37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    van megint ez a tournament ahol lehet prémet, aranyat, tankot nyerni....
    vettem arany jegyet ami eléggé megéri, lófasz pénz

csak azt árulja el valaki, hogy mennyi IQ kell ahhoz hogy ebbe az eventbe Jpz4 és pz4 trióval menjen az ember?!?!?!? :D 50???
    és mindig ilyeneket rak be a csapatomba, hogy rohadna meg ez a sok gyökér....

persze az enemynek van annyi esze, hogy T-34-85, Su-152, KV-2-ővel jöjjön
  • Sherman0070
    Artys térképen nálam sosincs semmi (Realistic battles-ban tolom) Én csak úgy tippelek hogy hol lehet az a tank amit látok és a térképen kb. oda irányítom az össztüzet.
  • Big Blaster
    Köszi.
    Az "észrevevés" konkrétan mit jelent? Mert valamilyen formában egy csomó ellenséges tankot "látok", mivel mindenki fölött ott van a felirat, de ettől még nem jelennek meg az arty-s térképen. Rá kell vinnem a célkeresztet vagy ilyesmi?
  • kissssss
    árkádban nem lehet kikapcsolni a repcsis eventeket, realisticben csak akkor jönnek ha elegendő spawn pontot szedett össze az ellenfél, simben meg.... hát az úgy konkrétan nem létezik.

arty térképen csak akkor látszódik az ellenfél ha te észrevetted illetve valamelyik csapatárs veszi észre.
  • Stefan99
    Amen.
  • Molot115
    Szerencsére nem is kell. Eleget olvastam tőled ahhoz hogy ezentúl ignoráljam a hozzászólásaidat!
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem a saját szintjén a legjobb és a legszebb :D Imádom azt a tankot :)
  • Big Blaster
    Valaki el tudná pontosan magyarázni, hogy az artillery support map-en mikor látszik egy ellenséges jármű és mikor nem?
    A másik, hogy azt a funkciót, hogy felkínálja a repülőzési lehetőséget időnként a játék, azt ki lehet valahogy kapcsolni? Nem akarok repkedni tank csata közben, így csak feleslegesen zavar ez a felirat.
  • Stefan99
    Nem, te azt írtad, hogy a t54 ugyanúgy pattan a párducról ,mint fordítva. Erre írtam, hogy nem hiszem. Senki nem mondta hogy a t54 elpusztíthatatlan.
    Egyébként meg visszavehetsz egy kicsit magadból, mert ezen a szinten nincs kedvem társalogni.
  • Molot115
    Igen és mondtam olyat hogy nem erősebb? Hanem amikor rámutattam hogy igen lehet róluk pattanni meg igen ki tudnak ők is lőni akkor te egyből hogy ezt nem hiszed. Miközbe egy csatát se mentél a T-54el! Majd miután felhoztam hogy a márpedig a játékban ez előfordul akkor te közölted hogy ez nem érv! Ezután már láttam hogy felesleges neked bármit is írni mert 1: nem érted amit olvasol. 2: annyira megvagy győződve a hiányos tudásod felsőbbrendüségéről hogy öröm nézni. De persze én hisztizek. Véletlenül se te aki amióta olvasom ezt a fórumot megvan sértődve azon hogy az általa beképzelt elsöprő orosz fölény miatt nem játszható a játék!
  • Stefan99
    Én annyit állítottam alapvetően, hogy a t54 nagyságrendekkel erősebb tank, mint a panther 2.
    Mellettem szól a köztük lévő BR különbség(tehát így látja Gaijin is), és mondjuk úgy 20-ból 18 játékos is velem fog egyetérteni.
  • Sherman0070
    Am nemtom miért ilyen fos a devtest. Kinyitják hajnalban 2 órára és ennyi...
  • vajakos21
    1.51? Amennyire gazsiék teszteltetni szoktak , könnyen lehet jövő hét vége Nem nagyon dev servereznek...és valszeg inkább reklámnak nyitják mint valódi tesztnek.Ritkán van nyitva kretén időpontokban, rövid időre. ( CBT- óta így van)
  • Max_Andaxin
    Nahát erről van szó!
    "Tisztelet" Stefan Úr! Én is írtam már lentebb, hogy olyan írjon véleményt tank, meg Tier-ről, aki játszik is ott; azzal. Érdekes, hogy Shermann - aki szintén játszik a Hellcicával - szinte ugyanazokat tapasztalja, mint amiket én is. Molot - biztosan állíthatom, hogy nem játszik Hellcattel, de mellette(m) igen - mégsem alkot róla véleményt. Én sem mondom, hogy ilyen, meg olyan az T54, mert nem játszom vele.
    Arról ne is beszéljünk, hogy nem lehet megítélni egy tankot az alapján ahogy lehet vele tolni Arcad-ban. Egy csata arcad-ban, realistic-ben, Sim-ben, ugyanazzal a tankkal - tök mindegy melyikről beszélünk és milyen Tierben vagyunk - összehasonlíthatatlan. Mint ahogy az sem mindegy, hogy alap a jármű, vagy ki van maxolva, mert óriási a különbség, főleg magasabb Tierben - tapasztalat!!!!
    Úgyhogy amit Molot mond az nem sírás, hanem tapasztalat. Te meg...csak véleményt alkotsz a látottak alapján...vagy amit mások írnak, vagy mondanak. (Mondjuk ez ebben az országban elég elterjedt "betegség".)
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.26. 16:13:20
  • DasIsFuck
    Szerintem nem rosszabb mint a Tigris 2.

