War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy nem tervezik betenni a franciákat mint nemzetet?
Őszintén remélem hogy NEM kerül be a T-95, se bármelyik szupernehéz agymenés prototípus. Tier5 be hadrendbe állított, igazi cold war tankokat várunk. Amúgy a tesztvideók alapján a Maus 310 mm szemből.

AnuluWork
Már most van bent olyan lőszer ami átviszi a Maust Amcsi és Német oldalon, mégsem látom szopni a ruszkikat. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Igazából ezzel sem a Maus szívja meg leginkább, hanem mindenki más. Betesznek egy lőszert, ami átviszi a Maus-t, az még simábban fogja átvinni a "kisebb" tankokat. Egyszer valaki megszerez egy ilyen lőszert, akkor gyakorlatilag ő lesz a hóhér a csatatéren. Ha meg már eltelt egy kis idő, és többeknek meglesz, akkor egy kib*szott one shot party lesz az egész cseszett T5 úgy ahogy van.

Egyébként arról miért nem beszél senki, hogy a Mausnak mennyi az átütése? Átviszi szemből az IS-4 tornyát?

Elég már. Nekem személy szerint semmi bajom a maussal. Ugyan olyan mintha az IS-4-et ereszuk ossze a tigris II-vel. Sose találkoztak mint ahogy a maus se a tobbi tankkal. Elkészult belole 1.5 db kész nem csak papiron volt. Ha nem tetszik nem játszol vele. Egyebek iránt nem olyan nehéz kilonni a videok alapján. Kiváncsi lennék akkor is ennyit fogsz sipolni mikor berakják az amcsikhoz a T-95-ot. Na peace

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hát pedig a full szim mód az csak eventben elérhető, ott meg semmiből nem áll hogy ne a német T-54eseket állítsák szembe az orosz T-54el.
Hanem lesz mondjuk egy fasza kis Fulda Gap event, amcsi (és később brit) cold war tankok a német és orosz T-54 ellen.

Meg mindenki más is tier5-ben. Ilyen oneshot verseny lesz, mint a vadnyugaton. 😄

Kár. Oda aztán tényleg nem hiányzik egy harmadik T-54es.

AnuluWork
Az M469 az M103nál HEATben tud 380at minden méteren. (Mondjuk már a Walker APDSe 238at tud 10 méteren.) Szóval a Maus már most halott. 😊

AnuluWork
A szovjetekhez megy a T-54. Ott van a notesban.

Ha már úgyis olyan tankok mennek egymás ellen, amelyek a való életben soha nem találkoztak. Ha már úgyis háború utáni lőszerekkel tápolják a szovjet tankokat.... Miért nem lehetett akkor már inkább azt az utat választani, hogy kicsit "csalnak" a páncél és a lőszer tulajdonságainál a balance érdekében? Így lassan már ugyanúgy egy fantasy liga az egész, csak így még normálisan balance-olni se fogják tudni soha az életben. Most lehet kikukázni a t5 tigriseket, és lehet majd menni a fantasy maussal, meg a német t-54-el.

...és nekem egyébként is a legjobban a marker nélküli mód jön be()ahol nekem kell azonosítani a tankot kinézet alapján, hogy barát vagy ellenség e), ha lehetőség lesz rá, alapvetően ilyen módban fogok játszani. de ez sem működik, ha mindenki t-54-ben ül.

USSR-hez van írva, meglátjuk...
Végülis lesza*rom, megvagyok tier 5 nélkül. De kíváncsi vagyok milyen lesz a ww mód, véget ér kb tier 4-nél, vagy majd a német t-54 megy a szovjet t54 ellen? Nekem ilyen marhaságra nincs igényem. Nekem fontos egy játékban a "feeling". Vagy akkor mit szenvednek a modellezéssel, tegyenek be két gyufásdobozt, legyen különböző színük, aztán hajrá.

A 122mm orosz löveg nekem elég nagy csalódás magasabb szinten. Az IS2-n még jól muzsikál, de az IS3-4-en már kevés szerintem.
Legalábbis az IS3-al mindíg a Tiger 2H, és jagdtiger ellen kerülve elégé annak érződik.
254 mm? Agyon buffolt szar. Ez is. Szánalmas...
A BR-471D háború utáni APCBC lövedék, valamikor 1946 és 1948 közötti. 25,4 kg-os és a csőtorkolati sebessége 792 m/s. Az orosz kritériumos 90°-os (ami nagyjából megfelel a nyugati/német 60°-os kritériumnak) páncélátütési átütési adatai szinte mm-re megegyeznek a játékban lévő 122 mm BR-471B lövedékével. Szóval a BR-471B igen csak túl van tápolva (mint szinte az összes nagyobb lövedék/löveg a játékban...) és a BR-471D-nek kéne megkapnia a mostani BR-471B adatait.
Ha 250 mm feletti átütésű 122 mm-es lövedék kellett volna az a 122 mm BR-472 lett volna (122 mm M-62-T2 löveg a T-10M harckocsiban, 25,1 kg + 950 m/s). De úgy tudom ez meg nem kompatibilis a 122 mm D-25T závárzatával, szóval ezzel nem lenne kisegítve az IS-3, IS-4.

