37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Hát a T-54 tényleg elég lassú tud lenni néha. De van amikor meg jó érdekes. A toronyforgásáról ne beszéljünk mert hogy nincs neki! Páncélzat valamire jó biztos de hogy T5-ben mindenki átviszi az is biztos! Ágyú, hát csak a top lőszer hiányzik de a fejemet verném a falba amikor Párduc G tornyáról pattanok vele 30 méterről M46 ugyanez. Az űrméret alattiból 10et lőttem el kb mindegyik talált kis távolságból, nem volt egy átütő se köztük. Máskor persze minden egy lövés. Ha összeszámolnám hogy hányszor pattantam bármelyik pattonról, hát eltartana egy ideig, a test szemből szinte sebezhetetlen, a tornya az M47-nek egész jó szemből! Az M46-ról ez nem mondható annyira el de arról is tudtam pattani. Ja és mondanom se kell hogy az M47-ek 90%-a egylövésez távolságtól szögtől függetlenül.
    Szóval biztos jó a T-54 csak nem akkor ha benne ülsz. Egyébként arra számítok hogy majd ha ki lesz maxolva akkor jó lesz mint a T44 anno. Csak persze 73 ezer RP ha az összes lőszert meg akarod szerezni és akkor még semmi más nincs a tankon.
  • Stefan99
    Vannak akik nem tudják feldolgozni, hogy már nem lehet piros névtáblákra lövöldözni RB-ben.:) Persze ízlések és pofonok.
    Volt ez a 7 vs 7 tournament, ahol a régi RB rendszer volt, néhány csatát mentem csak rajta, számomra meg az a teljesen élvezhetetlen. Gyakorlatilag mint az árkád.
    Gyanítom a mostani 4 vs 4 is ilyen lehet, úgyhogy akinek annyira hiányzik, esetleg kipróbálhatja, ott még van nyeremény is.
  • Dagohun74
    "Én egyébként félreraktam most egy hónapra a tankos részt, mert teljesen használhatatlan és élvezhetetlen, minden játékmódban."

Ez azért kicsit durva. Nem százas a játék de vannak jó pillanatai. Pl.: SB eventek, RB T4-ig, és igen.... AB is T4-ig. És úgy hogy játszok mind3 nemzettel.
  • Stefan99
    " legjobb T5 medium a Panther II"
    Természetesen a t54 a legjobb medium. Nagyságrendekkel erősebb, mind a panther 2.
  • JethroHUN
    "A T-54 döglassú" melyik párhuzamos univerzumban?
  • bgabor911
    Megjegyezném, hogy a T32 is oroszosan van a játékba ültetve. Átlőni a tornyon nem lőnek át, de amikor a nagyobb erejű gránátok találják el a tornyot, hajlamos kidögleni a loader és a gunner, jó 40 másodpercesre növelve így a töltési időt.

Az M103 meg nyilván hogy papír, de az ágyúja jó (illetve jó lenne, ha rendesen működne a sebzésrendszer, IS-4et momentán szinte semmivel nem lehet kilőni a játékban). És felhívnám a figyelmet rá hogy az M103 alapból rendelkezik alegfőbb lőszerével.
    A medium ágat lehet húzni tier5-ben, de megjegyezném, hogy most hogy nem működnek rendesen az APCR-ek, sokra nem fogtok menni a Patton szériával. A páncéltörő-robbanó lőszer úgy 150mm-ert visz át csupán, és azt is ki kell fejleszteni, alapból csak páncéltörő repeszhatású lőszer van hozzá. Természetesen ha eltalálnak akkor azonnal vége a tanknak. A Pattonokkal mozgékonyságod van, de más nincs. (a T-54el jó páncélod és ágyúd van, viszont döglassú vagy, a legjobb T5 medium a Panther II)
    Szóval lehet hogy szar az M103, de amit tud, az azonnal elérhető, fejlesztések nélkül (a HEAT amúgy se működik).
    A Pattonok még sok fejlesztés után is csak flankelésre lesznek alkalmasak, és a jelen elbaszott sebzésrendszerrel IS-4M-et és Maust nem fogsz tudni kilőni velük.

