War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel bugos a Jagdtiger nem nehéz kiszedni.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

AnuluWork
Kiléptem egy picit ma reggel, amikor egy arc Panther Gvel oneshotolta a Jagdtigerem szemből ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.14. 10:16:21

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

AnuluWork
Tegnap 5400+ körüli pontra adott ennyit:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Most nyomom a jagdtiger két utolsó 80 ezres paneljét. Nem tudom elképzelni, hogy ott bármi is bármin segítene. 😊

PLaci
M2A4 -el kigyújtottam egy M6A1 -et. <#eplus2>
Hátulról ugyan olyan sérülékenyek a sarkai. 😉

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Trucker39
No kérem szépen. Ahogy mondani szokták, volt itt minden, mint a Búcsúban.

Miért csodálkozol? Neked, ha kinyomják a szemed, be..rsz, ha meg jól seggbe rúgnak attól meg könnyezik a szemed <#vigyor5> Tankoknál is lehet, hogy pont ilyen kölcsönhatások vannak <#nevetes1>
elsőduplázáskor 😄
Köszi, hát a 300% rp doboz elég menő lehet prémmel talizmános járművel
de ez komolyan vicc amit már művelnek. kilövik és ha túlélem a javítás ideje alatt akkor azonnal kilövik megint.
előbb kaptam egy lövés ami elvitte egyszerre a löveget és felfüggesztést...
qrva jó, hogy az egyik felül van a másik meg alul...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

76-os Jumboval ugyanezt tapasztalom.

már nyáron sírtam miatta
facebookot csekkoljátok
134-es vagyok 😄
StrikeFor #18536:Ez dev szerver?
Utoljára szerkesztette: flashpointer2, 2015.02.13. 19:44:26
Sherman0070
Amúgy valaki megmondaná hogy mi ez a napi 5 "In Development" szarság? Már idegesítő hogy devblog 20 full HD tankkal van telekúrva meg mindennel amiből még egyet sem lehetett látni normál szerón és vagy 3 év lesz hogy betegyék.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Valami új játékos csábító dolog. Lesz olyan is hogy 300Ge-ért lesz esélyed 6K GE-s tankot nyitni. Nekem olyan The West feelingű ez a nyitogatás. (sztem nem ismeritek azt a játékot) 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Pérszé amikor én léptem be még nem volt.

kicsit unalmas, hogy bárhol találják el a panthert, a cső azonnal megy a levesbe...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Fura Alak
Átvettek volna pár szőröstalpú fejlesztőt az eRepubliktól? 😮

Ezmiez?

Nem harcolt. Az első tíz darab 1945 májusában készült el a gyárakban, amelyeket augusztusban szállítottak le Berlinbe, hogy részt vegyenek a szeptember 7-ei dísszemlén.

Februárban a modosított prototípusok készültek csak el.
A védelméhez annyit, hogy az arab-izraeli háborúkban szemből nem tudták átlőni a Patton tankok még APDS-el se. A HEAT (ami elvilág át tudta volna ütni) meg állandóan lepattant a homlokpáncélzatról és a toronyról, illetve ha nem pattant le akkor az éles becsapódási szög miatt nem aktiválódott a gyújtó. Kénytelenek voltak megközelíteni 500 méterre és oldalról kilőni őket.
1946-ban az oroszok nem tudták biztosítani az szokás 1000 km-es teszteket, ezeknek meg is lett az eredménye az IS-3-nál. A harckocsi erőforrása és erőátvitele elég gyenge volt, még 1952-ben is ezeket javítgatták.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.02.13. 17:43:25
A másik oldala meg hogy akik itt nagyon csipognak van amerikai tankjuk?Mert menjenek párszor m26-al tigris II H ellen.Egyből megváltozik a véleményük...Is-3 harcolt a második vh-ban?Na ez nekem új.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.02.13. 17:31:33

Az IS-3-at 1945 februárban állították rendszerbe,Berlinnél harcolt az első pár darab.Egyébként mivel nekem van,elhiheted,hogy nem nagy művészet kilőni,ha tudod hova célozz.3 olyan pont is van rajta szemből,ahol ha meglövöd,azonnal pukkan.A Tigris2-n csak két ilyen pont van.
Az Is3 egyébként harcolt például az 1973-as arab-izraeli háborúban.Izraeli tankosok szerint igen nehéz volt kilőni....
A tank alakjának kialakítása fejlettségben messze meghaladta a német tankokét és mintaként szolgált 2 évtizedre minden más tank tervező számára.Ha a háború nem ér véget,akkor a németek 45 nyarától pont az Is-3 ellen kellett volna hogy menjenek a Tigris 2-vel,tehát a játék ilyen szempontból rendben van.Az IS4 és IS7 prototípusok 46-ban jelentek meg,a németeknek 46-ra E100 és E75 terveik voltak,amik szintén "kocka" tankok.Ezen a téren (ballisztikai védelem) bizony nemhogy az oroszokhoz,de még az amerikaiakhoz képest is messze le voltak maradva a németek.
War Thunderről röviden:

War Thunder in a nutshell,

Planes;
When your pilot gets killed:"WTF I call hacks! This game sucks!"
When you kill the enemy pilot:"Take that sucker, I knew my CoD skills would work here."

