37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Nem lesz legyőzhetetlen a T-10M, az gyakorlatilag egy átalakított IS-3 igen jó ágyúval. Az M103 ágyújának szintjét mondjuk nem éri el, és az IS-4 páncélzata közelében sem jár. Jó tank lesz, de messze nem lesz elpusztíthatatlan, pláne nem az M103 számára, de a két új L7 ágyús med is kezelni fogja tudni.
  • bgabor911
    Nem használhatatlan az. Arcadeban és RB-ben össz úgy 110 csatám van már T32essel, mindjárt fullos lesz. Messze a leghasználhatóbb amcsi tank. A gond nem a tankal van, az kiváló, hanem magas a BR-je, sokszor kerül be IS-4 ellen és azt nagyon nehéz elpusztítani bármivel ami nem top tank. Plusz ugye az APCR lőszerek most jó 100mm-errel ütnek át kevesebbet mint kéne nekik, és ez a sokszor IS-4 és Maus ellen hadakozó T32-őt kényesen érinti.

Érdemes EU és RU szerveren egyszerre csatát keresni vele, RU-n többen játszanak és többször kerülsz nem 8.0-ás csatába. M103-ast húzom vele, az egy kiváló tank jelenleg. Igazi titánok harca lesz majd ha bejön a T-10. M103-nak van a legnagyobb teljesítményű ágyúja a játékban a híres 105mm-es L7 kövi peccsel érkezéséig.
  • JethroHUN
    Nyugodt lehetsz benne, tuti biztos ugyan olyan kilőhetetlen lesz mint az IS3 / IS4M azzal a különbséggel, hogy lesz hozzá "über-1hit-kill" lőszer.
  • Molot115
    Hát nem tudom a T54 80 millis oldal páncélját se viszi át? Mert szemből tényleg effektív 160 körül mozog a torony meg 200. Bár engem onnan is átvisz a T32... IS-kel nemtudom mi a helyzet olyanom még nincs:D
  • foxbat88fx
    miért is fogja alázni? szemből nem tűnik valami erősen páncélozottnak....
  • JethroHUN
    Pedig az. Valamivel több mint 100 csatát görcsöltem vele RB-n 10-ből 9-szer T5 orosz ellen megy ahol semmit nem lehet vele kilőni.
  • Sherman0070
    Jó ennyi volt ez a játék... Bánom hogy a tankos részét fejlesztettem...
  • twi452
    https://youtu.be/umq_503ZIEM?t=29m55s

su-100Y... igen nagy troll gép lesz ez BR 5.3 :DD
  • Molot115
    A T-32 annyira használhatatlan? Nem keveset megyek ellene de nem ahol én ülök onnan nem ez látszik...
  • Malarki
    Az a baj, hogy most egyet kell értenem veled. A játék jelen pillanatban a vicc kategóriába tartozik.
    Sim mod. gyak megszűnt, az RB-t is tacsra vágták, még az árkád a legjátszhatóbb, és ez el is mond mindent a jelenlegi helyzetről. Fejlődés semmi, a sebzés és átütésrendszer még mindig totál random(az előbb egy 75 milis HE lőszer pattant le a Marder III oldaláról...). Az új pályák sz*-rok, nincs semmi értelme fejleszteni T4 fölött, mert a javítóhoz is horror XP kell, anélkül meg netto szopás az egész. A zárt béta óta megvannak ugyan azok a bugok. Szóval ez eddig elég siralmas.
  • Savaran
    Ha tovább romlik a helyzet inkább lehet visszatérek Wotra, ott legalább van egy rakás tizesem, itt meg még Pz4 G nél járok XD oroszoknál meg bt7-nél, teljesen zöldfülű vagyok még :)
  • JethroHUN
    T-10M azért durván alázni fogja a T5-öt. Abba is hagyom a M103 fejlesztését, pedig már "csak" 180k Rp...
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.06.22. 18:21:04
  • JethroHUN
    Jó gáz még több pay2win tank.... Amerikai T4-ben nincs is használható nem-premium tank... nevetséges.
  • bgabor911
    85-ös a WT accountom szintje, a kezdetektől játszom, de szerintem most jutottunk el a War Thunder bukásának kezdetéig. WoT-al is megesett annó, most a War Thunderben is eljött. Várható volt, de én későbbre vártam. Kár érte, nagyon ígéretes játék volt ez mindig is.

