War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Egyébként arról miért nem beszél senki, hogy a Mausnak mennyi az átütése? Átviszi szemből az IS-4 tornyát?
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Hanem lesz mondjuk egy fasza kis Fulda Gap event, amcsi (és később brit) cold war tankok a német és orosz T-54 ellen.
Végülis lesza*rom, megvagyok tier 5 nélkül. De kíváncsi vagyok milyen lesz a ww mód, véget ér kb tier 4-nél, vagy majd a német t-54 megy a szovjet t54 ellen? Nekem ilyen marhaságra nincs igényem. Nekem fontos egy játékban a "feeling". Vagy akkor mit szenvednek a modellezéssel, tegyenek be két gyufásdobozt, legyen különböző színük, aztán hajrá.
Legalábbis az IS3-al mindíg a Tiger 2H, és jagdtiger ellen kerülve elégé annak érződik.
A BR-471D háború utáni APCBC lövedék, valamikor 1946 és 1948 közötti. 25,4 kg-os és a csőtorkolati sebessége 792 m/s. Az orosz kritériumos 90°-os (ami nagyjából megfelel a nyugati/német 60°-os kritériumnak) páncélátütési átütési adatai szinte mm-re megegyeznek a játékban lévő 122 mm BR-471B lövedékével. Szóval a BR-471B igen csak túl van tápolva (mint szinte az összes nagyobb lövedék/löveg a játékban...) és a BR-471D-nek kéne megkapnia a mostani BR-471B adatait.
Ha 250 mm feletti átütésű 122 mm-es lövedék kellett volna az a 122 mm BR-472 lett volna (122 mm M-62-T2 löveg a T-10M harckocsiban, 25,1 kg + 950 m/s). De úgy tudom ez meg nem kompatibilis a 122 mm D-25T závárzatával, szóval ezzel nem lenne kisegítve az IS-3, IS-4.
A 100 mm BR-412P pedig űrméret alatti lövedék, konkrétan APCR. Tudomásom szerint nem rendszeresítették. 1945-ban kezdőtött a fejlesztése az OKB-172 gyár jóvoltából. Extra könnyű lövedék és egy 100 mm BS-3 lövegből 1650 m/s-os csőtorkolati sebességet értek el vele. Ez nagyon nagy. Mivel nagyon könnyű egyre nagyobb távolságokon biztosan sokat veszít az energiájából (meg valószínűleg jól hazavágja a löveg élettartamát is). Átütési adatai nem ismertek. Saját véleményem szerint 100 m-en legalább 300 mm és 1 km-ről is 250 mm felett van.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.02.09. 18:20:01
Én nagyon örülök neki hogy csak új lőszereket kapnak az oroszok, és nem valami fiktív IS akárhányast.
Hozzá kell tenni a korrektség kedvéért. hogy jelenleg az IS-4/IS-3 kemény 207mm átütést tud top lőszerrel, tíz méteren, a T-54 meg 215mm-ert szintén tíz méteren. Nem gondolhattátok komolyan hogy ez így marad ha bekerül ez a szaros Maus. És valóban, már meg is érkeztek a 250-300mm átütésű lőszerek tier5-be. Ha ez így megy tovább, a páncélzatra építő tankok ugyanúgy elvesztik minden értéküket, ahogyan az a WoT-ban is történt.
Mint korábban már hangot adtam neki, szerintem nagyon rossz tendenciát hoz majd a játékba a Maus berakása, és többet árt mint használ majd.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.09. 17:56:15
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
USSR: T-126 (SP), T-28E, T-54-1949
Ugyan nem láttam még az új gépek pontos karakterisztikáit, de ha jól sejtem, továbbra sem lesz érdemes a német tier 5-öt erőltetni...
Ha T54-el megyek, és egy másik T54 jön szembe, akárhol lövöm meg (alsó lemez, felső lemez, torony) lepattanót kapok, ő meg szépen átlövi a frontpáncélomat ahogy kell.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
• IS-3 and IS-4M have gained a new AP shell - BR-471D
• T-54 series have received a new APCR shell - BR-412P
Valaki cáfoljon meg, de így látatlanba, hogy nem megyek dev serveren úgy gondolom, hogy ezeknek olyan 250-260 mm átütése lesz csak, hogy a Maus ne érezze olyan jól magát 😄
18x1000 font? 😄
Mondjuk, hogy minek még egy T-54, jó kérdés. Szerintem tök egyforma lesz a többivel.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.09. 08:08:02
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/213859-client-08022015-147/
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.02.09. 03:21:20
Per Aspera Ad Inferi.
meg értem , most így bele gondolva igaza is van
És az, hogy a film Sztálingrádi csatáról szól, ahol a város különösen nagy pusztítást szenvedett el?
Hogy kéne kinézni egy csatatéri városnak, így:
Állandóan ezt csinálják a rohadékok! Most nézd meg, a pályák 90%-a zöld. Milyen színük van az orosz tankoknak? Zöld. Milyen a német tank? Szürke! Micsoda orosz bias ez is, hihetetlen hogy a szemét fejlesztők ezt megengedik maguknak!
Persze ha normálisan megcsinálják nem úgy hogy a német tankokra valahogy jobban hat a gravitáció és lehúzza őket.
jó gondolkodást 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
akkor nagyon úgy néz ki hogy a kv-2 és szu-122 munkalehetőségei tovább bővülnek a pozitív irányba >:-D muhahahaha
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
a facebook-os eventhez meg külön gratulálok a gazsinak még csak 23 oldal