War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
A hetzer az örök kedvencek között van (kár hogy a géppuska nem használható rajta, viszont az a kattogós hang ahogy megy kárpótol érte), viszont a Panther D-t annyian írják hogy jó, valahogy nekem sosem jött be. Talán szerencsétlen voltam vele mindig.
Ferdi ami még istenes tank számomra, csak hát tartsd fenn... 😊
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.31. 16:32:02
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként, az abszolút kedvencek eddig a saját BRükben:
M6A1
Jagdtiger
Panther D
M4
Panther F
-------------- (de őket is nagyon megszerettem):
M4A1
M8A1
Panther II
Hetzer
Valamint, szerintem velük nagyon fun még a játék:
KV-85
T-34/85DT5
SU-152
PzIII M
Pz38tF
T-50
PzIVJ
KV-2/39
T-34/40
T-34 Prototype
Kugelblitz
Jagdpanther
Jagdpanzer IV
Eddigi tapasztalat alapján. (A szovjetekkel leragadtam T4nél, az amerikaiakkal meg most lett meg a Walker.)
Ha eltekintesz tőle, hogy mennyi gyenge pontja van, akkor meghálálja. Nem tudom másképpen megfogalmazni. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Tetszetős, de nemtudom, "élőben" hogy muzsikál

😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.31. 14:41:43
Az erődös térképen olyan, mintha a Poland mapről jönnék be, annyit kell egyáltalán a belső körgyűrűig menni, hogy egyáltalán felkapaszkodhassak a domboldalra be a pontokig. Főleg olyankor ultragáz az egész, amikor Conquest, nem pedig Domination van. 😊

Szerk: 4137 pontot szereztem ingame. Tehát nem lett volna rossz kör.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.31. 12:52:57
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.31. 12:50:28
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Külső üzemanyagtartály, na ezt nem gondoltam volna. De legalább nincs lemodellezve, csak úgy oda van téve
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A 42őn az a kettő elvileg küldő üzemanyagtartály. Nem tudom hogy már csata előtt leoldható kivitel e, de a hidegháborús szovjet tankokon alapfelszerelés volt a ledobható külső üzemanyagtartály a tank hátulján.
1. A PanzerIVG csak szerintem hulladék? Gyak ugyan az mint az F2, csak 1.0 BR-rel fentebb.
2. A '42-es T-34 hátulján van két doboz, azok mi vagy mire valók?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Szerintem is baromi idegesítő, amikor mondjuk havi prémed van benyomva úgy hogy az adott hónapban alig van időd játszani.
Pl: Chaffe, M15 tier3ba vannak helyezve, pedig a BR-jük alapján a tier 2 Shermanok mellé passzolnak, és ott jól is lehet velük játszani.
A másik példa hogy a Tigris I és Pantherekkel szembeállítható E2(76) és E8(76) Sherman tier4-be lett berakva.

Szóval, szerintem ne vegyél goldért páncélos járművet! Németet meg pláne ne ...
domination, osonok egy cap zónához a fák között, pont odaér egy t34, kivégzem lesből egy lövéssel. sturmovik észrevesz, rámdob egy szeretetcsomagot, túlélem, de leszakad mindkét lánctalp, a motor is megsérül, mozdulatlanná dermedek. elkezdek javítani, továbbra is délre vagyok nagyon közel a cap zónához, a fák között. elkeseredetten látom, hogy arra jön egy t34 és egy su, a su a zónába, a t34 meg elmegy előttem néhány méterre, és megáll tőlem jobbra vagy 50 méterre. nem vesz észre, sőt elkezd tűzpárbajt vívni egy másik tankkal, nekem továbbra is háttal. El sem hiszem a szerencsémet, sikerül befejezni a javítást, pirosra lövöm az előttem lévő su ágyúját, majd fordulnék rá a t34-re gyorsan, de pont kilövi a szövetséges. oké, szuper, mondom, akkor kivégzem a su-t, célra veszem, mire BUMMM, oldalba kap a szövetséges, felrobbanok. Mivel olyan békésen elvoltunk egymáshoz közel a t34-el vagy 1 percig, azt hitte ellenség vagyok. 😄 (a szövi nem tudom milyen messze volt, őt nem láttam)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.29. 23:06:43
Bázisfoglalás közben jönnek az AI-k, és elintéznek.
Szép munka 😞
http://www.kephost.com/image/F2xK
Lő, felpattan a frontpáncélon, lepattan az ágyúcsövön, be a tankba, ammorack...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,