37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Az armor penetration hogy értendő? A behatolás nálam értendő vagy az ellennél? Gondolom nálam, mert az ellennél függ az általam használt lőszertől. -
Köszi. Ezek szerint a játéktechnikámon kell még fejleszteni
-
e57 #21947 A csatába soroláskor a garázsba kiosztott (tehát legénységre kiosztott) legnagyobb Battle Rating értékű járművedet fogja figyelembe venni. Tehát ha pl a csatába vitt tankjaid között a BR3.3 a legnagyobb, akkor maximum BR4.3-as tankkal találkozhatsz abban az összecsapásban. Mivel 1BR szórás van érvényben.
Arcade csatánál érdemes három kb azonos br értékű tankot vinned.
Utoljára szerkesztette: e57, 2015.06.18. 09:49:08 -
Még aránylag új vagyok a játékban a hadnagyságig vittem . Nem értem miért van, hogy csatákban rendszeresen 1 osztállyal magasabb ellenfelekkel rak össze akiknek esélyem sincs átvinni a páncélját miközben a pálya másik végéről simán kilőnek. Amúgy tetszik a játék és a meglévő tankjaim , személyzetem felfejlesztve. -
Szánalom ez a t95
Mögékerülök tiger 2-vel és nem lehet megölni még onnan sem, mert hátulról orosz/amerikai tankok halhatatlanok, máshonnan meg még így is pattan.
Ez is milyen fair már, hogy egy ruszki,amcsi tankot nem zavarja ha szilánkosra lövöd a fuel tankját, nem az plussz páncél, de bezzeg egy német tanknál..elég egy 5cm-es lövedék és robbansz is azonnal... -
Stefan99 #21944 A panther 2 viszont egész jó, az 14 km/h-val tolat nálam és jól is gyorsul.
A többi panther meg 4 km/h.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.06.17. 23:10:13 -
Flikka #21943 3 csata és elérte azt az ingerküszöböt, aminél Alt+F4 el zárom a csatát. Szégyen és érthetetlen amit ezzel a játékkal művelnek. -
Na akkor egy szemléltető replay összehasonlítás.
első csata
Itt ami érdekes, az a végén lévő 2 su-85 elleni teljesíménye az ágyúnak, az eggyiket 3 lövésből sikerült kilőni úgy, hogy az első lövés az oldalában robbant közvetlen.
Másodikra nem volt időm, de oda is ment vagy 2-3 lövés, szögben sem volt és messze sem, mégis lepattant.
második csata
Itt tigris és párduc párost játszottam, egy meccsen belül elég feltűnő a kölönbség.
is-2-t pl lehet be sem üti abból a helyzetből a 8.8cm-es ágyú, míg a su-85 ellen láthaó fentebb, hogy oda is minimum kell 2 lövés még a legideálisabb találat esetén is.
egyébként ezek előtt kb 8 csatát mentem csak tigrisekkel, de 1 killnél többet nem lehetett összehozni. -
Ha lenne normális replay funkció akkor tudnék én ide képeket tölteni ami bizonyítaná, hogy menynire is erős ez a 8.8cm-es ágyú. -
Nekem jól adja vele. (30 lőszert tolok csak bele mert a sok ammoracktől kis híján kidobtam a gépet) Majdnem maxos skillel jól bírja a lövéseket. -
cserébe át lehet vele ütni egy t44-et vagy is-2-t...
de talán a kv-2 oldala sem okoz neki leküzdhetetlen akadályt.
10 nyomorult csatát nem mentem még ezzel a szar játékkal, de már törlés közelbe került megint.
Csak azért is ezt a nyomi tigrist játszom, de nem tudom megcáfolni magam.
csatáról-csatára múlja alul magát. -
Anno Panther volt a kedvencem. Annyi baj van vele hogy lassan tolat és hogy a tornya lassan forog.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.06.17. 22:03:18 -
foxbat88fx #21937 így van mind 2 jó, mind kettőt szeretem, KT-n, JP-n és Ferdin meg már rohadt jó a 88-as -
Pedig vacak ez az ágyú a 7.5 cm-hez képest.
Ha az csak jó-jó akkor a tigris a halmozottan szar kategória.
csak olyan ponton lehet 1 lövésezni nem német tankot ahol egyébként a párduc ágyújával is 1 lövés.
Mellesleg a párduc menetulajdonsága is jobb a sokkal jobb ágyú mellett.
Szóval a tigris egyetlen épkézláb pontja, hogy Tigrisnek hívják egyébként felesleges vele játszani egy Párduc ellenében.
