Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #22188 Sziasztok!
Én csak pár napja akadtam rá erre a játékra, így még nagyon kezdő vagyok. A kezdeti megszokás után kezdek ráérezni a dolgokra, így már nem hentelnek le másodperceken belül folyamatosan.
Eddig nagyon tetszik a game, folyamatosan úgy érzem magam mint egy ötéves az édesség boltban.
Annyit rólam, hogy valamikor réges-régen sok éven keresztül aktívan toltam BF1942-ben, de már évekkel ezelőtt abbahagytam minden online vagy egyéb játékkal való időtöltést.
Totálisan kimaradt nálam pl. a WoT-is, így nem volt semmilyen összehasonlítási alapom, csak a BF1942. Mindig is vártam arra, hogy hátha lesz majd egy olyan új WWII világban játszódó online játék, ami felidézi a régi időket. Hát most úgy érzem, hogy megtaláltam.
Hihetetlenül szebb, fejlettebb, több lehetőséget tartogató a WT, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, így csak tátom a számat.
Kezd beszippantani a game, és már előre örülök azoknak a még fel nem fedezett dolgoknak amiket a játék rejt.
Egyelőre arcade random módban játszom, hogy ismerkedjek a pályákkal meg fejlesszem a képességeimet, viszont jó lenne valami komolyabb csapatmunkát belevinni a dologba, de mivel tök ismeretlenek a playerek, így csak annyit tudok, hogy találomra kiválasztok egy tankot, akivel igyekszem együtt mozogni.
Kérdésem az lenne, hogy arcade-ban lehetséges olyan, hogy együtt játszak ismerősökkel? Azt láttam, hogy van valami ilyen lehetőség, de fogalmam sincs, hogy pl. hogyan tudnék olyan arcokat megkeresni, akik itt a fórumon is aktívak.
Hát ennyit beköszönésképpen.