37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Azé van 1-2 túlzás is ott
E-50M, T28 Proto amit tudok hogy ők kreáltak
Most jön a kínai heavy ág, őket csak azért várom hogy "talált" tervrajzokból mi lesz -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Molot115 #22067 Na T-10 király. Ennek örülök, a leopardnak szintén, a többi szerintem teljesen felesleges. Ilyen T34-100 meg hasonló baromságok... A havas pálya megint csak tök jó kellett már.
A fő baj szerintem az hogy ezekre mind van idő! Új harckocsik amik 1-2 legyártott prototípusig jutottak, és mivel használhatatlan hulladéknak bizonyultak itt véget is ért az életciklusuk... Meg cikkeket írni tudnak hogy milyen az átütés fizikája. De hogy végre megcsinálják rendesen a damage modellt arra valahogy nem jut idő. Vagy hogy újra legyen rendes sim mód, vagy éppen hogy az döntsön hogy ki az ügyesebb, ki veszi észre előbb a másikat vagy hogy ki játszik jobban... Ehelyett csak azt olvasni hogy a játékosok teljesen jogosan fel vannak háborodva a sok hibán!
A frissítést azért várom a T-10 tuti örök darab lesz ha majd egyszer eljutok odáig...:D -
Madi92 #22066 Valakinek kis szakaszozáshoz van kedve? RB-ben. -
Ja tényleg... WoT-ban is ilyen 1 készült belőle tankok vannak szóval.... -
Hiába kap valami normális BR-t, ha egy meccsbe rakja az 5.7-es meg 4.7-es tankokat, amik nagyon nem egy súlycsoportok.
Bár kb mindegy a BR, amíg szerencsedobással megy be a találat. Pl ma 200m-ről pattant az M18 lövedéke szemből az M10-ről... -
vajakos21 #22063 Nekem elég lenne ha simből kitakaritanák a proto, papír tankokat és nem lennének rus+us vs ger csaták.Több event.Ahogy af-en volt ( volt sajna, Midway, Ruhr..) -
De ezek még mindig VALÓS tankok!
Ha kapnak normális BR-t szerintem nem lesz velük gond. De nem vagyok ennyire szakértő felsőbb br-ben. -
Pont ezért jöttem át a world of tanksból hogy ezekett ne lássam, Istenem wot-->wt, copy-->paste :( -
Remélem belepakolnak valami 300 feletti átütésű AP lőszert meg rank3 ba 5.7-br-t kap.
Ennyi volt számomra ez a játék szerintem. WoT hamarosan realisztikusabb lesz ennél a fosnál.
Hamarabb lesz Half Life 3 mint hogy normális balanceot csinálnának ebben a játékban.
-
foxbat88fx #22059 de kurva jól néz ki :D csak gondolom sajna prém lesz :( -
Teljesen egyértelmű, hogy játék szempontjából kb a legutolsó nemzet akikkel van értelme játszani.(nyilván a britek is sokkal jobbak lesznek tőlük)
szovjetek elsősorban, de az amerikaiak is változatosabbak.
A szovjetek élvezeti faktora meg össze sem vethető a németekkel.
Amcsikat nem tudom, de hogy ezerszer inkább játszik az ember egy shermannel mint a pz3 vagy pz4 vackokkal kis szinten vagy magas szinten vannak egyedi, kompetens tankjuk.
Németekkel tényleg azért játszhat az ember mert németek vagy a történelmi tankok miatt, de játékmenet szempontjából túl sok értelmük nincs, mert a szovjet/usa páros mindenben fölülmúlja a német tankokat és van egy rakat háború utáni tankjuk is.
Németekhez meg folyamatosan ilyen használhatatlan, már bent lévő panzer 3 vagy 4-ek x. változataik jönnek. -
twi452 #22057 megjött a bratyója is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azért jó kiálllású kis tank ez :)
-
Igazából tök mindegy, mert a 122mm-es is ugyan úgy minden német tankot egy lövésből kivisz.
De gyanítom nem magas szintre fogják rakni.
Sőt simán kinézem, hogy 4.0 br köré rakják ahol a német ágyúk elég nagy százalékban immúnisak lesznek rá. -
twi452 #22055 de egy proto készült és túl is élte a háborút :D
a kubinkai múzeumban van :)
Lokker
effekt a hő miatt, ez már azért jópár patchel ezelőtt bekerült :P :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.21. 20:15:16 -
Lokker #22054 3. képen mi történt az ágyúcsővel? :D -
Hagyjuk már... mi ez? Tuti nem is létezett belőle egyetlen darab se. -
twi452 #22052 de amikor betalál a 130mm-es hajóágyú azt nem fogják csípni annyira..:D -
Molot115 #22051 Akik a német oldalon játszanak hogy fogják szeretni! Ekkora felületű függőleges oldal páncél... Szinte hallom ahogy könyörög a találatért :D -
twi452 #22050 na ezt az állatot skubizzátok xD
-
BaleniX #22049 Azt kétlem, mert volt hogy egy nap nem játszottam és Day 13-ról Day 10-re ment vissza. -
Ez az amerikaira is igaz. -
Hát ez szuper :D Nem is értem minek van bent a német tree.... -
kissssss #22046 remélem kerülni fog valami 15000aranyba..... -
Lokker #22045 Ha már 1x nem lépsz be akkor elsőre. -
gabor24 #22044 Szar orosz játék .
