37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twi452 #22029 mozgásban a leo
-
twi452 #22028 igazából nem lett belőle "semmi"
működőképes volt tehát össze tudták rakni csak amikor lőttek vele gyakorlatilag hátratolta az egész gépet a 90es akkora rúgása volt :)
aztán vége is lett a háborúnak és többet inkább nem is foglalkoztak ezzel a kísérlettel -
Postwar sh*t lesz mint a Bearcatek ;D -
twi452 #22026 nem ez egy kísérlet volt, hogy rádobták az M36 tornyát + ágyúját a hellcatre aztán végül nem került bevetésre a dolog mert vége lett a háborúnak
azért érdekes lesz a játékban.. ugyanúgy fog ezerrel rohangálni csak lesz rajta egy böhöm 90-es ágyú is :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 21:12:35 -
Am nem az volt hogy '50-es évekig mennek a tankok? A "super" Hellcat meg valami '90-es években kreált tank volt ha jól tudom. -
twi452 #22024 az még biztos, hogy a buffolt "super" hellcat még jönni fog ezeken kívül meg gondolom még pár apróság amikről nincs ekkora hírverés -
Kevés éleslátású van, hogy tudja ilyenkor HE-re kellene váltani. Akárcsak WoT-ban. Szerintem jó lesz, hiába papír( jó példa a Hellcat). Csak ez is kapjon 2010-es TESCO gazdaságos atomvillanást, mint az amcsi és ruszki tankok, amivel mindent átlőnek és akkor nem lesz gond. -
Droughert #22022 WOT-ban imádtam a leo-t, itt nem tudom mit hoznak ki belőle. -
Amúgy kíváncsi leszek mikor válik WoT Realistic DLC-vé a játék. Vajon 1 vagy 2 évbe fog telni? -
Most komolyan?.... Akkor hol az E-90? Az is jöhetne balance képpen.... -
twi452 #22019 gondolom az éjjel látó lehet benne, de majd jönnek a profik aztán megmondják :) -
Lokker #22018 weakspot és ha orosz tankkal meglövöd robban az egész...
-
twi452 #22017 uzsonnás táska :P
amúgy elvileg holnap megmutatják a T-10et úgyhogy az majd letörli a mosolyt az arcotokról :D ..csak, hogy legyen valami keményfiú az oroszoknál is "végre" :D -
kissssss #22016 mi lenne az a doboz a lövegpajzs tetején? -
twi452 #22015 hm? :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
nyálatok csöpög már? :D
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 20:46:31 -
kissssss #22014 nem baj :) -
kissssss #22013 merő hulladék ez a konzervdoboz, szemből egyszer megkel lőni a toronyalatti nyakrészt és ki is fekszik..... én asszem ezt már ki se fejlesztem ha kijön. -
twi: Remek, kösz :D :D
Hiszek neked, remélem igazad lesz :D Éjjelente, egy kilőtt orosz tankok füstjébe burkolt mezőről álmodom, ahol csak egy Tigris van talpon a vidéken :P Jah és igen, végre téli map! :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.20. 20:40:01 -
Hopsz nem láttam hogy írtad :D -
Végre téli map!
https://coub.com/view/6y5if
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.06.20. 20:32:11 -
Nyugi az lesz 1 év múlva ;)
E100 amúgy is Maus torony+15cm-es löveg volt szval jó lesz az :D -
Japók meg december végére az ultra OP lövegükkel aminek a robbanó lövedéke 140-et üt 500m-eren. :P -
Az a doboz létezett? Am mondtam hogy jön Leo1 szval Augusztusban jönnek a britek is! :P -
twi452 #22006 tessék itt van :D
http://coub.com/view/6y92b -
Hát remélem jön majd valamelyik, mert a panther II egy foshalom, a 105 tigrissel együtt. A lényeg, hogy jöjjön már valami, amivel a ruszki ufókat ki lehet lőni. -
Fantasy szürke doboz na bravo :( -
twi452 #22003 na tessék már tuti h jön a leo 1 nektek :)
"We present to you Neuebaufahrzeug - one of the upcoming vehicles for update 1.51. Do you want to see more? Share this post and we will show you Leopard 1, like and we will show you Super Hellcat, comment and we will show you T-10! Let us know and stay tuned for 18:30 GMT!"
itt meg ez a kis csodagépezet :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.06.20. 17:36:59 -
Molot115 #22002 Hát de nem arról van szó hogy több paraméter szerint vizsgálja majd a matchmaking a várakozó játékosokat? Illetve hogy több korlátozás lesz majd bevezetve? Azt szeretnék hogyha mégjobb lenne a balance ha jól értem. Ebből hogy jön ki hogy nagyobbak közé dobál be inkább? Lehet hogy rosszul értettem a leírást...
Engem nem érdekelt sose ha nagyobbak közé dobált. Bár most a T-54-el nem tud magasabb BR-be rakni a sajátomnál. Meg kell találni a harckocsihoz való stílust meg ki kell tapasztalni hogy mik az erősségei. Aztán ha ez megvan akkor verheted a fejed a falba hogy minden lepattan vagy csak minden 2.-3. lövésed ér mert a többit nem számolja a játék. Tehát teljesen mind1 hogy magasabb BR-be rak-e vagy sem. Semmit nem számít mert megkerülhetsz bárkit, meg rommá flankelheted a pályát ha rálősz a célra pattansz és a következő tőle jön, aztán már nyomhatod is a battle gombot újra... -
Ez inkább majd az eventek esetében lesz használható némi kiegészítéssel. Sima csatáknál való bevezetése csak sírást generálna, mert számszerűen nagyobb lesz az esélye annak, hogy a nagyobbak közé dobja be az embereket. -
Molot115 #22000 Hát erre kíváncsi leszek. Majd várhatok még többet a T-54-el mire szíveskedik berakni egy csatába. Mert a 70-100 várakozóból nem lehet összeállítani egy csatát. -
Ha már camo, valami terepszínű festést is rakhattak volna bele -
Tolja most valaki amerikaival? Csak szerintem van nevetségesen szét nerfelve az összes ágyú? Semmit nem sebez. 5x lőttem meg M82 lövedékkel egy jagdpantert, egyszer oldalról... Semmit nem ért. -
kissssss #21997 na végre már épp ideje volt, winter camonak legalább lesz értelme.
finland -
-
BaleniX #21995 Magyarul? -
Szerintük sem jó így. -
Mi a jó büdös francot képzelnek a készítők... 88mm-es Tiger 2 vagy akár Pershing ellen csak rohadt T-54 van az ellenfél oldalán, ennek még is mi a franc értelme van? -
foxbat88fx #21992 na csináltam egy rakás winchester ellenőrzést meg minden szart, televolt szektorhibával vagy mivel
új win7, le is lett formázva, most úgy néz ki hogy jó a gép
majd este kiderül, akkor lesz időm WT-zni :P -
Lokker #21991 Kevés tankkal hamar kifogysz a "célokból". Ha meg lesz az összes tank nem lesz semmi ami a játék előtt tartson. Csak hébe-hóba fogsz belépegetni 1-2 csatára. Véleményem szerint persze. -
Szerintem meg kár volt már eleve belerakni az ilyen félig meddig fantasy tankokat, így egy kicsit a wotra hasonlít a játék, bőven elég lenne csak a háborúban használt tankokat szerepeltetni, nyilván így szegényesebb lenne a keret, de több idő maradna talán a bugok kijavítására, de ez a szubjektív magán véleményem lehet sokaknak úgy nem is tetszene.