37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    E75 azért sem lenne baromság, mert 10.5 cm-es ágyút ahhoz tervezték ha jól tudom.
    A frontpáncél döntöttségén kívül minimális páncél növekdeése lett volna, illetve az e szériához lett volna egy egységes torony, de a terveket megsemmisítették.
    Én ezeket olvastam a fórumon:P
    a kt 10.5nek így sincs értelme az e75-el legalább a progresszió megmaradna.
    Mondjuk ilyen alapon az e 50 meg az e 100 is jöhetne.(mondjuk az e 100 a tornya miatt nem hiszem, hogy megállná a helyét)
    Párduc 2-t pl az e 50-el célszerű lenne leváltani.
    Fórumon azt is olvastam, hogy a Párduc 2 sem igazán valósághű a játékban.
    Oda is ezért lenne célszerű az e 50 lett volna az a tank amire a tigris 2-es ágyúját szerették volna rakni.

Persze ezeket én csak fórumon olvasgatom, szóval lehet a negyede sem igaz:D
  • Zegi Norbi HUN
    Jah igen, újabb kilőhetetlen orosz csodamasina, aka IS-4 2.0 :P Akkor németekhez meg jön az E75 meg az E100 is :D
  • Zegi Norbi HUN
    Hát én is azóta követem csak, mióta valaki belinkelte ide :D
  • DasIsFuck
    Szánalmasan gyengék alacsony szinten is a németek.
  • Savaran
    Igazán nincs mit:) Remélem jó lesz!
  • DasIsFuck
    Magasröptű sim eventet gondolom kipróbálom, hát nagyon fun....
    Pz3 vs t34..pff még ha az l vagy az m lenne, amivel van is esélyed, de az ilyen j meg tököm tudja mikkel amiken még a torony se forog a még szarabb átütés mellé.
  • Flikka
    Ma nálam ez a csúcs: Mausom mögé beáll egy csapattárs M103-al de úgy, hogy a csöve a tornyot érinti, majd szépen belém lő, de ő robban fel én meg kapom a mínuszt meg az idiótázást :D
  • Sherman0070
    IS-8at kifelejtetted :D
  • foxbat88fx
    köszi a helpet :) 2 óra szenvedés után sikerült újratenni a win-t
    felrakom a szükséges cuccokat és kiderül hogy minden oké-e, meg hogy nem-e fagy le WT közben
  • Savaran
    HD sentinelt futtasd le, az kerek perec megmondja mi a baja a vinyónak, ha jó akkor valami miatt tele lett a fájlrendszer hibával, akkor az egészet újrapartícionálod és utána talán jó lesz
  • Molot115
    Nem nagyobb igazán, egyedül a tornya nagyobb a nagyobb löveg miatt. A T-72 meg nem más mint a T-64 egyszerűsített változata pontosan azért mert az túl modern volt akkoriban és nem bírták rendesen szervízelni illetve elég strapabíróra gyártani, ezért a folyamatos gondok miatt kellett egy egyszerűbb verzió.
  • Master91
    Igazából vagy 3-4 hónapja süllyed a tankos rész, nem csak tier5-ben vannak egy hitek.
    Is-né járok meg T34-85-nél, és ha azt mondom hogy a madár rá szarik a tankra és felrobbanok mert ammo/fuel tank/crew halott akkor nem túlzok.

Csak az a poén hogy anno mikor meg vettem ezeket a tankokat semmi ilyesmi gondom nem volt.

Repülősnél is észre veszem hogy patcheltek. Égek mint a fákja az Bf-109esekkel első találatra 2 hete óta kb., tegnap jött peccs, most azonnal szakadnak a szárnyaim.
    WoT-ba is sokszor észre vettem mikor patch után játszottam hogy valaki nem oké... Patch után folyamatosan kaptam az ammot olyan tankkal amivel előtte volt 500 csatám, és kaptam durván 5 ammo lövést. Patch után 20 csatából 13 ammo...jajj
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.06.19. 18:00:50
  • bgabor911
    Persze, egyértelmű hogy az, csak sokkal jobban eltávolodtak a T-55től, mint a T-62A tervezői. Míg a T-62A lényegében a T-55 testének átalakítása, a normál T-62 jóval nagyobb mint a T-55, és az ágyú is egészen más, 100mm-es huzagoltcsövű ágyú helyett 115mm-es simacsövű. A T-64 meg persze hogy más, az a T-80 vonal ősatyja, a drága és szuperfejlett tank koncepciója, teljesen más mint a T-55/T-62/T-72 , amik az olcsó tömegtank vonalat képviselték.
  • bgabor911
    Nem tudom, én az utóbbi időkben nagyon ritkán játszom már, teljesen tönkrement a tankos rész. Először a Realistic battlet cseszték szét, a markerek kivevésével használhatatlan lett a játékmód, azóta taktikai tankcsata helyett a "hol van Wally"-t játszuk csak wally helyett tankokat kell keresni. Tier5-ben, ahol egyetlen bekapott lövéstől meghalsz, különösen látványosan nem működik a realistic koncepciója. A repülőgépek meg kedvükre randalíroznak, lévén hogy ember legyen a talpán, aki markerek és előretartájelző nélkül eltalálja a légvédelmi egységekkel a repülőgépeket, különösen a lassú tüzgyorsasású típusokkal(amcsi bofors 40mm, szovjet 37mm). Amúgy is Realisticben már egy hónapja ugyanazon a tetves pályán megyünk állandóan (hürtgen forest). "Kedvencem" amikor erdőben indulva rohamozunk, egy hegy tetején lévő foglalási pontra. Kurvára reális tankcsata, mondhatom

