War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem simán sikerül a Tigris és az L/70 nélkül győzni. Nem kellenek.
Elbaszott egy banda ez a gaijin. Behozta újra a RB és Sb event-et. Erre kiveszi a németektől a tigrist és a JpzIV/70-et. Akkor minek a német ág ha ennyire utálja vegye ki és csak foscs@k orosz és amcsi tankokkal lehessen menni, a német meg legyen bot. Tegnap 5 meccs után ki léptem esélytelen volt a németekkel.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Fekete motorral én is sokszor tudok tolatni. Ha lejtőn állok, akkor biztosan. Szerintem ez direkt van így csinálva, egyfajta utolsó szalmaszálnak. Hátha még sikerül fedezékbe bújni.

http://warthunder.com/en/devblog/current/744
nahát azért az a 105-ös sherman nem olyan hú de nagy életbiztosítás.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

nincs ez még normálisan belöve énszerintem(de nagyon nem) mert már én is tapasztaltam nemegyszer olyat hogy feketére lőttem az ellen teljes legénységét erre vígan lőtt tovább később pedig nekiállt tolatni fekete motorral... mert már csak azt lőttem hááátha talán a motortűz kinyírná... deee nem törvényszerűen nekem kellet megdöglenem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Attól, hogy magában a lőszerben nincs robbanóanyag, a lőszert indító töltetben (ami általában a lőszer alatt van a hüvelyben) még van. :p

Ez egyértelműen a raptor kéz hatása
Hogy témánál legyünk:

Mi számít crow knocked outnak?
Csak mert nem egyszer fordult velem elő, hogy az ellenséges tankból a drivert, gunnert, loadert, machine gunnert kilőttem és vígan szaladgált/lőtt tovább. Máskor épphogy bezöldül valamelyik embere és harcképtelen lesz a kocsi. (fordítva is igaz, volt, hogy szerintem már senki sem élt a tankban és minden működött, mintha mi sem történt volna és szintén volt olyan, hogy bezöldült emberre knocked out-tal harcképtelenné váltam.
Ugyanez igaz az ammo rackre is. Direkt szinte csak olyan lőszsrrel megyek amik nem robbannak (semmi HE,HEAT), általában 30-40%-os lőszerkészlettel, de a legkisebb lőszerrekes sérülésnél egyből robban. Viszont itt olyanok fordulnak elő, hogy az ellenség lőszerrekesze már fekete, se nem gyullad ki, se nem robban be <#conf>
Drábik LOL....gigafail....Drábik <#nevetes2>
AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjatok akkor pl. magyar csokigyárakat! Meg számoljátok össze mi zárt be csak az elmúlt 11 évben. Már a Tibit is Porosenkóék gyártják ... Egyébként meg pár dolog a mit vesztettünk mi témakörben. Egyébként meg zárjátok le!

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.12. 19:18:20

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ha beikszeled akkor tesztelheted az aktuális javitásokat.De ez csak grafikai és egyébb apróságokra vonatkozik.Nem dev server, szóval se új gép se más br.A hivatalos fórumon WIP clientként van fennt.( végre valaki a játékról beszél)
Sherman0070
Hát ez meg mi a manó?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Itthon is EU van.

Master91
szarért hugyért ITTHON
azt az EU-t ahol szarért hugyért dolgoztatnak? vicces........majd ha euró lesz és én is egy Osztrák munkás bérét kapom majd akkor nem anyázok
http://index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/ amúgy leellenőrizheted, ugyanis ezek az adatok nyilvánosak. Fogod maga,d és megnézed az eddigi évek költségvetéseit, mind nyilvános adat, és összeadod a számokat Ja, és németek se fagynak meg ha elzárják a gázt. Megoldják. A negyedik vezető gazdaság.
Gravitációs fűtés, jó kis 2"os gerinccel megoldja az áram és gáz nélküli fűtést. Amúgy mindegyik résztvevőnek igaza van és ugyanakkor mindegyik résztvevő igaza könnyen megkérdőjelezhető az UA/RU/EU/NATO stb kérdésben. Jobb nem ezen agyalni és ezen vitázni.

Reméljük, hogy az elméleted nem kerül kipróbálásra a gyakorlatban.

