11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Nem tudom, én az utóbbi időkben nagyon ritkán játszom már, teljesen tönkrement a tankos rész. Először a Realistic battlet cseszték szét, a markerek kivevésével használhatatlan lett a játékmód, azóta taktikai tankcsata helyett a "hol van Wally"-t játszuk csak wally helyett tankokat kell keresni. Tier5-ben, ahol egyetlen bekapott lövéstől meghalsz, különösen látványosan nem működik a realistic koncepciója. A repülőgépek meg kedvükre randalíroznak, lévén hogy ember legyen a talpán, aki markerek és előretartájelző nélkül eltalálja a légvédelmi egységekkel a repülőgépeket, különösen a lassú tüzgyorsasású típusokkal(amcsi bofors 40mm, szovjet 37mm). Amúgy is Realisticben már egy hónapja ugyanazon a tetves pályán megyünk állandóan (hürtgen forest). "Kedvencem" amikor erdőben indulva rohamozunk, egy hegy tetején lévő foglalási pontra. Kurvára reális tankcsata, mondhatom

Én azóta jobbhíján Arcadeban tolom a tankost, mert nincs más, bámulva azt a hülye retardkeresztet, ami frankón megmond minden információt, átütöm e vagy sem, nem is tűzvezető számítógép ez már, hanem jósnő.
    Plusz ugye most a sebzésrendszer is megőrült az utolsó patchben. Tegnap 500 méterről 12 találatot vittem be ellenséges Panthereknek bármilyen eredmény nélkül a Kwk 43 88mm L/71-ből, ami a háború legjobb tanklövegje volt. Itt tartunk most.

Én szerintem félre kell tenni ezt a játékot (legalábbis a tankos részt) egy hónapra, amíg nem peccselik, mert pályafutása mélypontján van.