Én azóta jobbhíján Arcadeban tolom a tankost, mert nincs más, bámulva azt a hülye retardkeresztet, ami frankón megmond minden információt, átütöm e vagy sem, nem is tűzvezető számítógép ez már, hanem jósnő.
    Plusz ugye most a sebzésrendszer is megőrült az utolsó patchben. Tegnap 500 méterről 12 találatot vittem be ellenséges Panthereknek bármilyen eredmény nélkül a Kwk 43 88mm L/71-ből, ami a háború legjobb tanklövegje volt. Itt tartunk most.

Én szerintem félre kell tenni ezt a játékot (legalábbis a tankos részt) egy hónapra, amíg nem peccselik, mert pályafutása mélypontján van.
  • Molot115
    Kár pedig berakhatnák a "rendes" T-62őt. Úgy tudom hogy a T-62A-ból csak 5 darab készült. Valójában a T-62 is a T-55 továbbfejlesztése sokkal közelebb áll a T-55höz mint a T-64hez...
  • foxbat88fx
    asszem a winchester adta be az unalmast :(
    ezt próbáltam: KATT

lefutattam és rakás sérült sérült sérült szöveg jött ki :(
  • Molot115
    Ja ott szoktak írni tervekről hogy mire lehet szàmítani? Nem is tudtam túl keveset olvasom lehet.:D mondjuk egy T-62-t elfogadnék szívesen... Meg egy T-10et is(wot óta IS8). De csak miután rendbe rakták a damage modellt... Kitörölhetem az új harckocsikkal ha ugyanaz viselkedésre mint a régebbiek csak máshogy néz ki.
  • bgabor911
    Felhívnám a figyelmet rá, hogy a T-62A, ami War Thunderbe érkezni fog, az nem az a T-62, amit ma annak ismerünk, hanem egy T-55 továbbfejlesztés, ugyanúgy 100mm-es ágyúval. (a WoT-ba is ez került be) A szovjetek ezt T-62A-nak nevezték, így megkülönböztetve a normál T-62-től, amit ma annak ismerünk (115mm-es ágyú stb).

A T-55 utódtípusának két tankot fejlesztettek párhuzamosan, és végül mindkettőt rendszeresítették. Az egyik a T-55 továbbfejlesztése(ez lett T-62A néven rendszeresítve párszázas pédányszámban), a másik teljesen új konstrukció (ezt T-62 jelöléssel rendszeresítették, ebből a későbbi verziókkal együtt több mint 22.000 darab készült, ezen van a 115mm-es löveg)

Mit is mondhatnék, oroszoknak sosem ment túl jól az eszközeik logikus elnevezése (sem). Rajtuk csak a kínaiak tesznek túl e téren, de azok szándékosan csinálják, ember legyen a talpán aki az ő eszközeiken kiigazodik.
  • Savaran
    Próbáld meg pendrive-ról újrarakni, tudok ajánlani 1-2 progit ha kell!
  • foxbat88fx
    na most lejött a Direct X telepítő, elindítom és kiírja hogy már egy újabb verzió fel van telepítve, nem szükséges a telepítés és kilép
  • foxbat88fx
    win 7 64bit
    próbáltam direct x reinstall-t de ha le akarok vmit tölteni akkor összeomlik a firefox :D
    i explorer el sem indul :D

mondom újrarakom a wint..... telepítés elején kiírja hogy nincs CD/DVD olvasó csatlakoztatva LOL
    a win7 is kiírja hogy aktiváljam (pedig aktiválva volt)
    remélem nem valami hardveres gebasz mert akkor felgyújtom az egészet a gecibe
  • Zegi Norbi HUN
    Upsz.. :/
  • Savaran
    Milyen "windówz"?
  • Stefan99
    próbáld újrainstallálni a directx-et
  • kissssss
  • foxbat88fx
    asszem ma nem WT-zek :(
  • Stefan99
    Szűk óra múlva kezdődik ez a tournament, ,akit érdekel:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/248283-7v7-test-tournament/

