War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
tök mindegy hova tologatják majd, 5.7-nek már irreális lenne, az alatt meg ugyanúgy a meccsek 95%-ában tigris-panther kombóval fog találkozni, mint most...

Per Aspera Ad Inferi.

Pz.Kpfw. VI Ausf. B mit KwK46 megeri az arat ? 😊)
AnuluWork
Kizártnak tartom, hogy sokáig 5.0 maradjon a BRje.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Köszönöm, akkor beruházok rá azthiszem.

A hetzer az örök kedvencek között van (kár hogy a géppuska nem használható rajta, viszont az a kattogós hang ahogy megy kárpótol érte), viszont a Panther D-t annyian írják hogy jó, valahogy nekem sosem jött be. Talán szerencsétlen voltam vele mindig.
Ferdi ami még istenes tank számomra, csak hát tartsd fenn... 😊
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.31. 16:32:02
AnuluWork
Ha fel kellene sorolnom tankokat amiért érdemes volt elkezdenem a GFt, akkor ez köztük van. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként, az abszolút kedvencek eddig a saját BRükben:

M6A1
Jagdtiger
Panther D
M4
Panther F
-------------- (de őket is nagyon megszerettem):
M4A1
M8A1
Panther II
Hetzer

Valamint, szerintem velük nagyon fun még a játék:

KV-85
T-34/85DT5
SU-152
PzIII M
Pz38tF
T-50
PzIVJ
KV-2/39
T-34/40
T-34 Prototype
Kugelblitz
Jagdpanther
Jagdpanzer IV

Eddigi tapasztalat alapján. (A szovjetekkel leragadtam T4nél, az amerikaiakkal meg most lett meg a Walker.)

Ha eltekintesz tőle, hogy mennyi gyenge pontja van, akkor meghálálja. Nem tudom másképpen megfogalmazni. 😄

Azért ez beteg volt. Sim event. volt vagy 6 F6F-3asunk. Enyhén legyalulták az enemy-t. Ilyen ez a légi fölény 😄
Milyen az a tank? Unlock előtt vagyok, vagy shermant vagy ezt unlockolom.
Tetszetős, de nemtudom, "élőben" hogy muzsikál
AnuluWork
Hét vereség után annyira azért még sem lett szar a dupla:

😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.31. 14:41:43

AnuluWork
Azért a gazsi nagyot alkotott ezzel az új spawn rendszerrel. 😊

Az erődös térképen olyan, mintha a Poland mapről jönnék be, annyit kell egyáltalán a belső körgyűrűig menni, hogy egyáltalán felkapaszkodhassak a domboldalra be a pontokig. Főleg olyankor ultragáz az egész, amikor Conquest, nem pedig Domination van. 😊

AnuluWork
Ez volt ma az első amcsi meccsem. Dupla lett volna, és mindent megtettem érte, hogy az is legyen. De elvesztettük a sok bot és idióta csapattag miatt. Csak az M6A1el 11 killem volt ..., hogy rohadnának meg a süket debilek. De mondjuk hétvége van. Ilyenkor gyűlik össze a világ összes állatkertje a játékban, és ilyenkor csak egyedül nem tudod megnyerni a meccset. Nem kicsit vagyok ideges ...

Szerk: 4137 pontot szereztem ingame. Tehát nem lett volna rossz kör.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.31. 12:52:57

JethroHUN
Mekkora rohadt időpazarlás volt kifejleszteni az IS-3-mat... Jobban bele gondolva meg sem veszem, legalább az ezüstöt nem baszom el rá. Mégis hol lehetne vele játszani? Sehol. RB/Sb-t senki nem játszik, pláne más nemzettel mint az orosz. AB meg megint reménytelen mert csak T-54 és IS4M, mindkettő kilőhetetlen tank jelenleg a játékban. Arról nem is beszélve amikor némettel játszottam T4ben, és volt az ellenfélnél 1-2 IS-3 úgy lőtték szét őket ahogy akarták.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.31. 12:50:28

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hát az a 30 mili sokat nem ér, ráadásul a tornya ugyan olyan gyenge.
Külső üzemanyagtartály, na ezt nem gondoltam volna. De legalább nincs lemodellezve, csak úgy oda van téve

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

a repülő miatt nekem is jobban bejön, bár már pont kezdtem megtanulni sb-én leszállni.😊 de a legfontosabb nekem, hogy ne legyen semmilyen marker.

Repülővel azért nem ugyanaz :-)
Van most már RB event is ahol nincs semmi marker. A különbség igazából a külső nézet és mouse aim.

Én csak is-3-al találkoztam még.Legyőzhető az apcr-el.Jagdpanther meg nagyon jó kis tank.Na mindegy.Ferdi felejtős.Csak t-54,is-4 falka ami jön szemből.