Az okok: Prémium tankok rohadt erős fegyverzettel, extra alacsony BR-el (M26E1, Super Hellcat, T-34-100 stb), miközben gyakorlatilag semmi se működik úgy ahogy kéne neki, se a matchmaking, se a sebzésrendszer, se a lőszerek, se a játékmódok, semmi. End game klános tartalom nincs és nem is lesz.
    Külön nagyon "tetszik" hogy a peccs új tankjaiból csak a Leopard1, T-10M és M60 fejleszthető ki "ingyen" (ingyen a nagy lószart, ember nem lesz aki prémium számla nélkül átfejleszti magát az M47-M47-M60 vagy IS-3,IS-4-T10 trióhoz szükséges összesen 1.140.000 XPn). A többi mind prémium gép, szép árcédulával.
  • Sherman0070
    Az jó OP lesz az 100%. Kár hogy az is prém :D Gaijin csak prém tankokat fog betenni mostantól? Aztán ami szar tank az megy ingyenesnek?
  • Sherman0070
    Super Hellcat prém tank lesz :( Vesszük is meg :D
  • gstup
    Mókás lesz a t-34 100 tier IV br 6.0-án.Kevés dolog van ami nem 1 lövés lesz neki.
  • RepeszElek
    Mindig is tudtam miért van random generátor meg igazságtalan BR. meg a legendás szopóág a wot-ban meg a wt-ben, de mióta vettem egy x-box one-t, és elkezdtem multizni más (nem ingyenes) játékokkal arra jöttem rá hogy béna vagyok

Gazsiéknál voltak nagyon nagyon jó pillanataim amikor mindenkit kinyírtam akárhova lőttem, de más játékokban a fanatikus pc katonák folyton széttépnek, az Il-2 ben egy nyomorult lagg-3 fakoporsó is leszed az égről még akkor is ha messerrel vagyok pedig a német vadászok mérföldekkel jobbak a játékban mint az orosz. Ha orosszal vagyok csak akkor merek megtámadni egy németet ha van mellettem még két három bajtárs, vagy ha esetleg nem vesz észre rárepülök, de az ritka... (érdekes még sem hisztizik senki emiatt)

A Battlefield 4 ben pedig egy kurva hangtompítós pisztollyal végig ment egy gyerek a szakaszomon úgy hogy 50 méterről fejbe lőtt miközben futottam..elmebetegek, nem tudom mennyit kell játszani hogy ilyen szinten nyomja valaki, de a lényeg ezek ellen soha semmi esélyem sincs, folyton kinyírnak az elite sniper 3 ugyan ez folyton 300 méterről headshot sniperrel úgy hogy két másodperce dugtam csak ki a fejem a fedezékből és táááák!
    Ha nem ilyen lenne a wt akkor ezek a fanatikus profi pc katonák átmennének mindannyiunkon akiknek csak hetente egyszer vagy kétszer van idejük játszani, gyakorolni,azok meg mindennap nyomják....
    Nézzétek így!
    Persze ettől még igazságtalan..
  • twi452
    dev serverről már vannak videók

• Sherman0070
    Am Devblog-ra már nagy erőfeszítés lenne kitenni az új tankok képét?
  • Dagohun74
    Nos igen az RB és a SB kicsit mostoha gyerek a gaijin-nál. Mostanában csak AB-t megyek mert egész egyszerűen azzal jobban hozz a konyhára. Ráadásul a low quality beállítású egyének ellen se jó menni RB-n és SB-n.
  • e57
    Ezzel így ebben a formában nem értek egyet.
    Pl. az arcade csatákban a BR6.7-ben egyértelműen jó a németekkel játszani. Én Tiger II (H); Tiger II (P), Jagdpanther hármassal szoktam menni, és szerintem mindhárom nagyon jól megállja a helyét. Még kb. 40%-ig vannak kifejlesztve. Pl a nagyobb átütésű lőszer még nincs meg.
    A Tiger II (H) különösen jól bírja a találatokat. Ami szembe szokott jönni az kevés kivétellel átüthető az alaplőszerrel. Eddig talán a T-28 volt, amivel szemből nem bírtam.

Tudom, hogy sokan nem szeretik, meg lenézik az AB-ét, de nekem úgy tűnik, hogy most az van a legjobban beállítva, és mivel ott sok a játékos, még a BR patch előtt sem jöttek szembe IS-3-ak.
  • Pluskast
    Na ez a harckocsi sem arról lesz híres, hogy lepattannak a lövések róla. Persze tudjuk, hogy a Leo 1 nem éppen a páncélozottságáról volt híres. Kb mint egy Pz IV.
  • e57
    Pár hete volt akcióban az egy éves prémium féláron... olyan 8 ezer Ft körül jött ki.