When you get rammed:"Frickin noobs everywhere"
When you ram:"It's called a kamikaze brah"

When you get killed by rockets:"F******g rocket spammer,rockets are bs!"
When you get a rocket kill:"MWHAHAHAHA"

When you can't hit ground targets with a bomber:"I swear if those tanks stopped moving I would get them"
When you hit ground targets:"Guess I have to much skill, WW2 is sooooooo easy, I would have bombed every frickin tank"

When your wing gets ripped off:"WTF, ARE THESE WINGS MADE OUT OF PAPER, UNINSTALL!"
When you rip off an enemy's wing:"Pfft, I'm to good"

When you get matched with a plane 2 tiers higher than you:"F***, thx Gaijin"
When you get matched with a plane 2 tiers lower than you:"Poor guy maybe I won't go after him (Said no one ever)

When somebody cleverly maneuvers you:"My plane sucks!!"
When you outmaneuver somebody:"Step up your game NOOB!

When you come across some USSR planes:"F****** Russian bias"
When you use a plane from the USSR:"Oh I'm sorry I thought the USSR was a country that fought and won with the Allies"

Tanks;

When you get flipped over:"Plz help, I'll give a free bj just PLEASE"
When you see somebody flipped over:"Sorry dude, I have losers to pwn"

When you get one-shotted:"FRICKIN HACKS AGAIN"
When you one-shot somebody:"Why do I have to aim so good man?"

When you're getting shot from some random place:"WALLHACKS"
When you're hitting somebody and they can't figure out where you are:"2ManyNewbs"

When someone calls an artillery strike on you:"S***, S***, S***!!!"
When you call an artillery strike on someone:"You better not run, you better not hide (You know the rest)"
😄DDDD és őt azon az 1négyzetmilliméteren ,mozgásban, takarásból,300++ méterről egyetlen német tank se volt képes eltalálni! mekkora szarok 😄 😄
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.13. 16:45:10
vettem 10k Golden Eagle-t /G2A/ 7200 ft-ért 😛 úgyhogy most május közepéig prém és még maradt 5k+ 😊
"jó helyre célzott"

Vagyis: bárhova.

Ha jól találod el az IS2 is kipukkan, nemegyszer oneshotoltam/oneshotoltak benne engem.
Igen.Egy tank ami nem is szolgált a 2.vh-ban.Ez azért eléggé furcsa.Plusz,hogy a 6.0-ás "A" párducommal nem ritkán megyek ellene.43-44-es tank.Is-3 szerintem simán mehetne 7.7-be vagy 8.0-ba.

Az IS-3-at elvileg 1945 szeptemberében nyilvánosan is bemutatták, épp hogy lecsúszott a háborúról. De erre van a BR rendszer, ami olyan amilyen. Az IS szériának is megvannak a gyengéi, ki kell használni. A páncélzat éppenséggel nem ezek közé tartozik, mindenféle irányba döntött, rétegelt, jól kell eltalálni, ami a videón úgy tűnik nem sikerült. KT(P)-vel voltam hasonló helyzetben MOZDOK-on, minden azon múlik, hova lő az ellen és hogy te hogy helyezkedsz.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Sherman0070
Az a bajom hogy ilyen meccs német tankkal rank5-ben nem történhet meg. A videóssal szó szerint semmi bajom, a tank nemzetiségével van inkább bajom. Aztán jó hogy kemény volt az IS-3 de német II. világháborús tankok ellen az életben nem ment de hát ez kit érdekel. Az a lényeg hogy a német tankok egy lepkénél is gyengébbek legyenek.

A MM az egy másik dolog. Hiába mondjuk, mondják a hiv. fórumon hogy nem jó ez a rendszer (BR) de nem változik úgyse. Bár állitolag lesz változás "Soon" valami táblázatos rendszer lesz ami megmutatja majd amivel menni akarsz mit kaphat ellenélnek.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.02.13. 13:39:52

Nem értem mi a bajod, az IS-3-as srác végig jól helyezkedett és jó helyre célzott. Az IS-3 meg kemény dió, a valóságban is az volt.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A történelmi hűséggel még nem is lenne baj. Itt az a fő gond, hogy a realizmus meg a történelmi hűség kimerül a tankok tulajdonságaiban, ott is csak akkor, ha az megfelel az elvtársaknak. Pl. ha egy német tank szarabb az orosznál, akkor mehet a reális tulajdonság rá, de ha egy orosz szarabb, akkor az buffolni kell mindenképp. A másik gond, hogyha már ennyire gyúrnak a realizmusra, akkor figyelhetnének a korszakokra is, ne kelljen már '43-as technikával a koreai háborús szarok ellen menni.