AnuluWork
Talán az M6A1 még ekkora állat a maga 5.0s BRjével. Ez szerintem kevés neki. Viszont rengeteget kibír, rengeteg lőszert elbír, és a két ágyúja miatt olyan pontkirály abban a kategóriában amelyekkel T4 tankokat lehet kihúzni, mint eddig még soha senki. Pedig túl vagyok a T3 ruszki és német ágon is.

AnuluWork
Tigris IIt alapból 7.0 feletti ruszkikkal teszi össze, ahol ő kevés. Még a 10.5es is. Jpanther meg ugyan remek ágyúval bír, de T4ben a Ferdi mindenben jobb, csak iszonyat drága. A P2t is nagyvasak ellen teszi be, mégis, olyan túlélési dolgai vannak, amit eddig csak az M6A1nél és a Jagdtigernél láttam. Meg fun vele a játék. Én picit gyorsan átrohantam a Jpantheren, annyira nem ismertem ki, de nem győzött meg. A WoTban szerintem - amikor még játszottam vele - jobb volt. Itt annyira nem jött be, pedig drukkoltam neki. A Jagdtiger meg egy állat. 😊

nézd meg x-ray nézetben a pz4 tankokat és megérted mi a probléma 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A G páncélteste 30mm-el vastagabb elöl. Nem mondom hogy ez indolol ekkora BR különbséget, de ez a különbség.
A 42őn az a kettő elvileg küldő üzemanyagtartály. Nem tudom hogy már csata előtt leoldható kivitel e, de a hidegháborús szovjet tankokon alapfelszerelés volt a ledobható külső üzemanyagtartály a tank hátulján.

Akkor még várok hátha jön megint valami kedvezmény, csak attól tartok később még ennyi időm sem lesz játszani mint most 😊
Két kérdés:
1. A PanzerIVG csak szerintem hulladék? Gyak ugyan az mint az F2, csak 1.0 BR-rel fentebb.
2. A '42-es T-34 hátulján van két doboz, azok mi vagy mire valók?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tigris II?Jagdpanther?

AnuluWork
Mai nap is sokadjára erősít meg abban a játék, hogy a német ágat 5.7 felett csak a Jagdtiger és talán a Panther II miatt érdemes egyáltalán játszani.

Igen 50% on.Van mikor 30-40% van.Épp hogy.De mindenkêpp jobb mint a prém gép, mert ugye mindenre ad szorzót...főleg hogy van olyan prém gép ami ennyibe kerül.A türelem kifizetődő :-) Akciósan vettem aranyat majd mikor prêm fél áron volt akkor azt is.Mondjuk el voltam prém nêlkül is simán.De nem bántam meg.Főleg tank személyzet húzásnál jött jól.( repülővel)
7500 arany szokott lenni akcióban az éves prémium ha jól emlékszem.

Ha vársz akkor 12k aranyért éveset is kaphatsz.Persze ha ráérsz várni.
Mindig vegyél egy nap prémiumot, amikor éppen tudsz játszani. Én ezt csináltam amíg a napi prémnek normális ára volt(100), 2000 aranyból benyomhattam húsz napnyi prémiumot akkor, amikor volt is időm játszani a játékkal.

Szerintem is baromi idegesítő, amikor mondjuk havi prémed van benyomva úgy hogy az adott hónapban alig van időd játszani.

Az is furcsa az amerikai járműveknél, hogy sokuk a BR-je alapján egyel lejjebbi tierben haználható jól.
Pl: Chaffe, M15 tier3ba vannak helyezve, pedig a BR-jük alapján a tier 2 Shermanok mellé passzolnak, és ott jól is lehet velük játszani.
A másik példa hogy a Tigris I és Pantherekkel szembeállítható E2(76) és E8(76) Sherman tier4-be lett berakva.

AnuluWork
Akkor egy T4es tankra tedd rá talismanként, és azzal tudod majd kihúzni a többit T4ben és T5ben gyorsan.

Inkább manira, bár most az is van elég. Igazából van 12k arany és nem tudom értelmesen elkölteni. Prémfiók nem előnyös mert annyit nem játszom, és mivel a németeket csípem innen jött az ötlet. De akkor ránézek a repcsis dolgokra, köszi a tippet 😊 nem túl nagy a motiváció aranyvásárlásra a 10 k is csak a promo miatt lett, valami értelmeset kitalálhatnának csigáék.
AnuluWork
RPre kell vagy manira? Ha RPre, a T4eseket kihúzni, akkor Panther D vagy Tiger közül az egyikre tegyél talismant, ugyanott tartasz, csak még olcsóbb is, ráadásul közben gyúrod a tankot! Talán a Panzer IV/70(A) az ami megérNÉ, de még az is kevesebb RPt ad, mint egy talizmános Tiger v. Panther D. (A Panther szerintem az arty strike miatt jobb ...) Maniban több egy gold tank, de azok drágák. Manit gyűjteni elég Boston és a Havoc a britekkel szarért-hugyért, ha pénzre van szükséged.

