War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Próbálj elérni egy cap pontot ami a csapaté"

😊) az ötlet jó csak természetesen ez is el van szarva, mert ugye mit tudunk csinálni ha conquest modban játszunk és az ellen sziklaszilárdan tartja azt az egy szem capot te pedig már 5 perce rég kifogytál a lőszerből mert éppen a zis-30-al mentél 😄DD wagy marder 3-al... tökmindegy a lényeg az hogy ha megcumizod akkor a játék mééég rátesz egy lapáttal.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

na igen, ha lenne:-) ilyenkor vissza szoktam ballagni a kezdőponthoz.
A legtöbbször a lövegpajzson keresztül lőnek ki, amit egy picit furának tartok.

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Próbálj elérni egy cap pontot ami a csapaté.Ott meg tudod javítani.De sajnos a párduc egy lövés bárminek.

A tankos eventek(pl. sim mod)ezek alkamanként vannak,vagy 1x repcsis,1x tankos?
qrva jó stock pantherrel úgy menni, hogy első lövéstől szétmegy vagy a cső, vagy a toronyforgatás, javítani meg nem tudok a fielden...
5 meccsől eddig mind ilyen volt. nagy élmény

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AnuluWork
152es oldalról úgy pattan, mint a szar. Grat Gazsi!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ma betettek valami lepattanós faszpatch módosítást. Nos, 152es Jumboról és Tigris oldaláról rico. 😄

😄

Lökéshullám az van, de a fű még mindig tart.
AnuluWork
Való életben előfordul, de a játékban mindig csak akkor, ha 90 mmes amerikai fegyverrel lőnek meg.

ez általában akkor szokott bekövetkezni ha az ellen telibe találja a fő fegyverzetet, néha nekem felajánlotta a játék a cannon damaged javítást de valamikor elfelejt erről értesítést adni nem tudom mi a francért.

erről jut eszembe tegnap mentem a frissen kifejlesztett stug 3f járgányommal, rögtön az első meccsen hátba támadott egy m2a4 az eastern europe map egyik szűk utcájában, a motorra lőtt de helyette az ágyúcső robbant szét wtf??? :-DDD és ezt kétszer egymás után játszotta el velem most vagy én vagyok balszerencsés vagy valami gubanc van itt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Valós életben is előfordul .
Ellőtték az agyú závárzatát és elsütéskor berobbant a lőszer. Nem hülyeség.
Master91
Olyan velem is volt, de vagy egy hónapja!
AnuluWork
Milyen új baromság már az, hogy ki akarom lőni a lövedéket az ágyúmból és felrobbantja a tankomat a saját lövedékem???

http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/212943-fejleszt%C5%91i-napl%C3%B3-grafikai-%C3%BAjdons%C3%A1gok/?p=4103664#entry4103664

Dolgoznak
AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szakadárok. Ők náciznak az eleje óta, látva a tetkókat egyesek kezén, kb. reálisan.

Fura Alak
Ez inkább szomorú, mert ezt a gépet a leírás fordítása szerint Ukrajnában állították helyre szakemberek, hogy harcoljanak vele a "nácik" ellen.

AnuluWork

AnuluWork
Off:

Komolyan gondolják. 😊

ZSÍR!!! <#taps><#worship>
Trucker39
Majd csak lesz. A fejlesztői hírekben szerepelt. Gondolom, valamelyik javítással együtt kerül majd be.

Még nincs távcső.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Távcső???
Hogy lehet elővarázsolni?
Sajana itt a munkahelyen nem tudom megnézni a csatolt linket,de én örülök,ha van!
<#eljen>
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.02.04. 10:42:10
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/206035-patch-147-rumor-roundup/

Itt megnézheted bár úgy néz ki a leo-t kivették sajna. Az nem lesz.

Az orosz fórumon már bejelentették a leo 1-el karöltve. Szóval jön.

Grmlz mester új videója:
A srác az új simulator battle eventben megy. Először Tigrissel, majd T-34/85tel.
12:40-től megy a T-34/85tel, és tíz ellenséget vág ki vele, köztük nyolc Tigrist.

Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.04. 10:06:17

Realisticban, ugye? Mert én egyedül jászva Realistic Battleban soha nem megyek vele tier4 gépek ellen.

Arra azért felhívnám a figyelmeteket, hogy a cikk egy szóval sem említi hogy a Maust betennék a játékba.
Ez egy többrészes, a Maussal foglalkozó cikksorozat első része, ennyi.

Ennyi. <#eljen>

Legalább érdemes lesz végig nyomni a németeket
AnuluWork
Ennyit fog hallani a legénység: pukk és mennek tovább. 😊

Nem hiányzott.Gyönyörű bomber célpont lesz
Nos az egy másik játék volt. De igen.

AnuluWork
Nana. Loltracktor mintha az elején fel tudta volna gyújtani! 😄

A MAUS!

http://warthunder.com/en/news/2825-historical-panzerkampfwagen-viii-maus-part-i-en

Remélem BR 1.0 lesz 😊
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.02.03. 19:03:36

Jaja IS-2 mod 44 és T-44-el sokszor nyirtam ki a tigriseket.

Toltam 5 kört a tigrincsel és mind az 5 körben jöttek a t3 vége és t4-es vasak serege. Régebben 1-2 alkalommal dobott be kis tankok ellen de már jó ideje csak t3 vége és t4 tankok jönnek.
én is tanusítom, bizony megy t4 ellen.

Fura Alak
Engem 75%+ -ban T4 ellen rak Tigrissel! Olyanokat pukkanok sokszor szemből, hogy csak pislogok...

Mint írtam, nem csak én mondom, hanem többen írták már a legutóbb is, mikor ezt írtad. Én simán megyek vele T44-ek ellen, nem kedvez az mm, és csak soloban játszom, tehát még a platoon sem kavarhat be.
Én realistic battlesben valahogy sosem kerülök vele tier4-be. Az, hogy te leírod, hogy kerül, még nem jelenti azt hogy úgy is van.

Én egyedül platoonben menve láttam tier4ben küzdeni, amikor a platoont extra BR-el ellensúlyozza a rendszer. Egyedül soha.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.03. 17:59:01

Többen, többször leírták, hogy a Tigris megy T4-ellen, Is2, T44-ek ellen is bedobja az mm. Az, hogy hetente leírod, hogy nem megy t4-ellen az nem jelenti azt, hogy úgy is van.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.02.03. 17:44:01
Emlékeztek, hogy a tigrisen mindenféle szarban elakadt a torony (lámpa, füstgránátvető) és egy évig tartott mire csináltak valamit?

IS-3-nál egyszűen megoldották:

500m - 121mm átütés.
Jelenleg 5.7-es és nagyobb amcsi és orosz tankok tier 3 helyett mind tier4 ellen mennek, szóval semmi értelme nincsen őket játszani. Bezzeg a szintén 5.7-es Tigris I-es sose megy tier4 ellen.

Akik full sim eventeznek és egérrel repülnének:
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/202180-how-to-fly-in-sim-with-mouse/#entry3878462
Nem néztem meg de hozzászólások alapján haszos lehet.
JethroHUN
Azért orosznál vannak jó járművek, T34-85, IS1. Csak ugye kb csak T4be teszi őket mint mindent 5.0 feletti tankot... (kezdhetnének már ezzel a br rendszerrel is valamit)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vajon miért? Ja mert sz@rt se ér a 75mm Pzgr39-es. Mint egy petárda akkorát pukkan bent a tankba.

Mondjuk úgy hogy csak a jó játékosok tudnak ott elérni bármit is. Amúgy elárulom hogy ez nem az amerikai tankok sajátossága, tier3-on az oroszok is szenvednek mint a kutya. Egyszerűen a német csapatok tier3on kizárólag Tiger I-ből állnak, meg néhány Panther D-ből.

Tíz Tigert nemigen tudsz megállítani, csak ha nagyon rosszul játszanak. Érdemes többen összeállni amerikainál(és orosznál) a tier3 átvészelésére.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.02.03. 16:19:58

JethroHUN
Honnan, 10 méterről?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!