• Zegi Norbi HUN
    Ha tippelnem kellene, szerintem július vége, augusztus eleje között :)
  • Zegi Norbi HUN
    Egyetértek, szerintem a panther II egy foshalom. Most a bugos átütés miatt használhatóbb, de egyébként meg minden átlövi a tornyot és akkor ott aztán megpusztul mindenki. Onnantól kezdve meg már jelentősen csökken a harcértéked, mert lassabban töltesz, plusz még 1 lövés és vége. T-44 ezen a szinten sokkal jobban bejött nekem.
  • Sherman0070
    Valami ötlet mikor jön az 1.51? Ha már Devtest van akk jöhetne már :D
  • Molot115
    Mondjuk a te hisztid is unalmas a szar orosz Op tankokról! :D
  • Stefan99
    Jó akkor hisztizz:D
  • Molot115
    Ja értem ez nem érv! Hát ha te olyan okos vagy akkor nem is értem hogy miért alacsonyodsz le hozzánk? Azthittem hogy a játékról beszélünk! De mind1 akkor a T54 legyőzhetetle...
  • Stefan99
    Ez nem érv, már ne haragudj. A szar DM az mindenkit egyformán érint, ettől függetlenül szemtől szemben a panthernek nem sok esélye van a t54 ellen.
  • foxbat88fx
    T-54 mod 47.-et néha berakja "kicsik" ellen...
    Is-2, KT, T-44, Panther A-G-F, JP........ szoktak ám szidni :D:D ott brutálisan OP, pedig még mindig full stock
  • Molot115
    Ennyi! Teljesen más valamivel vagy valami ellen játszani! Ebben a játékban legalábbis. Amit te mondasz igaz lenne hogyha nem a lehető legszarabb damage modellel kéne szenvednünk!
  • Stefan99
    Nincs, de eleget megyek ellene. Rólam valahogy nem pattognak le a lövései.
    Az én lövésem viszont általában lepattan róla, igaz, az apcr-t még nem tudtam kifejleszteni.
    Ja, és állandóan panaszkodnak a t54 miatt, hogy mit keres egyáltalán 6.7 BR csatában. a panther 2-re még nem láttam panaszkodást.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 12:40:09
  • Molot115
    Neked van T-54ed?
  • Stefan99
    Az "ugyanúgy"-ot azért erősen kétlem...
  • Molot115
    Látod te ezt tapasztalod én meg azt hogy a mod 49 továbbra is 8.0 br. Ami nem is baj! De ott ami szembe jön az át is üt. Persze van amikor a szög miatt nem de ez ritka. Hidd el a T-54 is ugyanúgy tud pattanni a párducról mint fordítva...
  • Stefan99
    Rendszeresen összekerülök 6.7 BR-rel t54 ellen, és bizony a panther 2 lövése rendszeresen lepattog a t54-ről, a panther 2-őt viszont bármi azonnal nyomorékra lövi. Vannak akik minden tankra panaszkodnak, én viszont azt tapasztalom, hogy mióta a t54-et levitték 7.7-re, rengetegen mennek vele, jóval többet lehet látni belőle, mint pantherből.
    A panther 2 inkább t4 tank.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 12:10:25
  • bgabor911
    Hát ha elolvasod például Molot #22269-es hozzászólását, láthatod hogy a T-54 tulajok sincsenek eljájulva a gép páncélzatától.
    Tény hogy az összes közül a T-54nek van a legjobb páncélja, de az is tény hogy bizony tier5ben olyan ágyúk vannak már, hogy ez sem számít sokat. Nem számít hogy 200 vagy 100mm a páncélod. Egyszerűen a mediumokat bármi kiüti egy lövésből tier5ben. Ezért nem fontos a Panther II kis páncélja, ahogy a Leopard1-nél sem fog számítani hogy gyakorlatilag nincs neki páncélja. A gyorsulás viszont fontos, mert mediummal flankelned KELL (mert semmilyen mediummal nem fogsz szemből rámenni egy Mausra vagy IS-4Mre), a gyorsulásban viszont a T-54 teljesít a legrosszabul a mezőnyben.
  • Stefan99
    7.7 br vs 6.7 br. Szerintem eléggé egyedül vagy ezzel a véleményeddel. Lehet hogy a panther 2 jobban gyorsul, a végsebességben nincs olyan nagy különbség. Cserébe a t54-nek viszont olyan a páncélzata, hogy nemhogy a panther, de még a tiger 2 is elsápad az irigységtől, a panther 2-őt viszont bármi bárhonnan átlövi.

