War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindegyik amcsi tank szar az alap lőszerrel. M79-el viszont már a tigrist szemből is átlövöd
JethroHUN
Ezek a T3 amerikai tankok semmire nem jók. Hulladékok. Nem tudom ezt, hogy gondolták. A 76mm ágyú nem visz át semmilyen orosz vagy német T3 tankok.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Volt már róla szó hogy mikor jönnek az amerikai páncélvadászok?
Tegnap sikerült egy többé-kevésbé élvezetes kört összehoznom. A pzIV/70-esemet akarom most fejleszteni, RB Poland mapon délről kezdtünk egy-egy capzone-val. Gondoltam majd puffogtatok a szikla mellől a tó déli oldalán mert csak a parts volt még kifejlesztve. Észak felől két heavy próbált a tó nyugati oldala felé kerülni, az egyiket sikerült cirka 1200 méterről kilőni mozgás közben de az újratöltés alatt a másik takarásba ért, Közben a város délkeleti szélén is ellenség tűnt fel úgyhogy arra fordultam és sikerült is egy két hit-et assistot meg killt összehozni. Kb. 1 perc múlva gondoltam hogy ideje egy kicsit nyugatabbra menni, nemsokára ideér a másik heavy. És valóban alig mentem 50 métert már láttam is a minimapon, ahogy közelebb ért láttam hogy egy M6, egyszerre lőttünk, ő critet kapott én megúsztam. Hátratoltam amíg töltöttem, ő pedig elvétette ez első lövést ami előttem a földbe csapódott, ekkor fegyorsított és megpróbált mellettem elmenni. Kapott még egy találatot és kigyulladt, viszont a torony már rám fordult... Kétségbeesetten próbáltam a tankot utánna fordítani viszont a srác valamit benézett mert a tankot is fordította és beleesett a tóba 😊 Nem sokáig örülhettem mert jött egy B25 és kibombázott. Gondoltam ha harc legyen harc és visszamentem az M410A1-el. Megsoroztam a B25-öt aztán az AAA-nk lelőtte. A két 500 kg-os bombával kiszedtem egy másik heavy-t a város szélén viszont az enemy pont felett már lőttek az AAA-k gondoltam akkor elmegyek nyugatra és kiszedegetem az ai arty-t. Csakhogy egy P47 bukkant fel előttem. Egy rövid fordulóharcban eltaláltam kétszer csakhogy ő többször engem. A saját reptér felé menekültem és végül kb. a kifutópálya szélén zuhantam le égve. Ekkor bevittem a Panther D-t hogy segítsek a földieknek mivel a menekülés közben láttam enemy AAA-t a város keleti szélén. És valóban a pontunk felé tartott egy M16 meg egy M19 + egy Su152. Az artym eltaláta az M19-et mivel takarásban volt nem tudtam rendesen megcélozni viszont a Su-t kilőttem szemből. Persze újabb ellenséges repülő, ezúttal egy F6F3 szedett ki. Visszamentem FW190A5-el bosszút állni, az F6 lezuhant viszont egy A20 megbánta hogy épp arra repült. Viszont az életben maradt M19 kilőtt. Közben egy PIIIM-ünk már az ellenséges bázist foglalta. Visszamentem a PZIVj-vel és a pontunk mellet megtaláltam az M19-et amit ki is lőttem, majd az ellenséges pont felé indultam, mert közben láttam hogy a foglaló tankunk megsemmisült. A város széléig jutottam amikor egy Sherman76 és egy B25j támadott egyszerre és végül a B25 el is kapott. Volt még egy flakvierling az egyik sloton de egy pont hiányzott ahhoz hogy bevihessem.
A full eventtel betaláltak és igyekeznek nem elszúrni...remélem
Nocsak ....... csak nem hallgattak a játékosokra? 😊
Ezt el sem hiszem.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

IQ ninja horvát tank ász Rank 4-es csatába behoz PzII-est. Az vigasztal, hogy valószínűleg megfelelő szintű géppel sem lett volna ügyesebb.

Trucker39
Na akkor már csak a 3 player/1 tank multi ami hiányzik 😊
Kint van a hírekben, hogy lesz távcsöves parancsnoki nézet (TD-éknek és lassú tornyosoknak jó), és vezetői nézet.

