Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #22092 Mindig is tudtam miért van random generátor meg igazságtalan BR. meg a legendás szopóág a wot-ban meg a wt-ben, de mióta vettem egy x-box one-t, és elkezdtem multizni más (nem ingyenes) játékokkal arra jöttem rá hogy béna vagyok 

Gazsiéknál voltak nagyon nagyon jó pillanataim amikor mindenkit kinyírtam akárhova lőttem, de más játékokban a fanatikus pc katonák folyton széttépnek, az Il-2 ben egy nyomorult lagg-3 fakoporsó is leszed az égről még akkor is ha messerrel vagyok pedig a német vadászok mérföldekkel jobbak a játékban mint az orosz. Ha orosszal vagyok csak akkor merek megtámadni egy németet ha van mellettem még két három bajtárs, vagy ha esetleg nem vesz észre rárepülök, de az ritka... (érdekes még sem hisztizik senki emiatt)
A Battlefield 4 ben pedig egy kurva hangtompítós pisztollyal végig ment egy gyerek a szakaszomon úgy hogy 50 méterről fejbe lőtt miközben futottam..elmebetegek, nem tudom mennyit kell játszani hogy ilyen szinten nyomja valaki, de a lényeg ezek ellen soha semmi esélyem sincs, folyton kinyírnak az elite sniper 3 ugyan ez folyton 300 méterről headshot sniperrel úgy hogy két másodperce dugtam csak ki a fejem a fedezékből és táááák!
Ha nem ilyen lenne a wt akkor ezek a fanatikus profi pc katonák átmennének mindannyiunkon akiknek csak hetente egyszer vagy kétszer van idejük játszani, gyakorolni,azok meg mindennap nyomják....
Nézzétek így!
Persze ettől még igazságtalan..