War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezt el sem hiszem.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Amúgy meg az M93-al se fogok sokra menni Tiger 2 meg Jagdpanther ellen. Én faszán kilyuggathatom őket 10 lövéssel, ők meg egyetlen találattal szétrobbantanak.
Aki élvezkedni akar amcsikkal, az jusson el az M26+M82 lőszerig, és aztán élvezze 😊
Viszont a T32-be egyelőre ne öljetek energiát, az most nem túl jó.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.02. 15:43:25
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hát senki se húzza, ugyanúgy semmi értelme mint például az IS-1es fejlesztésének. Folyamtosan IS-2, Tiger2, Jagpanther ellen megy, ahol ugye már semmi értelme nincsen. Kurvára unom már hogy ha végre amcsival vagy oroszal megszerzek egy bizonyos német tankal (Tigris I-es) azonos Battle Ratingen lévő, azonos képességű gépet, akkor azzal nekem egy tierrel magasabb ellenfelek ellen kell mennem. A köcsög Tigrisek meg nyugodtan mészárolják a tier3-as, néha tier2-es ellenfeleiket, tier4-ről soha se hallva.
Ez a BR rendszer egy kalap sz@rt sem ér.
Sejtettem, hogy ez lesz a vége, de egy próbát megért! 😊
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Ma már vagy 5x volt ilyenem, kicsit frusztráló...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Szerk. Nagyon picit fordítsd csak be mindig! Át-átlövik így is, de rengeteget kibír.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 18:15:15
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ritka más járművel, hogy egy csatában túléljem úgy, hogy lánctalp és/vagy váltó és/vagy motor nélkül dekkolok a javításra várva, és 3-4 ellenség lő 2-3 irányból.... 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Hogy szemből, kétoldalt van a széle, ott szinte semmi páncélzat sincs. Valami ötlet erre esetleg? Egyszerűen lehetetlen úgy fordulni, hogy jó legyen! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A tankoknál egyébként tényleg furán sikeredett a 3 mód, ugye még RB-én is ott világít a nagy piros felirat a tankok felett, annak segítségével is sokszor sikerül kilőni úgy a másikat, hogy a tankot nem is látom. Talán a legideálisabb a következő felosztás lenne:
AB--> mostani RB mód
RB--> mostani SIM mód(repülőknél RB, mert azoknál jól van megoldva)
SB--> mostani full sim event
Tegnap írtam a Coeliant:
A:16898/R:9365/S:11804 credit 😄
Arcadeban Ő a legdrágább arc, és amilyen drága, olyan szar is.
Nyomuljál RBben vagy SIMben a németekkel 6.7 felett! Biztos lesz jó sok frag élmény, de hogy nyerni nem fogsz 5ből max 1x, az tény.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 12:34:57
a röhejes az AB!!!!!!! vannak hibák halfgod Oroszok és megmagyarázhatatlan fizikai anomáliák minden játékmüdban,de köööööönyööörgöööööm ezt a Qrva official aimhelper bullshit játékmódot ne hozzuk már fel példának
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:28:40
Szerk: Egy olyan játékban realitást keresni és fikázni bármilyen módot, ahol egy ZSU-57 Párducokat és Királytigriseket lő ki egy lövéssel szimulátor módban is, nos, szerintem röhejes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 12:27:00

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:21:40

"AB-->Elkeseredett Tűzharc"--> és a legnagyobb fail: "becélzod"
tehát AB-ben kurvára nincs elkeseredett tűzharc meg célzás max hetykén célrevitel van......bocsi,de sosem tudom megállni,hogy ha AB-t meg a "célzás"-t egy hozzászólásban-mondatban említik! Mi a "célzás" abban,hogy a program által automatikusan megjelölt fix leggyengébb találati helyre húzva a szálkeresztet klikkelsz egyet? kb olyan mint bezárni a browswer-t jobbra fent ! Ott is tudod,hogy ha az X-re húzod az egeret bezárja....itt is tudod,ha zöld a szálkereszt ott a találatod, fákon,növényzeten,kerítésen mindenen átlátva..........pffffffffff szerintem legyen már úgy végre,hogy minimum RB-vel példálózunk ,de ha lehet inkább a SIM. Szerény véleményem szerint GF-AB-je 😛 egy aimbotlövölde! 1.5-2km-es pontlövészet találataival S
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:03:33
AB, Jungle, csak a alsó-középső bázis van, éppen senkié sem, annak a tövében folytatunk elkeseredett tűzharcot az ellenséggel, én egy KV-1 L11 -ben ülök...
Becélzom épp az egyik ellenséget, meghúznám a ravaszt (halálos lövés lenne), mire mi sétál be a képbe? Egy csapattárs AI Pz4, és MEGÁLL a tűzvonalban..... WTF?!? Nézelődik jobbra-balra, de a lövege mindvégig FELFELE néz, nem lő.
Kilövik, és ott marad a roncsa, amiben megállnak a lövedékek....
két tigrist critre lőttem, ott voltak lerobbanva a nyílt terepen, szitává lőttem őket apcr-rel, de alig akartak megdögleni, elkeseredettségükben még wirbelwinddel is beállt eléjük a harmadik tag a platoonból, sokat ért.
na a meccs még véget se ért, de az egyik gyerek már elkezdett üzenetekkel bombázni. megmondta, bizonyítéka van, hogy minden lövésem talált! hát tényleg nem nagyon jutott másnak kill.
rofl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kár, hogy nem mentettem a csevej többi részét, már kiléptem
Per Aspera Ad Inferi.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.31. 21:11:28
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A:16898/R:9365/S:11804 credit
Ezeknek elmentek otthonról! 😄