AnuluWork
T-34, IS-2, a két ISU-122?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Fura Alak
Sose? Ezek szerint az MM figyelembe veszi a skill -t is, mert engem folyton oda rak, úgy jönnek a KT -k, IS-2 -k, T-34-85 -ök és T-44 -ek (az utóbbi szépen tud pukkanni), mintha a csapból folynának... 😛

T-44 és IS-2-vel mentem már sokszor tigris I-esek ellen szóval a német oldal se leányálom.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Hogyne, jó sok szívás és fejlesztés után, olyan ellenfelek ellen akik ellen nem kéne mennem. Míg ugyanez a BR (5.7) német oldalon sosem találkozik tier4 tankokkal.

Amúgy meg az M93-al se fogok sokra menni Tiger 2 meg Jagdpanther ellen. Én faszán kilyuggathatom őket 10 lövéssel, ők meg egyetlen találattal szétrobbantanak.

Sokan írják, hogy több amcsi tanknak is túl magas a BR-je egyébként. De ez hogy nagyobb vagy kisebb ellenfeleket kapsz sajnos a véletlenen múlik.
Aki élvezkedni akar amcsikkal, az jusson el az M26+M82 lőszerig, és aztán élvezze 😊
Viszont a T32-be egyelőre ne öljetek energiát, az most nem túl jó.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.02.02. 15:43:25
AnuluWork
M93al nem lesz annyira rossz az a kb. öt másodperces tűzgyorsaság! 😊

Na, meglett végre a 76mm-es ágyús Jumbo Sherman.
Hát senki se húzza, ugyanúgy semmi értelme mint például az IS-1es fejlesztésének. Folyamtosan IS-2, Tiger2, Jagpanther ellen megy, ahol ugye már semmi értelme nincsen. Kurvára unom már hogy ha végre amcsival vagy oroszal megszerzek egy bizonyos német tankal (Tigris I-es) azonos Battle Ratingen lévő, azonos képességű gépet, akkor azzal nekem egy tierrel magasabb ellenfelek ellen kell mennem. A köcsög Tigrisek meg nyugodtan mészárolják a tier3-as, néha tier2-es ellenfeleiket, tier4-ről soha se hallva.
Ez a BR rendszer egy kalap sz@rt sem ér.

Nekem tegnap volt olyan, hogy 3x gyulladtam ki (USA tankok betegsége), nem volt már poroltóm, belementem a vízbe, teljesen ellepte a tankot, már annyira, hogy számolt vissza, hogy a legénység megfullad, de sajnos úgyanúgy égett tovább, és a vízben leégtem.

Sejtettem, hogy ez lesz a vége, de egy próbát megért! 😊
ezt olvastam, csak nem szűrtem le egyetlen típusra :-)

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AnuluWork
18159
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 21:50:17

Veletek is van olyan,hogy kigyulladsz, megnyomod az oltást és mégis leégsz?
Ma már vagy 5x volt ilyenem, kicsit frusztráló...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

ezzel a yak-kal csináltak valamit, mert az eventben halomra gyilkolja a tankokat?????? RB-én egyáltalán nem tapasztaltam ezt a jelenséget.

AnuluWork
Ez a tank nagyon jó városi pályákon, de ahol nagyobb távolságok vannak, ott nem, ott kijön az, hogy azért rendesen vannak gyenge pontjai. Városban viszont, ahol utcasarok és már ott is az ellen, egymás után kettőt lősz baromi gyorsan 5.0s BR környéki tankokba. Hatalmas előny, és rengeteg damage a kis ágyúval is.

Szerk. Nagyon picit fordítsd csak be mindig! Át-átlövik így is, de rengeteget kibír.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 18:15:15

Meg repülőnêl csak a fülke műszereit használhatod...ha nincs fülje pech:-) fejben kell számolni a golyókat
RatBaG
minimap ikon sincs.

Per Aspera Ad Inferi.

