37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Madi92 #22189 Hát itt fórumon nehéz. Én is beírtam párszor, hogy szakasztársakat keresek, de kb senki nem jeltett vissza. Mondjuk én Rb-ben játszom, aztán lehet AB népszerűbb. Mindenesetre, ha megadod a játékbeli nevedet, lehet felvesznek páran innen. -
Big Blaster #22188 Sziasztok!
Én csak pár napja akadtam rá erre a játékra, így még nagyon kezdő vagyok. A kezdeti megszokás után kezdek ráérezni a dolgokra, így már nem hentelnek le másodperceken belül folyamatosan.
Eddig nagyon tetszik a game, folyamatosan úgy érzem magam mint egy ötéves az édesség boltban.
Annyit rólam, hogy valamikor réges-régen sok éven keresztül aktívan toltam BF1942-ben, de már évekkel ezelőtt abbahagytam minden online vagy egyéb játékkal való időtöltést.
Totálisan kimaradt nálam pl. a WoT-is, így nem volt semmilyen összehasonlítási alapom, csak a BF1942. Mindig is vártam arra, hogy hátha lesz majd egy olyan új WWII világban játszódó online játék, ami felidézi a régi időket. Hát most úgy érzem, hogy megtaláltam.
Hihetetlenül szebb, fejlettebb, több lehetőséget tartogató a WT, mint amit valaha el tudtam volna képzelni, így csak tátom a számat.
Kezd beszippantani a game, és már előre örülök azoknak a még fel nem fedezett dolgoknak amiket a játék rejt.
Egyelőre arcade random módban játszom, hogy ismerkedjek a pályákkal meg fejlesszem a képességeimet, viszont jó lenne valami komolyabb csapatmunkát belevinni a dologba, de mivel tök ismeretlenek a playerek, így csak annyit tudok, hogy találomra kiválasztok egy tankot, akivel igyekszem együtt mozogni.
Kérdésem az lenne, hogy arcade-ban lehetséges olyan, hogy együtt játszak ismerősökkel? Azt láttam, hogy van valami ilyen lehetőség, de fogalmam sincs, hogy pl. hogyan tudnék olyan arcokat megkeresni, akik itt a fórumon is aktívak.
Hát ennyit beköszönésképpen. -
Kurfürst #22187 Az egy dolog hogy idióta cheater aki a ultra low settings exploitot használja, ellenben egy csomó ember szórakozását tönkrevágja az erdő túlsó feléből, kvázi a semmiből jövő találat... :/
-
Na hát én most nagy kíváncsiságból beszereztem 1 ilyen csalást 1 napra.
Semmit sem ér!!! Arcade-ban "működik" csak de számomra használhatatlan. Aki ezt folyamatosan használja az jó noob lehet. 10 perc után elegem lett ebből a cheatből. Komolyan csak hátráltat mint segítene. -
Madi92 #22185 Hát én kikapcsoltam a füvet, van így is hibája a játéknak elég, nem hiányzik még az is, hogy ez miatt idegesítsem fel magamat. Nem egyszer volt még anno, hogy éppen csak kinéztem, sehol senki, erre paff pofán lőnek, természetesen én meg a fű miatt nem láttam semmit. Lehet periszkóp már segített valamit ezen a dolgon, de ameddig nem veszik ki a játékból ezt az opciót addig nem szeretnék hátrányba kerülni, illetve felidegesíteni magam emiatt. Aztán akinek nem tetszik, annak nem tetszik. -
gstup #22184 " És még a lelkiismeretem is tiszta(bár tudom vannak akiknek az ilyesmi nem szempont) " Ez így van.Ha +2 tank kilövéséhez neki ez kell akkor csinálja.Az ő bizonyítványa. -
Stefan99 #22183 Én mostanra már eljutottam oda, hogy hasamat fogva nevetek azokon a félnótásokon, akik 1990-es évekbeli grafikával játszanak 2015-ben egy erős géppel a birtokukban. Én maximum grafikával is élvezetes, jó meccseket tudok játszani, ha épp nem cseszik ki velem nagyon az MM. És még a lelkiismeretem is tiszta(bár tudom vannak akiknek az ilyesmi nem szempont) -
Madi92 #22182 De akkor bukik a logika, ha gyenge géped van akkor megérhető, hogy "csal", ha erős a gépe akkor meg irgumburgum, mert nem akar hátrányba kerülni? -
gstup #22181 Ok. :) -
Persze, átjött :) -
ToMy_ #22179 Azért az biztos, hogy a cheat él és jelen van a játékban. A repülős részében egészen biztos.