-
BaleniX #22043 Ha 5 napig nem játszok akkor a napi Revard hanyadik Day-re esik vissza? -
twi452 #22042 nem lepne meg -
Ez prémium lesz? -
twi452 #22040 na itt a super hellcat :P
aztán még várható a már említett T-10, SU-100Y, T-34-100 pfff :D
-
foxbat88fx #22039 olvastátok?
"We present to you Super Hellcat - one of the upcoming vehicles for update 1.51. Do you want to see more? Share this post and we will show you T-10M, like and we will show you SU-100Y, comment and we will show you T-34-100!" -
Molot115 #22038 Nem lenne vele annyi baj hogyha nem kellene 3-5-8 perceket várni 1-1 csatára. Német tier5-ös harckocsikat így is elvétve látni... Orosz vs Amcsi van mindig és néha az amcsikkal van 2-3 német gép azt ennyi! Talán majd a leoparddal javul a helyzet úgyis hirtelen majd mindenkinek az kell. Hátha lesznek elegen... -
Szintén. -
Na ezt támogatnám!
-
Szerintem meg mehet az összes rank5 orosz hidegháborús szar 9.0 br-be. Igen 9.0-ba. A németek meg maradnak rank 7.0-ba ( afölött semmi) és majd mehet utána az Amerika+Brit vs. Orosz meccs. (Igaz még nincsenek Britek, de ha nem így lesz akkor ténylegesen értelmetlen lesz a rank5) -
Molot115 #22034 Ja igen. Tényleg tök jó lenne. Lehetne olyan event ahol mindkét oldal csak ugyanazzal a harckocsival mehetne...
Bár lassan ezen se lepődnék meg, egyre több a csak papíron letező harckocsi meg egyre vegyesebbek a csapatok realisticben is. -
Max_Andaxin #22033 Én húzom az amcsi ágat. TD-knél megvan am M36, Light-oknál a WBuldog, Medekénél most kedtem el az M4A3 HWSS-t. Mióta megvan a Hallcat csak azzal tolom, mert anno nyertem rá egy talizmánt és így olyam mintha lenne egy prémum tankom. Baromi érdekes, hogy amíg húztam az M4A3 W-t addig szenvedtem. Aztán tegnap leültem játszani mert volt Sim event amiben lehett menni vele - már a Hellcat-el), és....láss csodát. 3 csata alatt belevertem a HWSS-be majdnem 20000 rp-t úgy hogy volt csata amiben 8 tankot lőttem ki, és szinte mindegy volt hol löttem az ellenséges vasakra - és mivel -, azonnal pukkant - még a TIGER I-is - és volt olyan csata is, hogy csak 1 kill+1 kill assisttom volt két és fél bázis elfoglalás mellé. A játékban a legnagyobb f****ság, hogy mikor már alíg van vissza néhány ezer RP az adott tankból amit húzol akkor elkezd szivatni. Előtt 4-5 ezresével adja az RP-t még egy szar csatára is - hol mindent és mindenkit kilőssz - utána meg minden pattan és mindenki téged kezd előni, mintha a tankod helyén egy bazi nagy " IDE LŐJJJ" felirat rohangálna a mappon. Nekem "most" jó a Hellcat-tal az amcsi ág. Majd amikor már csak 3000 RP-re leszek a HWSS-től akkor újból leírom mit tapasztalok.
(Bár még mindíg azt vallom II-III-((IV???)) Tier sim event, ott brutál a Hellcat, a TIger I-ek meg a Pz III-IV-ek ellen) -
kissssss #22032 már így is falra tudnék néha mászni a mostanitól, komolyan mondom gajjob arra pályázik hogy kikergessen engem a világból ezekkel a F1 sportautókkal. 
"uzsonnás táska :P"
jah biztos wasilijnek van kitéve hogy a torony helyet inkább máshova célozzon. :D pszicho hadviselés béta verzió made by gazsi
Lokker 22018
szépen megkérlek ne adj ötleteket a fejlesztőknek :D -
Mondjuk így, hogy a 2 altornyon csak géppuska lesz, nem tudom mennyire lesz hasznos.
-
Egyszerű a megoldás, rank 5-ben legyen egy szovjet vs szovjet felállás is.