War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sík terep, de összenőttünk. A végén mindketten együtt mozogtunk, és három ágyúval tüzeltünk 1xre. 😄
Ez meg a legsíkabb terep ingame (a fentről leesés pillanata után):

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Esett. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vicces volt na. 😊
Szóval nem kell izgulni, az M4A2t is ki lehet maxolni. De tény. Az egyik legidegesítőbb amerikai tank. 4.7es a BRje, és nem a saját szinte ellen megy, de hát van ez így, mondom ezt a németek után. Máig rejtély nekem, hogy a Coelian mit keres 7.0ban, ha az 1970es évekig használt ISU-152 is csak 6.7es ...
Úgy mint a WoT-ba ha kifejlesztesz mindent egy tankon belül megkapod az ace rangot a tankra vagy ott elite már nem tudom. A legényégnél is van valóban.
Utoljára szerkesztette: Dagohun74, 2015.01.28. 15:01:20
Ha elkezdem úgy érezni hogy az adott játék már inkább második munka, mint pihenés, szórakozás, akkor abbahagyom. Ha stresszel, idegesít, szintén.
Mert szabadidőmben szórakozni akarok. Nem dolgozni, nem idegeskedni, nem stresszelni.
Ott a tier9 T-54ből kihúzni a tier10 kövi tankot összesen úgy 300.000 XP-be került. (kihúzni a szükséges modulokat a T-54en meg kifejleszteni magát a tier10est). És ott egy nyertes csatáért 600, vesztesért 300XP-t kaptál. Prémiummal a dupláját. Kaptál tehát átlag 1200 körül egy nyertes csatáért legjobb esetben, prémmel. Vesztes csatákért alig valamit. Na ha valami akkor AZ lélektelen grindelés volt.
Itt azért sokkal enyhébb a helyzet.
De ahogy említették, ha nem tetszik, vissza lehet menni WoTozni, sőt mostmár két klónja is üzemel a WoTnak. Persze ugyanakkora sz@rok mint a szellmi atyjuk volt, de vannak.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.01.28. 13:33:22
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Jagdpantherrel T44 szembol siman lekuzdheto, IS2 szinten, Isu155 szinten. Ugyanez a loszer a Kiralytigrisnel nem ilyen hatekony eddigi tapasztalataim alapjan. Aztan egy T34-85 ellotte a lovegem, a diszes csapatom meg a sarok mogul vegignezte, ahogy kivegez.
TigerII(P)-vel folytattam, latom a startnal (Rock Fortress volt a palya), hogy egy ugyanilyen ellenseges tank ket Parducot szorongat 100 meterre. Teljes gazzal oda, sajnos elkapkodtam, a kapaslovesem a testet erte, es nem okozott semmit, pedig a legjobb loszerrel lottem. O persze egybol ellotte az agyumat. Elbujni nem lehet, javitas indul. Nezek hatra, a tolunk 30 meterre levo ket Parduc teljes gozzel elhajtott a helyszinrol! Mozogniuk sem kellett volna, hogy oldalrol atussek az ellenfel tornyat. Kampec megint.
Kov. palyan a Tiger I-el mentem, es jott egy Sherman Jumbo. Poland palya eszaki resze, mindketten egy-egy hazat hasznaltunk fedezeknek, es 300 meterrol kezdodott a parbaly. Ellottem a lanctalpat meg a loveget, o feketere lotte a motort es felgyujtott. Javitas indul, kozben a parancsnoki kupolan sikerult belonom, amugy eselytelen volt atloni barhol. Megjavitotta a loveget, megint begyujtott, ismet mozgaskeptelen voltam, de megint javitok, megint ellovom az agyujat. Kopogtatok rajta, semmi, aztan megint kitolat, ezuttal elhibazom a loveget, es kilo. Fene, ugyanezt eljatszottam a T32-vel is egyszer, ott mar a csapatom szolt, hogy ne erolkodjek, nem fog menni, es nem is ment. 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

kicsit idegesítő hogy egyik pillanatban épp becélzom az ellenfélt a következő pillanatban pedig már a folyómeder alján vagyok.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.01.27. 16:05:11
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tigris: front felső150(230) - alsó 100(200), oldalsó 80mm, torony front/oldal 180/80
T32: front felső 127(207 - alsó 95(152), oldalsó 76mm, torony front/oldal 290/152
Magyarul a torony a T32-n védettebb (de csak szemből számít, oldalról mindkettőt átlövi bármi), a test meg a tigrisen védettebb. A tigris ágyúja jó, a T32-é krumplit lő. Mégis utóbbinak magasabb a BR-je.
Pontosan úgy van ahogy bgabor írta, hasonlóak az adottságaik, ugyanolyan BR-en kellene lenniük.
Reméljük hamar kiveszik ezt a BR rendszert és lesz valami értelmes helyette.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.26. 13:25:47
A napokban például örültem hogy megszereztem az IS-1et, egy remek tank, ami a Tigris I képességeivel rendelkezik a Tigris I BR-jén. Aha. Erre Realistic Battleban négy alkalomból háromban BR 6.7 ellen harcolok, Tigris II meg M46 szintjén (!). Fura meg az ugyanilyen BR-ű Tigris I-el játszva nagyon ritkán kerülök fel BR 6.7 meccsbe.
Ha már felhoztad a 6.7 tigris II-nek szerinted mennyire örülnek a shermanok?
ezt a hasba pattanós jelenséget a jagdtigernél már megcsodálhattam😊 a ferdinandomat pedig a csövön keresztül lőtték ki legutóbb 😄
Ja azt nem is mondtam, hogy a nagy 300mm mantletnek van egy olyan jó tulajdonsága, hogy szépen lepattan róla a lövedék a tank hasába és pukk. 😊
Egyébként, a páncélzat nem annyira gáz, azona szinten úgyis szinte mindegy, de a fegyvere ezzel a lövedékkel...hát fos.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.26. 12:01:14