Én egyébként félreraktam most egy hónapra a tankos részt, mert teljesen használhatatlan és élvezhetetlen, minden játékmódban. Egyszerűen a WT Ground Forces karrieje során soha nem volt még ilyen mély gödörben mint most. Addig repülőzgetek egy kicsit, illetve hanyagolom a War Thundert.
  • Ninju
    220-as torony mikor van egy szinten a T32-vel?
  • DasIsFuck
    Ami 8.0-ás, egyébként meg gyengébb a tornya mint a T32-nek, nem is kicsivel.:)
  • foxbat88fx
    golden wager 9 win 0 lose....
    persze orosz tier4-esekkel :):)
    némettel kétlem hogy menne
  • AnuluWork #22260
    Maus.
  • Max_Andaxin
    Az M103-at biztos, hogy én ki sem fogom húzni...csak ha már nincs másra rányomni....még csak nem is tetszik....A T-32-t viszont már nagyon szívesen látnám a garázsban....a többi MED mellett-:D
    Amúgy meg: Hajrá MOLOT, tartsd a frontot míg nem leszek!-D
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.25. 20:24:32
  • Max_Andaxin
    Nos én most néhány napig nem leszek, mert nyaralás lesz, de majd jövő hét keddtől újra itt...illetve ott.
    Visszatérve. Kíváncsi leszek, most ismét kihúztam egy tankot hogy fog menni a Hellcicával...remélem úgy mint lenntebb írtam. Bár, most akkor rámegyek, hogy kimaxoljam a Wbuldogot is....mert az igen jónak ígérkezik, most hogy megvan hozzá néhány fejlesztés.
    Ha valaki kimaxolta az már megoszthatná a tapasztalatait, hogy úgy milyen vele a játék. Köszi!
  • Savaran
    A vad imperielisták ellen + 150% defence shield búnusz dukál :D
  • DasIsFuck
    Mert nem mormolod el a kötelező imádat Sztálinhoz, hogy megkapd az anyaföld áldását:D
  • Sherman0070
    De az a vicc hogy ha én KV-2-zök akkor a rövid 76-os Sherman is átüt akárhogy döntöm a tankot.
  • DasIsFuck
    Hiába, Sztálinium...annál erősebb minél több kapitalista tűnik fel a színen.
  • DasIsFuck
    És melyik tank van a t32 szintjén toronyügyileg?:D
  • Malarki
    Felvettem mindenkit, de most senki sincs fent :D Pedig most van egy +300%-os RP boosterem, azt nem merem aktiválni egyedül. :D
  • Sherman0070
    Nekem ma M18 cicával egymás után 16 lepattanó volt KV-2-ről úgy hogy alig volt bedöntve a tankja.
  • Max_Andaxin
    Malarki felvehetsz engem is! _ANDAXIN_ a nick nevem!
    Megavan a HWSS - ma lett meg. A szisztéma u.a. az utolsó visszalévő 10000 RP nél elkezdett szivatni. 5-7 lövés egy-egy tank, és dupla annyi lepattanó, mint előtte!...jó ez a játék!-:)
  • AnuluWork #22249
    Az M103 tényleg szar. Én is anyáztam. Aztán bele lehet jönni, csak nem ruszki dögként kell vele nyomulni, hanem sunnyogva. Nehéz erre a játékmenetre átállni, de ez a tank papír. A tornyát is bármikor átlövik, még a T32 szintjén sincs.
  • Sherman0070
    De. De az OP szarért bármit ;D
  • AnuluWork #22247
    Velem is ez van. Meg néha a lengyelek. Három-három meccsig minimum. Majd 1 map valami ultraszar, és ismét a felsoroltak 3x.
  • Luciferkee
    Mi történt ezzel a játékkal?

Nyaralás után játszom (1,5 hét kihagyás) eddig 8 kört mentem és csak Hürtgen Forestet kaptam (realistic).

A többi mapot kivették? Léteznek még?
  • AnuluWork #22245
    Az nem gold?
  • Sherman0070
    Egy kis WoT-os kérdez-felelek szerűség
    " Nem terveznek egyszemélyes gyakorlószobákat. Nem jelent sokat, hogy a WT-ben van: "az alacsony játékos számukkal nem probléma" "
    get rekt xd
  • Sherman0070
    1.51 mikor fog kijönni? Kéne már a T-34-100 :D
  • Molot115
    Szemből nem viszi a T-54et? Akkor az enyém gyári hibás kérem vissza az ezüstöt amit rávertem! A testen is átütnek simán meg a tornyon is az M103-ak!!!
  • JethroHUN
    Nem csak rank5ben... egész rohadt játékban... Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
  • Sherman0070
    Hát igen. Csótány életmódra kell váltani (oroszokkal kell játszani) ha rank5-ben szeretnél valamit is csinálni.
  • JethroHUN
    Na jól van most már, tényleg tököm kivan ezzel a játékkal. 690 arany, 1 hét, 2 milla SL elverve az M103-ra, SEMMIRE való szar. Bármi átviszi szemből, világ végéről is. Miközben közelről nem tudja átlőni a T-54-et, IS4 természetesen még oldalról sem, hagyjuk már...
  • carp3tm0nster
    a múltkor megírtam a fórumra, hogy mást se tudtok, csak bannolni, na akkor onnan is kiraktak 30 napra:D
    amúgy ha bármit káromkodsz és belerakod a developer szót, számíthatsz azonnali banra.
  • gstup
    :D
  • carp3tm0nster
    hamarabb jön az, én általában most már midenért 30napot kapok:-)
  • JethroHUN
    Akkor hamarosan jön a permanens chatban... 10 figyelmeztetés után.
  • Sherman0070
    Akinek normális gépe van annak nem is lehetne ilyen low grafika lehetőség...
  • Sherman0070
    A faszom kivan ezekkel a low grafikás cheatherekkel. 4 sáv bokor takar engem erre ez a buzi nyugodtan kilő. Bazd a faszom kivan ezekkel.
  • Zegi Norbi HUN
    Úgy látszik, de kiemelt figyelmet kapsz Szerencsés vagy
  • Sherman0070
    Nagyjából 2 hetente kapok 1 hét chatbant.
  • Sherman0070
    Hát nekem jött a 7nap :D