Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szerintem valamit csináltak ezzel, az átütésekkel legalábbis, mintha randomabb lenne az egész. ISU-val pl. egy rohadt Párducot alig tudok kikapni, mert lepattan(a jó ég tudja hogyan). Most is a torony alatti 100 milis részt találtam telibe közelről 150-160as átütéssel, de a 49 kilós lövedéktől csak kicsit bibis lett a rádiós meg a commander. Ő persze egy laza lövéssel kilőtt. Jagdtiger ugyanez. Maus tornyát nem tudtam sehogy sem átlőni, pedig eddig könnyen ment. Ő természetesen egy lövéssel a döntött 250 milin kicsapott. Másik az oldalát mutatta, mondom egy lövés a tankjába, hát kurvára nem, rám fordul és az is kicsap egy lövésből. Tudnám még folytatni, olyan érzésem van, mintha a WoT random szerencsétlen szarját rakták volna ebbe is bele. A sebzésről eddig gondoltam a tapasztalatok alapján, hogy néha az, de az átütéseknél eddig a peccsig nem tűnt fel.