A 100 mm BR-412P pedig űrméret alatti lövedék, konkrétan APCR. Tudomásom szerint nem rendszeresítették. 1945-ban kezdőtött a fejlesztése az OKB-172 gyár jóvoltából. Extra könnyű lövedék és egy 100 mm BS-3 lövegből 1650 m/s-os csőtorkolati sebességet értek el vele. Ez nagyon nagy. Mivel nagyon könnyű egyre nagyobb távolságokon biztosan sokat veszít az energiájából (meg valószínűleg jól hazavágja a löveg élettartamát is). Átütési adatai nem ismertek. Saját véleményem szerint 100 m-en legalább 300 mm és 1 km-ről is 250 mm felett van.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.02.09. 18:20:01
Már ennek a buta Mausos történetnek a felröppenése napján tudni lehetett, hogy meglesz ennek a maga ellenhatása az orosz oldalon.
Én nagyon örülök neki hogy csak új lőszereket kapnak az oroszok, és nem valami fiktív IS akárhányast.

Hozzá kell tenni a korrektség kedvéért. hogy jelenleg az IS-4/IS-3 kemény 207mm átütést tud top lőszerrel, tíz méteren, a T-54 meg 215mm-ert szintén tíz méteren. Nem gondolhattátok komolyan hogy ez így marad ha bekerül ez a szaros Maus. És valóban, már meg is érkeztek a 250-300mm átütésű lőszerek tier5-be. Ha ez így megy tovább, a páncélzatra építő tankok ugyanúgy elvesztik minden értéküket, ahogyan az a WoT-ban is történt.

Mint korábban már hangot adtam neki, szerintem nagyon rossz tendenciát hoz majd a játékba a Maus berakása, és többet árt mint használ majd.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.09. 17:56:15

Ha az új T-54 tényleg keletnémet lesz, és így a német ágra kerül, akkor igen.

Én pontosan ezekre írtam...

Thx.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Egy linket berakna valaki a patch note-ról?

AnuluWork
Azt írja a patchnote, hogy:

USSR: T-126 (SP), T-28E, T-54-1949

AnuluWork
Az E megkapja, nem?

Ja hogy a backup vehicle elveszik ha használom, jó hogy kb 5 után derült ki 😄
De a történelmileg hű APCR a tigrisnek persze sehol😄 szánalmas.
Ugyan nem láttam még az új gépek pontos karakterisztikáit, de ha jól sejtem, továbbra sem lesz érdemes a német tier 5-öt erőltetni...

Valaki világosítson fel, mert valamit nagyon rosszul csinálok.
Ha T54-el megyek, és egy másik T54 jön szembe, akárhol lövöm meg (alsó lemez, felső lemez, torony) lepattanót kapok, ő meg szépen átlövi a frontpáncélomat ahogy kell.
Darabja 1500 pénz és 10 méteren belül hatásos JT / M ellen 😄 😄

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Azt hiszem ez lesz az. A t-54 kapja.

AnuluWork
Óh, hogy ... le! 😄 Akkor a Jagdtigerem is dobhatom a Simicskába?

JethroHUN
Még több copy-paste tank... Amerikai ágban kiegyensúlyozott BR? TD-k? áh minek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Jól sejted. Na nehogy már a németeket ne lehessen kilőni és egyáltalán esélyük legyen az orosz csodákkal szemben. Ha jól láttam 254 mm az átütése az új lőszernek.

Olvasom az 1.47 Dev patch notest és mit látok:
• IS-3 and IS-4M have gained a new AP shell - BR-471D
• T-54 series have received a new APCR shell - BR-412P
Valaki cáfoljon meg, de így látatlanba, hogy nem megyek dev serveren úgy gondolom, hogy ezeknek olyan 250-260 mm átütése lesz csak, hogy a Maus ne érezze olyan jól magát 😄
Erős a gyanúm hogy ez NDK T-54 es lesz, az NDK MiG-15Bis mintájára.

AnuluWork
B-29?
18x1000 font? 😄

Mondjuk, hogy minek még egy T-54, jó kérdés. Szerintem tök egyforma lesz a többivel.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.09. 08:08:02

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
arra gondol hogy szürkeség van, por, romok mindenhol, nem pedig más színűek

meg értem , most így bele gondolva igaza is van
Nekem is "tetszik", ahogy kezelik a problémákat/bugokat. Spawnkor feltesz a bunkerra a játék, ahonnan leesve felborulva érsz földet? Tán' állítsuk be normálisan a spawn dimenzióit? Faszt, inkább rakjunk be vontatókötelet, aztán a parasztok majd segítenek egymáson, mi meg addig is vodkázhatunk. <#idiota>

Az meg van, hogy ez egy rommá CGI-zett filmből van?
És az, hogy a film Sztálingrádi csatáról szól, ahol a város különösen nagy pusztítást szenvedett el?