Gábornak szántam a hozzászólást.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.26. 11:56:37
  • Panlaj
    Újfajta hiba. Arcade mod. Az ellenfél rám hajtott, és megindult a dulakodás. A T-44-el közvetlen közelről nem tudtam kilőni Is2-est. Teljesen hibátlan volt a járgány, még egy lövést sem kapott be a csatában. A vezető nyílását meg az mellett is lőttem, a lekerekített részt, ami merőleges volt rám. Minden pattant. Mikor sikerült mellé állni és az oldalát célba venni, a tűzgombra nekiállt újratölteni. Ezt 3x játszotta el. 4.-re kilőttem a löveg kezelőt. Erre simán kilő. Egy előző menetben meg Tigris 2P-vel beálltam nagy szikla mögé fedezékbe, míg javítok. Simán átlőtték a sziklát. Az előző napokban viszonylag normális volt a játék. Most megint szívat.
  • Molot115
    Csak annyit mondtál hogy jó páncélzat meg jó ágyú! Erre reagáltam. Meg arra hogy szerinted a patton flankelésen kívül másra nem jó.
  • Dagohun74
    Ezért is írtam az AB-t is. Ezen a héten csak AB-t toltam mert húztam a panther II-öt. És voltak élvezetes csaták abban is. DE, persze ízlések és pofonok még mindig élvezetesebb az RB és a SB a SHOOT HERE felírat nélkül. És igen nekem is vannak pillanataim mikor a készítőket ütném még a mentőben is. Ja igen én is a T4-ig játszom mert addig igen élvezetes csatákat is lehet menni.
  • bgabor911
    Látom az érvekre nem sikerült érdemben reagálnod. Nem mondhatnám hogy meglepett. Nem vitázom veled, ennyi erővel a sarki csövessel is vitázhatnák, az is olyan jól tud "érvelni" mint te. Annak is ennyi értelme lenne elkezdeni lóerő/tömeg arányról beszélni, mint neked.
    Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.06.26. 11:40:08
  • bgabor911
    Én egy szóval se mondtam hogy jó a T-54. Haverommal toltunk arcadban M-46+T-54 platoont, szidja mint a bokrot.
    Amit írsz az átütésről amúgy az a mostani totál random sebzésrendszer miatt van, én éppen ezért tettem félre most a tankos részt egy időre. Egy olyan tankos játékkal én nem játszom, ahol a T-32 ágyújának APCR lőszerével nem ütöm át a Panther tornyát szemből, mikor papíron 260mm átütést tud az a lőszer azon a távolságon. Ez tömény bullshit.
  • JethroHUN
    Szerintem inkább te tartsd már meg magadnak a szarságaidat, megint hülyeségeket írsz össze vissza. Mi lesz a következő nagyon okos megállapításod,
    "Az IS-4 a legrosszabb br8 tank" vagy mi....
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.06.26. 11:36:09
  • bgabor911
    Leírtam mindent a #22270-ben. Ami a szar gyorsulása miatt képtelen a flankolásra, az aligha lehet a legjobb medium tank, ugyebár.
  • bgabor911
    Én már nem játszom Realisticben mióta nincsenek nametagek. Azon egyszerű oknál fogva, hogy tier5ben játszva a legtöbb tanknak bőven elég egyetlen bekapott lövés az azonnali megdögléshez, aztán ember legyen a talpán, aki mondjuk egy Mozdokon az előtte lévő 180 fokos területen először kiszúrja az ellenséget és ő lő először. Számomra a tankcsata nem arról szól hogy nagyítóval keresgéljük az ellenséges tankokat a képen, aztán ha találtunk valamit megpróbáljuk eldönteni hogy csak egy piszok a monitoron, vagy éppen ellenséges tank, és hogy él e vagy már kilőtték (merthogy a játékban bizony sokszor nem egyértelmű a vizuális különbség a kilőtt és a ki nem lőtt tankok között). Kedvenc pályám ebből a szempontból Berlin, amin vagy vagy száz darab kilőtt tankroncs szétszórva.
    Nekem nem kell ez.
  • bgabor911
    A T-54 kurva lassan gyorsul. Közel ugyanannyit nyom mint a Pattonok és a Panther II, csak míg a Pattonokban 800 lóerős a motor, a Panther II-ben 900, addig a T-54ben csak 500. Jóval kevesebb lóerő jut egy tonnára, ha kiszámolod. Ha nem hiszed, kérdezd meg akármelyik T-54 tulajt.

A T-54nek 14 körül van a lóerő/tömeg aránya, összehasonlításképpen a T32nek és az M103-nak is ennyi, csak éppen azok heavy tankok. Nem kell túl nagy ész belátni hogy mennyire nem lehet medium tankként flankolni a T-54nel, ha a gyorsulása a heavy tankokéval egyenlő.

"melyik párhuzamos univerzumban"
    Tartsd meg a szarságaidat magadnak.