Nem keserítesz el, feltételeztem rájössz hogy a távfűtés is benne van a gázzal való fűtésben. Én biztos nem fagyok meg itt 0 fok alá a legkeményebb télen sem megy a hőmérséklet 😊 Egyébként meg ha meg a ruszkik nem adnak el gázt előbb fognak a jó melegben éhen halni mint Nyugat-európa megfagyni 😊
Nem akarlak elkeseríteni, de a gázt nem csak lakásfűtésre használják, illetve nem csak közvetlen módon használják arra. A hőerőművek nagy része gázüzemű a legtöbb helyen, így gáz nélkül villany se lenne. Ha meg nincs villany, akkor lehet akármilyen vegyes tüzelésű kazánod, a szivattyú nem fog működni, emiatt nem szabadna normálisan fűteni vele, mert felforralná a vizet. Ha meg áram nincs, akkor a főzőlap se működik, gáz nélkül meg értelemszerű, hogy a "rendes" tűzhely sem. Ergo, az orosz gáz nélkül vagy éhen döglünk, vagy megfagyunk. Vagy mindkettő.

Bújj már ki kicsit a csigaházból. Amiatt mert Mo-on az elcseszett lakások 90+ %-a gázzal van fűtve ez nem minden országra igaz.
"Nem kell költözni, majd jönnek ha úgy döntenek "befolyási övezet" lettünk 😊"

Már az vagyunk, 2004 óta, ha nem tűnt volna fel.

sb-n gyakorlatilag annyi a változás, hogy nincs a térképen sem marker illetve már a csapattársakon sincs

a távcső jó lesz ha egy kicsit magasabbról tudsz körbenézni az már elég a "fű kiiktatására"
a vezető nézet is jópofa mert néhány tankkal nagyon kellemetlen ebben a mostani nézetben közlekedni amikor összevissza csúszkál és mindig le kell nézni, hogy most épp merre áll a gépezet 😄

a high-low grafika meg kényes ügy
most high-on még szebbek és "tömöttebbek" lesznek a növények úgyhogy faszán fog kinézni viszont lehet h többet is fognak takarni ugye

mondjuk az h a térképen sincsenek jelölések rengeteget változtat, az már úgy felpumpálja az embert mint a repülősben a sim, állandóan tűkön ülsz és próbálsz figyelni mindenre mert nagyon könnyen fűbe lehet harapni 😄
Nem kell költözni, majd jönnek ha úgy döntenek "befolyási övezet" lettünk 😊

Ha két percet rászánnál te is megtalálod az EU számokat.
Pl. 2013 befizetés 920millió euró, erre kaptunk vissza majdnem 6 milliárdot.
Áhh ez vicc. A németeknél nincs heavy tank csak pzIV és jagdpzIV-es ellenben az oroszoknál kv-1 kv-2.Egyre jobbak az új eventek először kivették a párducot most a tigrist is. De a 105-ös sherman az mehet. Kezd komolytalan lenni a gaijin.

oké De a dev szerveren nem volt az új mód. Legalábbis nem olvastam róla. Így a távcsőnek nem sok hasznát veszed mondjuk AB-ban. Inkább csak érdekesség jelen állapotában. Ráadásul az sincs megoldva a low end és a high end grafikai beállítások kérdése. Ez főleg az új módnál számít SB-n.

Megnyugodhatsz, hogy igenis vannak befolyási övezetek. Nyilván ukrajna is független(nek látszik), de akkor is megvan, hogy kivel "cimborál" jobban. Szerinted ha a ruszkik létrehoznának egy eu-hoz hasonló szövetséget, és abba be akarna lépni Mexikó, ahhoz az usa mit szólna?

élesben mennek csak ugye event módban aztán ha sokaknak bejön akkor lehet egyszer csak a "sima" csaták is ilyenek lesznek
vagy kitudja ugye mi jár a fejükben 😊

a távcső és stb az csak a tesztszerveren van mert azok jönnek a kövi patch-el 😊
1. Faxom se fog sehova költözni innen. Te mehetsz ahova akarsz.
2. Mi is itt, és te is németben ugyanúgy szarrá fogsz fagyni télen, ha az oroszok elzárják a gázcsapot.

3. Mutatnál bármilyen hivatalos iratot, amiben szerepelnek a kifizetések és a visszautalt támogatások? A játszótér melletti táblákon mindig csak az van kint, hogy mennyit adtak bele, de hogy mi mennyit adunk nekik, az nincs.

