Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22269 Hát a T-54 tényleg elég lassú tud lenni néha. De van amikor meg jó érdekes. A toronyforgásáról ne beszéljünk mert hogy nincs neki! Páncélzat valamire jó biztos de hogy T5-ben mindenki átviszi az is biztos! Ágyú, hát csak a top lőszer hiányzik de a fejemet verném a falba amikor Párduc G tornyáról pattanok vele 30 méterről M46 ugyanez. Az űrméret alattiból 10et lőttem el kb mindegyik talált kis távolságból, nem volt egy átütő se köztük. Máskor persze minden egy lövés. Ha összeszámolnám hogy hányszor pattantam bármelyik pattonról, hát eltartana egy ideig, a test szemből szinte sebezhetetlen, a tornya az M47-nek egész jó szemből! Az M46-ról ez nem mondható annyira el de arról is tudtam pattani. Ja és mondanom se kell hogy az M47-ek 90%-a egylövésez távolságtól szögtől függetlenül.
Szóval biztos jó a T-54 csak nem akkor ha benne ülsz. Egyébként arra számítok hogy majd ha ki lesz maxolva akkor jó lesz mint a T44 anno. Csak persze 73 ezer RP ha az összes lőszert meg akarod szerezni és akkor még semmi más nincs a tankon.