Na de ott nem is történelmi hűség alapon vannak modellezve a tankok. És szerintem nem is ennyire részletesen. Itt a "sokat akar a szarka..." esete forog fent. Ha nem akkor ... Nézd meg pl.: A jagdtigert a lövegpajzsnál lövöd meg semmit nem számol mintha nem lenne ott semmi, jelentve van de nincs javítva.
https://www.youtube.com/watch?v=d8Sz9pVHlbM&feature=youtu.be
Itt meg lehet nézni.

Sherman0070
Ja WoT az egy teljesen jól balanceolt játék főleg ehhez képest. Kár volt 3 hónap után újra mennem ebben a szar játékban. Semmi sikerélmény nincs az egész játékban csak hogy lődd az ellenséget. WoT-ban valahogy minden sokkal élvezetesebb.

Azért az érdekelne, hogy ez a probléma miért csak ennél a cégnél áll fenn ennyire. Ott van pl. a World of Tanks. Tudtommal az is ruszki cég, játszottam is vele, és nekem nem tűnt fel, hogy a német tankok annyival szarabbak lennének, mint ebben, ott nagyjából egyenrangú ellenfél mindenki az adott szint szerint.

megvan, és igen a K anyjukat az oroszoknak...............
Miért tennének vele bármit is? A dicső fővezérükről elnevezett tank nem lehet szar, nem szabad, hogy szar legyen. Le merném fogadni, hogy ezeknél még mindig kint lóg az öregről készült olajfestmény az iroda falán.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.02.13. 13:10:11

Vicces amikor 3:50 körül oldalról telibveri egy jagdpanther és semmi. (bár kérdés az is, hogy hogy célozhatott)
Sherman0070
A kurva anyját az egész cégnek hogy ez ellen semmit sem tesznek. Röhögve lő ki vagy 6 tankot anélkül hogy valami is történne azzal a szar tankkal. Németeknél egyáltalán rank5-ben csak a Mausnak meg a JagdTigernek kéne lennie a többi meg mehetne le rank4-be.

De kár hogy kivették az még kellene oda. <#eplus2>

Nekem 50/50 volt a meccs.Mondjuk g2 vel repkedtem.Kétszer mentem földön.Egyszer mert leszedtek egyszer meg átültem mert foglaltak nálunk és nem volt földi.A prém gép nem sokat segít mert keveseknek van meg.Egyértelmüen usa rus ra van hangolva.P47 il2 brutál .Németnél nincs jó attacker.Az f8 lenne de magas a tierje és a rakétaszettet se kapta meg.( rus usa minden gêpre feltolják ami mellwtt elvittek eggyet, míg németeknél úgy kell könyörögni)
Sherman0070
Azért ez a gyökér cég megint tudja hogy ne legyen a T5 balanceolt. Most jön ez a Maus aminek a sebessége annyira elég hogy minden bombázó telibe találja, aztán ha megkerülöd T54-el esélytelen hogy rádforduljon. Nehogy valami mozgékony, jól páncélozott németet tettek volna rank5-be (E75). Á inkább tegyünk be egy olyan tankot ami legjobb esetben is 10-el képes menni.

Trucker39
Részlegesen ismét működik a Ground Forces Info oldal. Sajnos a fórum még továbbra sem elérhető, de a hírek és a segédletek már igen.

érthető a felháborodás mert közben a másik oldalon továbbra is ott van a kv-2 su-122 stb, német oldalon meg csak a kartonpapírral páncélozott rövid csövű heat köpködő pz3 van, egyedül a német oldalon a tankvadászoknak és a prém kv-1b.756-nak van reális esélye.

szerencsére azért az is-1 kivették.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Próbál meg a a sima JpzIV-el. Kis célpont, relative páncélozott, fossa ki a lőszert ás nagyobbat üt, mint a PzIII.
Jó neked. A legutóbbi eventen mikor még volt tigris 14 meccs után 12 meccset nyertem, egyszer voltam tigrissel. Most 5-ből egyet nyertünk. Egy t-34 esbe 5 lövés kell, hagyjuk már. A sherman 105-ös egy lövésezik bárhonnan. A pz III-sal pedig simogatom csak a kv tankokat. Nekem szar volt.