Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #22033 Én húzom az amcsi ágat. TD-knél megvan am M36, Light-oknál a WBuldog, Medekénél most kedtem el az M4A3 HWSS-t. Mióta megvan a Hallcat csak azzal tolom, mert anno nyertem rá egy talizmánt és így olyam mintha lenne egy prémum tankom. Baromi érdekes, hogy amíg húztam az M4A3 W-t addig szenvedtem. Aztán tegnap leültem játszani mert volt Sim event amiben lehett menni vele - már a Hellcat-el), és....láss csodát. 3 csata alatt belevertem a HWSS-be majdnem 20000 rp-t úgy hogy volt csata amiben 8 tankot lőttem ki, és szinte mindegy volt hol löttem az ellenséges vasakra - és mivel -, azonnal pukkant - még a TIGER I-is - és volt olyan csata is, hogy csak 1 kill+1 kill assisttom volt két és fél bázis elfoglalás mellé. A játékban a legnagyobb f****ság, hogy mikor már alíg van vissza néhány ezer RP az adott tankból amit húzol akkor elkezd szivatni. Előtt 4-5 ezresével adja az RP-t még egy szar csatára is - hol mindent és mindenkit kilőssz - utána meg minden pattan és mindenki téged kezd előni, mintha a tankod helyén egy bazi nagy " IDE LŐJJJ" felirat rohangálna a mappon. Nekem "most" jó a Hellcat-tal az amcsi ág. Majd amikor már csak 3000 RP-re leszek a HWSS-től akkor újból leírom mit tapasztalok.
(Bár még mindíg azt vallom II-III-((IV???)) Tier sim event, ott brutál a Hellcat, a TIger I-ek meg a Pz III-IV-ek ellen)