Szóval, szerintem ne vegyél goldért páncélos járművet! Németet meg pláne ne ...

A német sasért vehető járművekről a PZ.BfW4-ről és a KV-ról van valakinek tapasztalata?
hozzátartozik, hogy pz IV/70(V)-el voltam, ugyebár forgatható torony nélkül . 😊

érdekes történeteket tud a full sim írni:
domination, osonok egy cap zónához a fák között, pont odaér egy t34, kivégzem lesből egy lövéssel. sturmovik észrevesz, rámdob egy szeretetcsomagot, túlélem, de leszakad mindkét lánctalp, a motor is megsérül, mozdulatlanná dermedek. elkezdek javítani, továbbra is délre vagyok nagyon közel a cap zónához, a fák között. elkeseredetten látom, hogy arra jön egy t34 és egy su, a su a zónába, a t34 meg elmegy előttem néhány méterre, és megáll tőlem jobbra vagy 50 méterre. nem vesz észre, sőt elkezd tűzpárbajt vívni egy másik tankkal, nekem továbbra is háttal. El sem hiszem a szerencsémet, sikerül befejezni a javítást, pirosra lövöm az előttem lévő su ágyúját, majd fordulnék rá a t34-re gyorsan, de pont kilövi a szövetséges. oké, szuper, mondom, akkor kivégzem a su-t, célra veszem, mire BUMMM, oldalba kap a szövetséges, felrobbanok. Mivel olyan békésen elvoltunk egymáshoz közel a t34-el vagy 1 percig, azt hitte ellenség vagyok. 😄 (a szövi nem tudom milyen messze volt, őt nem láttam)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.29. 23:06:43

Pár hetes játék után aki le meri OP-ozni az amerikai tankokat az szimplán egy ****.És a *-gok helyére gondoljon mindenki amit akar.M26-ig bezárólag lett ez a véleményem.Öröm német oldalon játszani.Felszabadulás.

De, a repülőknek sűrűn kitették 😊
Ez a valósághűség ára. A valóságban se tették ki a "A háború a rossz idő miatt elmarad" táblát a frontra, ha szar volt az idő.

Óriási nagy sikere van a full sim módnak, ahogy olvasom a fórumokat, ha gaijinnek csak egy kis esze van, állandóvá teszi. Nekem már nem is nagyon van kedvem mást játszani.😊

Na ezen nem csodálkozom. Bár biztos be lehetett volna állítani, h ne legyen zavaróan gyakran. Annak ellenére, hogy tudtam kikapunk a köd miatt, örültem neki.
AF SB szinte játszhatatlan nagy kiterjedt felhőzetben. Az esőt ki is szedték, mert a szélvédőn nem lehet kilátni és képtelenség észre venni az 1-2 pixel nagyságú ellenfelet.
AnuluWork
Nem tudtok egy Coelian skint valahol? Már végigböngésztem kb. mindent, de ehhez az egy tankhoz nincs semmilyen skin sehol (legalábbis én nem találok).

Az a jó ha dolgoznak az ai-k nem csak keringenek :-) AF en már elég aktívak voltak ( már kivették őket)
DARK_HUN
Ezt már megint hogyan?
Bázisfoglalás közben jönnek az AI-k, és elintéznek.
Szép munka 😞
http://www.kephost.com/image/F2xK
A repülőket kifejezetten idegesítette, de földszinten se volt nagyobb a látótávolság 600 méternél.
Fura Alak
B+..... AI KV-1 kilőtt az M4 -ből...
Lő, felpattan a frontpáncélon, lepattan az ágyúcsövön, be a tankba, ammorack...

Hát na... dübörög a fejlesztés csak mi nem látjuk benne a logikát.
Nekem pár hete ugyan azon a helyen volt (alsó 2 kép), hogy a fele csapat felborultan kezdett. Az első 5perc azzal telt el, hogy egymást állítgattuk talpra.

"Picit". Tegnap voltam ködös esőben én is full simben. Látótávolság néhány száz méter volt. 😊

az alsó 2 képen a helyzet ismerős..... nagyon vicces így kezdeni egy zis-30-al vagy a marder hárommal -.-'' istant borulás aztán vagy segítenek vagy nem... és ha nem akkor kapásból -1 tankal kezdesz. <#levele>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,