Legközelebbi akcióra szerintem érdemes golden wagerezni.
  • DasIsFuck
    repülőzni én sajnos nem tudok, legalábbis úgy nem, hogy konstans keressek realisztiken.
    Általában rank 3-ban szoktam pénzt keresni, mert ott még nem akkora a költése a tankoknak, de jobb csaták alatt a kissebb osztályokban is lehet keresni, ezért gondolkodok a panzer 3 n-en.
  • kissssss
    realisticben/simben nem fogsz ezüstöt keresni, legalábbis addig nem amíg tankokkal mész, repcsikel viszont dől a zseton.
  • kissssss
    ha megkapja a lőszert, ha át is lehet ütni azzal a lőszerrel, ha elég mozgékony, ha RNG is úgy akarja, ha...... bocs nekem túl sok a "ha" :) azzal viszont én is egyet tudok érteni hogy t5-ben a páncélzat már nem számít túl sokat, és pont ezért én többnyire távol is tartom magam a 6.7 feletti tankoktól, számomra semmi élvezet nincs abban hogy a játék első 2 percében oneshotolnak a pálya túloldaláról sim módban(jó párszor előfordult már ilyen velem) bár ez inkább a pályakészítők sara.
  • DasIsFuck
    Én nem szoktam árkádot játszani.
  • kissssss
    jobban jársz a BR3.3 t-34 tankokkal, én régebben nem egy képet raktam ide be és mutattam a 15 meg 20 killes végeredményt, ezüstöt árkádban úgy 25 és 50.000 között kaptam csatánként.
  • Dagohun74
    Mostanában baromira nem tudom imádjam vagy utáljam a játékot. Az 1.51 patch "egyenlőre" nem hozott lázba. Csak ennyi ....
  • DasIsFuck
    Prém nélkül érdekelne, mert prém számomra nem kifizetődő.
    Igazából nem várok tőle sokat, de jelen pillanatban is kb ilyen 10-12 ezeres csaták jelentik azt amikor pénzt farmolok.
    Megnéztem 3.0-as br még nagyjából tűrhető és szerencsére lenne is pár hozzá csatolható tank mint a marderek vagy a panzer 3 j1 ami már használható ellentétben a j verzióval és a panzer 4-es hasonló fegyverzetű tankok is.
    Árban még ez az 1000 arany úgy ahogy tűrhető lenne egyszeri fizetésképpen.

vagy van még az a 10 eurós csomag amiben jár egy t34+1000 arany,7 nap prémium.

• Max_Andaxin
    kissss! -:)
    Nekem az a véleményem, - főleg így a Hellcat után -, hogy egy tank legfontosabb része az ágyúja. Ha Leo1 megkapja a megfelelő lőszereket és a "gazsi Isten" áldását - hogy át is üssön vele, továbbá megfelelően mozgékony lesz, akkor a páncélozottsága már másodlagossá válik - az én szememben legalábbis. Azon a szinten szerintem úgyis minden át fogja ütni. Szóval jöjjön csak, én már nagyon várom. Persze nem kell majd vele 1-1-ezni a ruszki vasakkal. Marad az alattomosság és a kegyetlen oldal- vagy hátba támadás. -:D
  • gstup
    Nem rossz,de azért csodákat ne várj tőle.Én anno eventen "nyertem" meg.+ Szerintem prém gép prém acc-al jó csak.(Tudom nem mondtad hogy van-e mellé prém accod.)
  • DasIsFuck
    Csak kíváncsiságból kérdezem a Panzer 3 N nevezetű prémium milyen termést hoz?
  • Molot115
    csak a wotban hivatkoznak rá IS-8ként. De azt mindenki tudja hogy valójában T-10
  • kissssss
    tehát az oroszok kapnak 3 bika jó tankot(+1 amcsi) a németek meg kapnak egy uzsonnás dobozt meg egy korai leo 1-et amin maximum az ágyút lehet jónak mondani.......
  • DasIsFuck
    Szánalmas a 3.0-3.7-ig terjedő br balansza.

A legnagyobb pofátlanság viszont a német vs usa+ussr.

a t34-el érdekes szinte minden csata győzelem szokott lenni, bezzeg a német oldalon örülsz ha 5 csatára jut 2 győzelem.
    Persze imádkozol, hogy ne usa+ussr ellen kelljen menni.

Azt sem értem, miért nem lehetnek legalább a 80mm-es frontpáncélzatú stugok és pz4-ek 3.7-es br-en.
    Legalább egy csekély esélyed lenne a br 3.3-as t-34 ellen a páncélodnak...
  • twi452
    ez még a tegnapi social media marathonból
    T-34-100
  • Savaran
    T10 alias wot IS8 :)
  • DasIsFuck
    VK 30.02 DB is lesz.