A minap pár arcade repcsis partiba léptem be, ennyire volt csak idő, hogy egy kis instant lövöldözést végezzek. Domination mód volt javarészt, 5 körből 3-ban az ellenséges csapat első helyen álló játékosa kb. félidőben már 14-16 killel rendelkezett. Kikerestem a tömegből, utánamentem, és egyszerűen leradíroztam a levegőből. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mekkora király vagyok, hanem azt, hogy kb. úgy repült mint egy ötéves: semmi kitérő manőver, jobbra-balra próbált orsózni, de kb. zéró eredménnyel. Az ilyen hogy tud összehozni egy partiban 15-20 killt? Naná hogy valami segítséggel. És ez nem egyszeri eset volt, a többi körben is igyekeztem megtalálni a top3-as ellenfeleket. Volt köztük, aki tényleg jól nyomta, de olyan is, aki assist nélkül egy AI PBY-t nem tudna leszedni...
-
Dagohun74 #22178 Nekem spec. nincs fullos gépem egy phenom x4, geforce gtx750, 6GB Ram van a gépben de movie beállítás vissza véve no AA és a fű s csak körülöttem nő 45-50 fps-el fut a játék. Mondjuk nem hajazok 120 fps-re mert nem érdekel. Bőven jól lehet játszani 40 fps-el is. -
gstup #22177 Akkor Rád természetesen nem vonatkozik.De ez szerintem kiderült a hozzászólásomból :) -
Azért van aki a gépe miatt kénytelen full low-on játszani, mint például én :/ -
Dagohun74 #22175 Én használtam csalást a WT-ben. Levettem a grafikát low-ra és kész. Ennyi. -
Most pl. találtam olyat ami állítólag az összes game mode-ban működik. Csak tankoknál wh működik aim meg nem. -
Igen, lehetséges. De az is, hogy van ehhez is csalás. WoT-nál is elképzelhetetlen volt a csalás, olyan nem lehet, aztán mégis van :) De abban is igazad van, hogy sokan egyből csalót kiáltanak, mikor az ellenfél ügyesebb volt nála vagy mázlija volt :) -
bgabor911 #22172 Vagy legalábbis bizonyos emberek szeretik ezt hinni. Olyan típusú emberek, akik előbb kiáltanak csalást mint hogy elismernék hogy valamit rosszul csináltak, elrontottak, mert arra képtelenek. War Thunder repülős részében annó a klánozós érában sok ilyen embert láttam.
Rage-eltek meg csalásról üvöltöztek ha lelőtték őket. Egy-két ilyen után többnyire egyedül repültek, mert senki se akart velük csapatban menni, érthető okokból. -
Csak én másik oldalon is találtam WT cheatet. :D -
bgabor911 #22170 Biztosra veszem, hogy a belinkelt képek csak trollkodások a készítő részéről. Nem bizonyítanak semmit, a kiírkálásokat meg bárki rárakja paintel öt perc alatt a képekre. Nem véletlenül nem rakott ki videót a készítő. -
Mindenhez van működő cheat. Hihetetlen de ehhez is van. -
gstup #22168 Szerintem kizárt hogy létezne működő cheat...Maximum a grafikával lehet előnyt szerezni.Mondjuk avval nem kicsit.De aki ezt használja ki az mindent elmond arról az emberről. -
Tudok én több ilyen oldalt is... :D Am érdekes hogy csak Arcade screenshotok vannak ezekről a WT cheatekről. Gondolom realisticre nem tudják megcsinálni. -
Dagohun74 #22166 Azért a helyre rakják dolog elég régóta húzódik. Maradjunk annyiba hogy SOON. Úgyis ezt írják mindenre.
-
bgabor911 #22165 Megjegyezném, hogy tier5ben minden közepes tankot kilőnek egy lövésből páncéltól függetlenül, szóval a papír páncél nem lesz akkora probléma a Leopard1-nél, ne hidd hogy a Panther 2 vagy a Patton széria 110 mili körüli páncélzata nagyobb védettséget ad.
