11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    Most kaptam meg a havas pályát először Tiger IIH vs T-44 (ellenség).

Meglőtt szemből, átütött, csak a commander halt meg.
    Egyet rálőttem eltaláltam a csövét, nem tudott lőni. Utána a következő 3 lövéssel az oldalát lőttem (körbe körbe ment körülöttem), mind a 3 lövésem eltűnt azon a 20 méteren ami köztünk volt. 4. lövésem eltalálta a motorját, megállt. Na gondoltam könnyű dolgom lesz, elhelyezkedtem úgy, hogy bal oldaláról a vezető felöl átütöm, elvileg viszi a vezetőt, a machine gunnert, meg azt a hatalmas lőszerrekeszt elöl. Ez így is történt, driver, machine gunner halott, lőszerrekesz telibeverve, de csak befeketült. No mindegy sebaj, várok 10 másodpercet, még a commander átül a driver helyére, kap oda mégegyet. Ugyanaz, driver halott, lőszerrekesz megit fekete, de semmi. Na ezt már rohadtul untam, elhelyezkedtem, hogy oldalról a tornyát úgy lőjjem, hogy loader + gunner meghaljon és végre meghal ez a szar. Nade ugye közben a loader átült drivernek, csak a gunner halt meg + lőszerrekesz fuel tank, semmi. Végül kapott megint egyet a driver és nagy nehezen kinyírtam a legénységét.

VICC KATEGÓRIA.

Képekben:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.06.30. 16:48:25