Mert ez az event miben különbözik a rendes simtől? Még nem tudtam bekerülni, csak az RB-s be.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Amerikai tank, szóval -10 fok a gun depressionje. Lőjél úgy hogy csak a tornyod látszon ki.

ezt támogatnám!
PLaci
Nemrég lett meg a KV-1 L11, de nekem nagyon bejön! 😊
Ritka más járművel, hogy egy csatában túléljem úgy, hogy lánctalp és/vagy váltó és/vagy motor nélkül dekkolok a javításra várva, és 3-4 ellenség lő 2-3 irányból.... 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Nem AB miatt írtam, hanem az AI miatt... és 10-30 méterről SB-ben sem kell nagy kunszt arra, hogy a StuG -ot a kémlelő nyílásnál kell lőni (és eltalálni).... 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Egy gond van ezzel az M6A1-el:

Hogy szemből, kétoldalt van a széle, ott szinte semmi páncélzat sincs. Valami ötlet erre esetleg? Egyszerűen lehetetlen úgy fordulni, hogy jó legyen! 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindeki azzal tolja amit szeret ez egyértelmü :-)
Én csak azt nem értem, ha valaki AB módot szeret játszani azzal mi a baj? Nem tartozik ebbe a topicba?
Valóban sim adja a legtöbbet kill/ xp lion de adott idő alatt arcadba jobban lehet keresni...ettől független még stock gêpoel is inkább simet megyek.Illetve event és akkor nincs meglepi ellenfél..meg repkedni is lehet :-) (sok hiba van de ezzel a sim + mixed eventel egy év alatt messzebb jutott mint a wot x év alatt..persze lehet nem akartak/ mertek belevágni.meg amíg dől a lé addig nem is érdekeltek benne hogy pênzt költsenek ilyenre)
Most az miért nem lehet sikerélmény, ha kilövöd az x-et a browseren?😄
A tankoknál egyébként tényleg furán sikeredett a 3 mód, ugye még RB-én is ott világít a nagy piros felirat a tankok felett, annak segítségével is sokszor sikerül kilőni úgy a másikat, hogy a tankot nem is látom. Talán a legideálisabb a következő felosztás lenne:
AB--> mostani RB mód
RB--> mostani SIM mód(repülőknél RB, mert azoknál jól van megoldva)
SB--> mostani full sim event

AnuluWork
Mondjuk azért a német AA "tankok" elég húzósak fenntartásilag, meg a Ferdi Arcadeban, de máshol kb. nulla esélyed van velük.

Tegnap írtam a Coeliant:

A:16898/R:9365/S:11804 credit 😄

Arcadeban Ő a legdrágább arc, és amilyen drága, olyan szar is.

sajnos ebben rohadtmódon igazad van 😞 elég szomorú amúgy......emlékeim szerint még a repcsisben úgy volt,hogy SIM>RB>Ab a sorrend az XP/Lion jutalmazásban
AnuluWork
Én fejlesztem a tankjaimat. Arra pedig jelenleg az AB - játékidő/esély/pörgés - tekintetében a legjobb lehetőség.

Nyomuljál RBben vagy SIMben a németekkel 6.7 felett! Biztos lesz jó sok frag élmény, de hogy nyerni nem fogsz 5ből max 1x, az tény.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 12:34:57

jó hagyjuk már..........tehát szerinted még ez ebben a formában kevés is 😄 😄

a röhejes az AB!!!!!!! vannak hibák halfgod Oroszok és megmagyarázhatatlan fizikai anomáliák minden játékmüdban,de köööööönyööörgöööööm ezt a Qrva official aimhelper bullshit játékmódot ne hozzuk már fel példának
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:28:40
AnuluWork
Csak szólok, hogy amit kiír FIX találati helyként, az nem feltétlenül van úgy. 😊

Szerk: Egy olyan játékban realitást keresni és fikázni bármilyen módot, ahol egy ZSU-57 Párducokat és Királytigriseket lő ki egy lövéssel szimulátor módban is, nos, szerintem röhejes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.02.01. 12:27:00

skillcapped

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:21:40
illusztrálom is: sajnos tököm vár Kurszk-ra,hogy valami izmos távolságból szemléltessek 😛 Naszóval ha jelen helyzetben 6 bokor 3 fa takarásából a fedezék mögött álló tankra irányított szálkereszttel megnyomom a bal egér gombot ami akkor az most az én érdemem ,hogy ügyes vagyok,kiszúrtam és faszán célozva lőttem avagy egy beépített segítő progi megmondja mikor nyomjam a gombot,mert hiába a zavaró takaró elemek te akkor is látod az ellenséget és akkor is kitudod lőni ha csak egy tizedmillliméternyi vasdarab látszik ki belőle