Ami egy kicsit védettebb az a T-54-49/51, azok ugye 200 körül vannak elöl effektívben a tanktesten elöl és 200 fölött a gombatorony elején. Mondjuk régebben ezt is bármi átlőtte tier5-ben, de a jelenlegi sebzésrendszer alaposan el van tolva, és a döntött páncél kábé kétszer akkora védelmet ad mint kéne neki, és az APCR-ek sem adnak akkora páncélátütést mint kéne nekik. Ezért most a T-54 és a többi döntött páncélzatú tank jól hasít, de ez nem lesz mindig így, ha helyrerajkák a sebzésrendszert már nem lesz annyira menő. Ezenfelül a T-54nél nagyon kemény tervezési hibák vannak, például a metszeti nézetben a játékban is jól megfigyelhető, hogy a tanktest elején baloldat a páncél mögött rögtön egy üzemanyagtank van, mögötte lőszerrekesszel.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.06.24. 12:32:36 -
bgabor911 #22164 A képek alapján simán lehet átverés vagy lejáratás. -
A korai verzióknál ugyanolyan vastag, míg a későiken vastagabb, mint a test frontpáncélja. Még a wotban is így volt.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.06.24. 10:59:21 -
Szerintem ez nyilvánvaló volt, csalók mindenhol vannak sajnos. -
Ez azért sok mindent megmagyaráz... link -
Molot115 #22160 Igaz felfedezhető az egyszerűsítés és az optimalizálás egyre magasabb fokú megjelenése a német hadiiparban. Főleg miután Albert Speer lett a felelés a hadiiparért. De a Tigris II nem ezért hasonlít jobban a Párducra. Hanem mert egész egyszerűen az a forma jobb a páncélvédelem szempontjából. A felfüggesztésük a Tigrisnek is a Tigris II-nek is meg a Párducnak is ugyanolyan. Tengelyenkénti keresztirányú torziós rugó. A Tigris II-n egy tengellyel több van(Henschel féle), és ott nem átlapoltak a görgők hanem csak átfedik egymást! Megszüntetve ezzel a keleti fronton tapasztalt nehézségek egy részét. Illetve mások a futógörgők is. A háború végén a Tigris meg a Párduc kapott ugyanolyan futógőrgőket. -
gstup #22159 A vezetőnyílás nem gyengébb?Régen mindig azt lőttem,de miután megvastagították,szemből tigrissel szinte sosem sikerül kilőnöm.Csak a torony és a test közötti részen.Az a gyenge pontja.Oda elég egy lövés és annyi.Mondjuk tegnap kapartam a falat.Isu-122-vel kb 50 méterről nem sikerült kilőnöm se a párducot se a tigris I-est szemből.Csináltam is róla videót.Csak még nem volt kedvem feltölteni. -
Biztos vagy te abban az effektív 80 miliben? A JPzIV-nek kb. annyi 55°, 60 mm vastag páncél esetében.
Találtam is egy képet. Beforgatva sincs meg az effektív 80 mili.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.06.24. 07:59:25 -
Nem feltétlen angolok, igazából a hivatalos fórumot értem az angol fórum alatt:D
Történelmi hitelességen lovagoló emberkék írtak ilyesmit, hogy a Párduc 2-t valójában nem szerelték volna fel a tigris 2-es ágyújával csak plusz páncélt és a schalmaturm-ot kapta volna meg a Párduc 7.5cm-es lövegével.
-
Most komolyan az angolok a németeket "unbalanced"-nek tartják? Gondolom sírnak mert IS-2vel nem tudják a 100valahány milis tornyát átlőni mert noobok. -
Angol fórumon én olyan történelmi fanatikus sírásokat olvastam, hogy a Párduc 2 valótlan és soha nem terveztek rá a 8.8cm-es löveget és a Párduc lövegével szerelték volna fel.
Ezt az E széria kapcsán is olvastam már sok helyen, hogy az E 50 lett volna az a terv amire a Tigris 2-es ágyúját szerették volna rakni. -
Én sorozatosan élem át azokat is, mikor oldalról 2 átütő találat kell neki, hogy meghalljon, szemből rengetegszer lepattan a döntöttségi szög miatt.
A t-34 effektív páncélja 80mm környékén van és a tigris lövege mindössze 62mm-t üt át 60' tartományba.
Mondjuk én régen játszottam speciálisan a tigrissel, én ezt egy átfogó tapasztalatként írom le azóta amióta megvan a tigris.
Elég régóta és van benne 115 realisztikus csatám, 17 szimulátor csatám(nem tudom az eventeket ide számolja-e, de kicsit kevésnek érzem számra a 17-et...) és 42 arcade csatám.(ezt mondjuk nem venném a tapasztalati medencémbe be) -
azért hasonlított jobban a párducra, mert a háború vége felé de már még 44-ben is rájöttek a lényegre! az egységesítésre!!!!!!! univerzális alkatrészek legyenek! pl a tiger E futóműve egy az egyben a tigris II-esét kapta meg csak egy görgőnyivel rövidebb! elvileg a párducoké is ugyanaz volt! és a motortól kezdve mindent egységesíteni szerettek volna, annyi külömbséget akartak hogy az egyiknek nagyobb ágyuja és páncélozottabb legyen a másik pedig könyebb mozgékonyabb erős de kisebb ágyú, bár az sem véletlenül volt hogy a párduc II-re a 88-ast akarták felrakni! -
hát én nem tudom hogy játékról vagy miről beszélsz de a Tigris az úgy átviszi szemből a t34-est mint a huzat, nagy %-ban egy lövés és kiugranak a pilóták meg minden a t34-esből :D ha ne makkor súlyos sérüléseket kap és másodikra ki lehet szedni :) -
GálTomi #22151 A tigris egyesben a vezető és a rádiós helye is kifelyezetten kényelmetlen volt. A sofőrnek rossz volt a lábtere a rádiós meg a fejével tartotta egyensúlyban a homlok gépuskát....... -
Molot115 #22150 Hát az összes német harckocsinál szempont volt hogy a kezelő személyzet a lehető legkényelmesebb körülmények között tudjon együtt működni, mert a németek időben felismerték hogy ez növeli a teljesítményüket! A tigris II pedig inkább a Párduc leszármazottja mint a tigrisé ez tény! De ez nem is meglepő hiszen későbbi konstrukció! Nyílván a párduc jobb kialakítását vették alapul.