11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    ezt a t-10m-et nem hogy szemből de még oldalról is alig lehet kilőni.......

t35(t) vagy mi a neve, ez egy egész tűrhető kis járgány, azon a szinten jól el lehet vele ökörködni, apcr-t lőszert nem tudom minek adtak neki.... tök fölösleges.

prém német szendvicses doboz.... komolyan mondom oldalt több páncélzat van rajta mint elöl, testet beforgatva(GP torony oldalát) az ellenfél felé egész tűrhető védelmet kapunk ennek ellenére én sokallom azt a 1700GE-t érte, ökörködésre trollkodásra kiváló de ez minden.
    (senkinek nem ajánlom, akkor már inkább kv-1.756r)

t-34/100-at berakták br5.3-ba..... ez most komoly hogy 3.3 tankoknak is szembe kell nézniük 100mm tömény halála? kb egy szinten van a szupercicával csak az jóval gyorsabb.

ahogy elnézem az új "frissítés" egyetlen használható ezüstért megvehető tankja az a T-10M, ezért verzió számot lépni elég meredek szerintem.