mondom a hibákat

"AB-->Elkeseredett Tűzharc"--> és a legnagyobb fail: "becélzod"

tehát AB-ben kurvára nincs elkeseredett tűzharc meg célzás max hetykén célrevitel van......bocsi,de sosem tudom megállni,hogy ha AB-t meg a "célzás"-t egy hozzászólásban-mondatban említik! Mi a "célzás" abban,hogy a program által automatikusan megjelölt fix leggyengébb találati helyre húzva a szálkeresztet klikkelsz egyet? kb olyan mint bezárni a browswer-t jobbra fent ! Ott is tudod,hogy ha az X-re húzod az egeret bezárja....itt is tudod,ha zöld a szálkereszt ott a találatod, fákon,növényzeten,kerítésen mindenen átlátva..........pffffffffff szerintem legyen már úgy végre,hogy minimum RB-vel példálózunk ,de ha lehet inkább a SIM. Szerény véleményem szerint GF-AB-je 😛 egy aimbotlövölde! 1.5-2km-es pontlövészet találataival S
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.01. 12:03:33
PLaci
B+B+B+B+B+B+B+B+B+..........

AB, Jungle, csak a alsó-középső bázis van, éppen senkié sem, annak a tövében folytatunk elkeseredett tűzharcot az ellenséggel, én egy KV-1 L11 -ben ülök...
Becélzom épp az egyik ellenséget, meghúznám a ravaszt (halálos lövés lenne), mire mi sétál be a képbe? Egy csapattárs AI Pz4, és MEGÁLL a tűzvonalban..... WTF?!? Nézelődik jobbra-balra, de a lövege mindvégig FELFELE néz, nem lő.
Kilövik, és ott marad a roncsa, amiben megállnak a lövedékek....

RatBaG
lol, na ez is megtörtént, cheater lettem, kipipálva... jól sikerült a mozdok conquest (dél-nyugaton volt a pont), pedig a lúzer oldalról, délről indultunk. sikerült bevetődnöm a map közepén egy domb mögé, aztán mindenki kapta az áldást. balról azok érkeztek, akik a pont felé próbáltak robogni, észre se vettek, egy lövésből pukkant mind, jobbról meg a flankelni próbálókat szórtam 1 km-re.
két tigrist critre lőttem, ott voltak lerobbanva a nyílt terepen, szitává lőttem őket apcr-rel, de alig akartak megdögleni, elkeseredettségükben még wirbelwinddel is beállt eléjük a harmadik tag a platoonból, sokat ért.
na a meccs még véget se ért, de az egyik gyerek már elkezdett üzenetekkel bombázni. megmondta, bizonyítéka van, hogy minden lövésem talált! hát tényleg nem nagyon jutott másnak kill.
rofl.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kár, hogy nem mentettem a csevej többi részét, már kiléptem

Per Aspera Ad Inferi.

Cobra.
Előre örültem az AB-s AA eventnek, erre kimaradt a BR besorolás... A 3.0-s ZUT-om ellen jött mindjárt 5db 4.7-es ZSU meg Ostwind (vagy Wirbelwind, amelyik a magasabb). Kapja be a Gaijin.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

JethroHUN
Jó ez az RB event. Kár, hogy a csapat nagy része repülővel kezd és egyedül tankként elég gáz. Illetve pl Mozdokon mindenki el megy a térkép legszélére. Ha bevezetik akkor kellene RP bónusz az Rb módra mint repülőknél mert így azért nem igen lehet fejlődni. Mivel elég esélyes, hogy nem is fogsz ellenfelet látni vagy ,hogy azonnal kilőnek.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.31. 21:11:28

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
Coelian javítási költsége fullosan?

A:16898/R:9365/S:11804 credit

Ezeknek elmentek otthonról! 😄

AnuluWork
A Jagdtiger egyetlen baja, hogy bugos a poroltója. Hiába nyomod meg időben, azonnal leég ha ruszki ágyúból ütnek át.

AnuluWork
Nem vagyok tőle kiütve, de nincs más ... 😞