Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22002 Hát de nem arról van szó hogy több paraméter szerint vizsgálja majd a matchmaking a várakozó játékosokat? Illetve hogy több korlátozás lesz majd bevezetve? Azt szeretnék hogyha mégjobb lenne a balance ha jól értem. Ebből hogy jön ki hogy nagyobbak közé dobál be inkább? Lehet hogy rosszul értettem a leírást...
Engem nem érdekelt sose ha nagyobbak közé dobált. Bár most a T-54-el nem tud magasabb BR-be rakni a sajátomnál. Meg kell találni a harckocsihoz való stílust meg ki kell tapasztalni hogy mik az erősségei. Aztán ha ez megvan akkor verheted a fejed a falba hogy minden lepattan vagy csak minden 2.-3. lövésed ér mert a többit nem számolja a játék. Tehát teljesen mind1 hogy magasabb BR-be rak-e vagy sem. Semmit nem számít mert megkerülhetsz bárkit, meg rommá flankelheted a pályát ha rálősz a célra pattansz és a következő tőle jön, aztán már nyomhatod is a battle gombot újra...