Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #22096 85-ös a WT accountom szintje, a kezdetektől játszom, de szerintem most jutottunk el a War Thunder bukásának kezdetéig. WoT-al is megesett annó, most a War Thunderben is eljött. Várható volt, de én későbbre vártam. Kár érte, nagyon ígéretes játék volt ez mindig is.
Az okok: Prémium tankok rohadt erős fegyverzettel, extra alacsony BR-el (M26E1, Super Hellcat, T-34-100 stb), miközben gyakorlatilag semmi se működik úgy ahogy kéne neki, se a matchmaking, se a sebzésrendszer, se a lőszerek, se a játékmódok, semmi. End game klános tartalom nincs és nem is lesz.
Külön nagyon "tetszik" hogy a peccs új tankjaiból csak a Leopard1, T-10M és M60 fejleszthető ki "ingyen" (ingyen a nagy lószart, ember nem lesz aki prémium számla nélkül átfejleszti magát az M47-M47-M60 vagy IS-3,IS-4-T10 trióhoz szükséges összesen 1.140.000 XPn). A többi mind prémium gép, szép árcédulával.