Az új no hud no minimap icons RB event végra valami olyan ami miatt anno a WOT-ról váltottam. Mondjuk PIvf2-vel 76w sherman ellen menni nem nagy élmény de a JpzIV-el volt sikerélményem és a kedvenc stukámmal is volt egy-két találatom...
Igazából a városok is tele vannak szép zöld fákkal és terekkel, pedig egy olyan város ahol 2x átment a frontvonal inkább törmelékes kiégéses hamus poros (szürke) kellene legyen. Arról nem is beszélve ha esne az eső is inkább mindent szürke tónusúvá varázsolna. Teles sáros városi latyakos pálya sincs, mert a színei tudjuk kiknek kedvezne 😄
Hogy kéne kinézni egy csatatéri városnak, így:

Ne is mondd!
Állandóan ezt csinálják a rohadékok! Most nézd meg, a pályák 90%-a zöld. Milyen színük van az orosz tankoknak? Zöld. Milyen a német tank? Szürke! Micsoda orosz bias ez is, hihetetlen hogy a szemét fejlesztők ezt megengedik maguknak!

AnuluWork
Nem tudom. A játék térképein vannak láthatatlan, vezetőt, felfüggesztést kiütő kavicsok, vannak olyan domb fel és lemenetek ahol felugrik egy kt, és van ahol mintha falnak menne. Ameddig ezek nincsenek javítva, addig totál felesleges bármilyen új sárdagasztós baromságot, hőhullámot, egyéb szarokat betenni, pláne, hogy a BR nevű baromság miatt a MM sokszor totál hülyén sorol be. Aztán mi lesz a flottával, amit ígértek? Újabb és újabb vasakat pakolnak be, holott a társaság 90%nak még a jelenlegiek közül sincs meg minden (sem tank, sem repülő). Ahelyett, hogy finomítanának vagy rendbetennének kezdetek óta bent lévő bugokat, most újabb ökörség készül befelé? Egy rohadt spawnt nem képesek megcsinálni tisztességesen! A Fortress pályán kiálló téglákban elakadunk. El se tudom képzelni, hogy milyen katasztrófa venné kezdetét, hogy a sár és talaj bekerülne. Már a Maus is egy ökörség, inkább tennének be NDK ill. Nyugatnémet technológiát, a hülye prototípusok, egy-két elkészült példány helyett! Totál érthető lenne.

Próbáld ki a Spint Tires játékot amiben ez a sárdagasztás van, valóban nehezebb így játszani de nagyon jópofa! A gumikerekes meg ne is menjen fel a sárban hegyoldalon mert elég illúzióromboló.
Persze ha normálisan megcsinálják nem úgy hogy a német tankokra valahogy jobban hat a gravitáció és lehúzza őket.
én nem nagyon repdesek az őrömtől hogy bepakolnak még egy sárdagasszunk2015 szimulátort is, jó oké aláírom az ötlet tényleg jól hangzik de figyelembe véve egy két járgánynak a csapnivaló sebességét és stabilitását(ha tudnátok én hányszor borultam a marder3-mal) én azt mondom hogy lesz még moderálás ebben a topikban mert jó néhányan elfogják küldeni melegebb éghajlatra a gajjint azt tutifix, pl az előbb a németeknél elérhető első AA tankkal játszottam ez a szerencsétlen konzervdoboz alig éri el a 30-as max sebességet mire elértem a célomat vége is volt a játéknak, most gondoljatok bele mi lesz itt egy enyhe de sáros és csúszós lejtőnél a flakpanzeral.. vagy a GAZ-AA járgánnyal...

jó gondolkodást 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

betették az oroszok,hogy élvezkedjenek,hogy még ezt is 1 shotolják ...............szánalmas bammeg
AnuluWork
Mindig nyugatatom magam, hogy vasárnap van, azért ilyen hülyék, de ezek nem normálisak tényleg. Mintha az ukrán hadvezetés vezetné a tankjaikat.

Egyrészt, másrészt meg csinálják ezt a Spin Tires féle föld deformálódás szimulációt is, abban meg majd megoldják, hogy ez a dög 10 méter után elsüllyed a francba. Igazság szerint senki nem kételkedett, hogy bármit is tesznek be a németekhez, a rohadt komcsik tesznek róla, hogy esélye se legyen a dicső szovjet technika ellen.

"torony domborulatáról elég könnyen pattannak lefelé a lövések"

akkor nagyon úgy néz ki hogy a kv-2 és szu-122 munkalehetőségei tovább bővülnek a pozitív irányba >:-D muhahahaha

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem oylan rossz az pz.Bfw. IV, gyors, gyorsan tüzel, pontos. Viszont nem sok lövést bír de sunnyogós módban pöpec cucc! Általában KV-kal teszi össze a randomisten azokat meg simán lyukasztja.
ez a probléma nálam is előkerült, természetesen kritikus helyzetben. először én is az egeremre gyanakodtam, de nem sikerült játékon kívül reprodukálnom a hibát. jelenleg úgy használom hogy billentyűzetről is tudok tüzelni

a facebook-os eventhez meg külön gratulálok a gazsinak még csak 23 oldal