11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Master91
    Igazából vagy 3-4 hónapja süllyed a tankos rész, nem csak tier5-ben vannak egy hitek.
    Is-né járok meg T34-85-nél, és ha azt mondom hogy a madár rá szarik a tankra és felrobbanok mert ammo/fuel tank/crew halott akkor nem túlzok.

Csak az a poén hogy anno mikor meg vettem ezeket a tankokat semmi ilyesmi gondom nem volt.

Repülősnél is észre veszem hogy patcheltek. Égek mint a fákja az Bf-109esekkel első találatra 2 hete óta kb., tegnap jött peccs, most azonnal szakadnak a szárnyaim.
    WoT-ba is sokszor észre vettem mikor patch után játszottam hogy valaki nem oké... Patch után folyamatosan kaptam az ammot olyan tankkal amivel előtte volt 500 csatám, és kaptam durván 5 ammo lövést. Patch után 20 csatából 13 ammo...jajj
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.19. 18:00:50