És miért nem már élesbe mennek az új módok. Komolyan tesztelik, tesztelik, tesztelik aztán itt a karácsony. És távcső nélkül, nem kellene mondjuk a távcsövet berakni mielőtt tesztelünk. Komolyan nem értem ezt a céget.

Te meg okos. Szaladj tanulj oroszul, én nem kérek belölük. Inkább választom a szemét EU-t. Ezen nem veszünk öszze.
nagyon buta vagy
Mátol mixed event újra...már ha valakit érdekel
új tesztkör a marker nélküli realistic és sim csatákhoz
úgy tűnik feltűnt nekik h ez tetszik az embereknek

http://warthunder.com/en/news/2848-events-test-pilots-tankers-required-en
Ne vitazkozzatok a sráccal. Igaza van. Pl: abban is nincsenek orosz katonák Ukrajnában. Ez hazugság. Akik mégis ott vannak, nyaralni mentek. Na most komolyan, ti még sose mentetek nyaralni több ezer haverotokkal, egyszerre, egyenruhában, tankkal? Én is így járok nyaralni. Nem is értem...
Jujj csúnya rossz politika ami csak arra jó hogy megossza az embereket. Szóval aki politizálni fog annak 500 GE-t kell fizetnie a gaijinnak. Naaa.<#eplus2>

Párduc A-val 7 kill volt.Fw-d13-mal 3-om és egy gép.Tigris 1-el 3-at.Wirb-el 1 gép.És pziV 70-el 2-t.

AnuluWork
"Az EU támogatott puccs amit emlegettél meg kb a chemtrail-el egyenértékű okosság."

😄

off.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Legalább ne nagyon híreszteld a hülyeséged mert még lesz aki elhiszi és egy normális élettől fosztod meg, köszi.
Istenem te borzasztó sötét vagy. Sokkal több pénzt tol ide az EU mint amit mi befizetünk, és nem játszóterekre hanem ppl az autópályákra, meg hidakra.
De te lépj ki az EU-ból, fizess inkább vámot mindenre. Az meg már ne haragudj mekkora baromság, hogy az EU akarja kitolnia harárait, belerondit a nagyhatalom befolyási övezetébe. Könyörgöm...Ukrajna egy külön állam, azt csinálnak amit akarnak, ha EU tagok akarnak lenni azok lesznek semmi köze hozzá az oroszoknak.
Az EU támogatott puccs amit emlegettél meg kb a chemtrail-el egyenértékű okosság.
BooMiller
Érdekes nekem több ismerősöm mérnökként dolgozik kint.. nem szarért húgyért itthon. Orvosok is azért menekülnek mert olyan gecik kint..
Végtelen sötétségedre az sem mentség hogy a mtv/tv2-röl szerzed az infóidat....

Persze, amúgy sokkal többet adnak mint amennyit befizetünk és abszolút nem igaz a állításod, de mindegy gondolom úgyse hiszel nekem, se a tényeknek.
Sírok rajtad,a butaságod és a tényektől való elképesztő távolságod miatt. De nem érdemes vitatkozni. Tudod mit? Te költözz Oroszországba, én németbe. És meglátjuk, kinek lesz szarabb.
Vállalhatsz munkát bárhol... Kivéve ha nem vesznek fel, mert csak egy szaros bevándorló vagy. Vállalhatsz munkát a "mekiben", de mérnökként nem nagyon (nem jellemző).
Adnak pénzt, jaja... Szerinted miből? Az eu-ban van tagsági meg csomó egyéb díj. Kb. 3x annyit fizetünk be, mint amennyit visszakapunk belőle. Meg eleve mire adják a pénzt? Térköves a járda, meg gumi vasbeton van a játszótéren, jaj de jó...
Az eu bővítéssel leginkább a "régi" nyugati tagok jártak jól. Így lett egy csomó piacuk, ahova eladhatják az olcsó szaraikat. Az ukránok is annyit nyernének az eu csatlakozással, hogy gombamód elszaporodnának náluk a lidl-k, az aldik, meg a térköves játszóterek.

Az szép, milyen tankokkal? 😄
<#beka3>
<#conf> <#mf1>

Legyen inkább újra III. Birodalom
Igaz. Szar dolog EU tagnak lenni. Utazhatok mindenfele, vállalhatok munkát bárhol, tanulhatok...és közben milliárdokat adnak...szemetek. Én inkább újra KGST tag lennék