Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #22296 Nahát erről van szó!
"Tisztelet" Stefan Úr! Én is írtam már lentebb, hogy olyan írjon véleményt tank, meg Tier-ről, aki játszik is ott; azzal. Érdekes, hogy Shermann - aki szintén játszik a Hellcicával - szinte ugyanazokat tapasztalja, mint amiket én is. Molot - biztosan állíthatom, hogy nem játszik Hellcattel, de mellette(m) igen - mégsem alkot róla véleményt. Én sem mondom, hogy ilyen, meg olyan az T54, mert nem játszom vele.
Arról ne is beszéljünk, hogy nem lehet megítélni egy tankot az alapján ahogy lehet vele tolni Arcad-ban. Egy csata arcad-ban, realistic-ben, Sim-ben, ugyanazzal a tankkal - tök mindegy melyikről beszélünk és milyen Tierben vagyunk - összehasonlíthatatlan. Mint ahogy az sem mindegy, hogy alap a jármű, vagy ki van maxolva, mert óriási a különbség, főleg magasabb Tierben - tapasztalat!!!!
Úgyhogy amit Molot mond az nem sírás, hanem tapasztalat. Te meg...csak véleményt alkotsz a látottak alapján...vagy amit mások írnak, vagy mondanak. (Mondjuk ez ebben az országban elég elterjedt "betegség".)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.26. 16:13:20