top 100 játékos 300 aranysast kap. lesz ab, rb, sb is.
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.19. 13:09:45
  • Zegi Norbi HUN
    Még pár hónapja olvastam a War Thunder fórumon, a Q&A rovatban(ha jól rémlik év végét említettek). Meg a Japán tankok is jönnek majd valamikor. Mondom tiszta WoT lesz, ott sem számított/számít semmi, csak hogy a tankok azok jöjjenek dögivel. Azóta lehet változott valamit, de nem tennék rá sokat.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.19. 12:36:50
  • Stefan99
    ja. valamint a játékmódokon is lenne mit fejleszteni.
  • gstup
    Ez így van.Inkább lenne csak fele ennyi tank,de azok rendes dmg modellel ellátva.
  • Molot115
    Ezek mennyire hivatalos infók? (Jön a T-62) hol lehet ilyeneket olvasni?
    Amúgymeg nem új harckocsik kellenek hanem a játékélményt kellenne javítani meg a hibákat megszüntetni...
  • Zegi Norbi HUN
    Szuper, akkor jön a Firefly is :P Németekhez egyébként leopard 1-en kívül mit tudnak berakni? A Jagdtiger-nél kb kifújt a tankgyártásuk. Bár ha a Panther II bent van, akkor már E-100 is jöhet. Oroszoknál meg akkor jön a
    T62, ahogy olvastam Tiszta WoT lesz ez is.
  • kissssss
    állítólag brit tankok majd jönnek valamikor, meg néhány új t5 vas a németekhez meg az oroszokhoz(csak minek?)
  • Max_Andaxin
    Mióta jött az új Patch ma tudtam először játszani a játékkal. Valamit tényleg barmoltak a grafikán, mert nekem is csökkent az FPS, úgyhogy megint kicsit "kosztümizálhattam" a beállításokon, hogy normálisan fusson. Ez a foglalási dolog meg....tényleg bele kényszerítenek, hogy foglalj és rohanj, mert különben vége a csatának. De ha fejvesztve rohansz foglalni, akkor meg pik-pak kilőhetnek....gratulálok. Az elején olyan jó volt ez a játék, de pacth-ről patch-re rosszabb lesz....szomorú....
    Amúgy van lalkinek valami hivatalos infója, hogy jön-e új ág (Britt? és/ vagy Japán?, vagy vegyes?, esetleg a Leopard I a németekhez. ?)
    Bár...ha attól még szarabb lesz....
    MIért kell ennyire kiegyenlíteni a nemzetek tankjait??? Ha egy tank jobb paraméterekkel bír a másiknál akkor legyen úgy....minden tanknak van gyenge pontja. Itt írta valaki, hogy oldalról vagy hátúlról mindent ki lehet lőni. Így van.A br. +/- 1...úgysem enged, hogy irreálisan eltérő ellenfelek kerüljenek össze. Igenis a tudás, a tapsztalat, és ajáték stílus döntse el a csatákat, ne "gazsi" meg az kiba*****tt RNG-jük.
  • DasIsFuck
    A cap úgy ahogy van szar ebben a játékban.
    Régebben mikor még nem volt mixed faszság realisztiken akkor abból állt az egész, hogy a szovjet oldal vagy amerikai oldal(bár lehet az amerikaiakkal jött a mixed be, nem emlékszem már.) beért kb az idő alatt, míg a németek eldöcögtek a foglalási távolság felééig és onnantól mehetett a kacsavadászat.

Jelenleg is olyan szinten elbarmolja a játékot a foglalás, mert azt favorizálja, hogy menj előre mint a hülye és magasról szard le, hogy épp hány millió helyről lőhetnek ki, mert máskülönben úgyis vereség lesz.
    Vagy az van, ami velem rengetegszer előfordult és előfordul, hogy egy lövést nem tudok leadni, mert elfogy az ellen vagy nem érek oda, mert épp egy már xperce futó csatába kerülök.
  • Savaran
    Én azt nem értem hogy most van a két alap orosz tankom bt5 t26, mindkettőből kettő, és négyet hívhatok be, asszem a németekkel hármat bírtam behívni, vagy rosszul emlékszem?
  • foxbat88fx
    nekem is ez a bajom a game-vel, hogy túl gyorsan lekegyeg a cap :S
    hiába vihetek egy csatában 3 tankot, ha még az elsővel sem haltam meg és már vége a csatának :D
  • kissssss
    még valami.... csak gratulálni tudok annak a féleszű ganííjos emberkének aki kitalálta sim modban hogyha az ellenfél foglal akkor 2 perc alatt érjünk már vissza a bázisra a pálya túloldaláról mert máskülönben veszítünk.

nem tudom mi értelme volt hogy a foglalási időt fénysebességre gyorsították fel, domination modban pedig az egész csapatomnak nem volt ideje összeszedni 4 killt mert 5 perc alatt leperget az összes ticektünk, fel se sikerült érnem a domb tetejére a kárpátok mapon de máris vesztetünk :DD wtf?

mindez sim eventen....
  • kissssss
    lol t-34E stz-re kaptam talizmánt rp bonus 172%, a 41 verzióra is kaptam már régebben.

úgy látszik t34-nek áll a világ.
  • Zegi Norbi HUN
    Az biztos :)