Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #21956 Mióta jött az új Patch ma tudtam először játszani a játékkal. Valamit tényleg barmoltak a grafikán, mert nekem is csökkent az FPS, úgyhogy megint kicsit "kosztümizálhattam" a beállításokon, hogy normálisan fusson. Ez a foglalási dolog meg....tényleg bele kényszerítenek, hogy foglalj és rohanj, mert különben vége a csatának. De ha fejvesztve rohansz foglalni, akkor meg pik-pak kilőhetnek....gratulálok. Az elején olyan jó volt ez a játék, de pacth-ről patch-re rosszabb lesz....szomorú....
Amúgy van lalkinek valami hivatalos infója, hogy jön-e új ág (Britt? és/ vagy Japán?, vagy vegyes?, esetleg a Leopard I a németekhez. ?)
Bár...ha attól még szarabb lesz....
MIért kell ennyire kiegyenlíteni a nemzetek tankjait??? Ha egy tank jobb paraméterekkel bír a másiknál akkor legyen úgy....minden tanknak van gyenge pontja. Itt írta valaki, hogy oldalról vagy hátúlról mindent ki lehet lőni. Így van.A br. +/- 1...úgysem enged, hogy irreálisan eltérő ellenfelek kerüljenek össze. Igenis a tudás, a tapsztalat, és ajáték stílus döntse el a csatákat, ne "gazsi" meg az kiba*****tt RNG-jük.