-
Malarki #21935 Én pont fordítva látom nálam a Párduc egyértelműen gyengébb. A legrosszabb hogy ha egy légy ráfingik elszáll az ágyú, a lassú tolatás miatt is sokszor benne maradhatsz a sz*rban, az ágyúja is olyan hogy jó-jó, de volt jobb is. A Tigris viszont jelenleg a kedvenc tankom, van páncélja, néha hihetetlen dolgokat bír ki, viszonylag mozgékony is, az ágyúja meg brutál, szerintem messze jobb mint a 75 milis, ritka az hogy 3 lövés kell valamibe, legtöbbször elsőre harcképtelen lesz a célpont. -
Mind2 nagyon jó, de szerintem a Tigris sokkal jobb :) Szintén mozgékony, jó tűzgyorsaság, elég sok mindent ki tud bírni. Ja és ahogy mondod, ráadásnak van benne hátramenet is :D Kell ennél több? :D -
Na megint felraktam ezt a vackot, megnézem most vajon hány napig bírom:D
Amúgy a rájöttem a legröhejesebb tényre, hogy a tigris és párduc összevetésében a tigris mellett mindösszesen annyi szól, hogy az képes hátrafelé is menni:D
Ezek mellé jóval lassabb és sokkal rosszabb az ágyúja...
Tényleg kíváncsi lennék egy döntő bizonyítékra, hogy az a 8.8cm-es ágyú valamilyen szinten erősebb mint a 7.5 cm-es, mert ez a játékban nem igazán mutatkozik meg, átütés és tűzgyorsaságban viszont elég egyértelműen
rosszabb.. -
Haha :) I don't know :/ -
Hát ezeket jó tudni :D Akkor már értem a Maus tornyos esetet. Pedig komolyan mondom, eddig nem volt gond átlőni JT-vel, ritkán pattant csak(még messziről is), de most... A Panther-es eset akkor bug lehetett, totál függőleges 100 mm-t nem vitt át. Meg IS2 oldalának elülső részét sem szokta most. Direkt megnéztem utána, hátha rosszul emlékeztem, de 100-120 mm közöttit írt. Az átütésem bőven megvolt, szóval akkor a Panther-es anomália megint. De tényleg vicces, hogy egy 49 kilós lövedéket megállít és akkor közben annyit mutat a játék, hogy néhány repesz valahogy mégis átment és kicsit bibis lett 1-2 ember. Tiszta WoT féle elnyelő páncél. -
Ja láttam hogy írtad de megbizonyosodtam én is róla :D -
gstup #21929 Olvass vissza.Ezt mondtam én is. :) Viszont a jó kis t-54 (7.7 br-el) nem egyszer jött már szembe a tiger II(H)-val. :) -
RIP in pepperonis Gaijin.... But what if gaijin was not kill? -
Tiger II 10.5cm semmit sem ér br 7.0-ban :'( Ugyanúgy 8.0 br-t kap :'( -
Stefan99 #21926 Hú, nagy élmény volt kigrindelni a panther 2 parts-ot. :) Még 55000 pont és megvan a tűzoltókészülék is. :D -
Évezredejj óta így van már ez, van egy random lepattanási esélye a lövedékeknek föntött felületről.
Régebben volt ez 50% meg 70%-is.
Talán már nem ilyene xtrém, de a döntött felületet buffolták legutóbb is.
Egyébként amit te tapasztalsz az nem hiszem, hogy random elemként szerepel a játékba, hanem bug illetve szarul működő játékmechanikák tömkelege. -
Futásra nekem mintha jobban menne, valamivel több az FPS-em, mint a peccs előtt :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.06.17. 15:15:05 -
Szerintem valamit csináltak ezzel, az átütésekkel legalábbis, mintha randomabb lenne az egész. ISU-val pl. egy rohadt Párducot alig tudok kikapni, mert lepattan(a jó ég tudja hogyan). Most is a torony alatti 100 milis részt találtam telibe közelről 150-160as átütéssel, de a 49 kilós lövedéktől csak kicsit bibis lett a rádiós meg a commander. Ő persze egy laza lövéssel kilőtt. Jagdtiger ugyanez. Maus tornyát nem tudtam sehogy sem átlőni, pedig eddig könnyen ment. Ő természetesen egy lövéssel a döntött 250 milin kicsapott. Másik az oldalát mutatta, mondom egy lövés a tankjába, hát kurvára nem, rám fordul és az is kicsap egy lövésből. Tudnám még folytatni, olyan érzésem van, mintha a WoT random szerencsétlen szarját rakták volna ebbe is bele. A sebzésről eddig gondoltam a tapasztalatok alapján, hogy néha az, de az átütéseknél eddig a peccsig nem tűnt fel. -
Állítólag ezt már CBT-ben kijavították.... állítólag.... -
Flikka #21921 Én nem látok változást, ugyanúgy csal mint eddig. -
kissssss #21920 nekem nincs problémám vele, viszont azzal már van hogy 1.49-nél járunk de azt a telibevert spawn választást még mindig nem sikerült megcsinálniuk működőképesre.... bezzeg szaros kicsi zászlócskákra már futotta az idejükből, + épp most az előbb spawnolt pont előttem ugyanarra a helyre 3 ember...... mindhárom kirepült a tankjával a pályáról
úgy tudom ezt a szart már kijavították, vagy most megint előjött?
-
foxbat88fx #21919 nektek is szarabbul fut a game mint peccs előtt? :( -
gstup #21918 Végre. -
Na a kis pihenő után visszajöttem. Látom 7.0-át kapott a 2 német cica. Van egy jó ötletem hogyan lehetne átverni a br-t. Mivel van M46 Tiger pattonom azt is szereti br 8.0-ba tenni. Ezt úgy oldottam meg haverommal, hogy ő tett 6.7 br orosz vasakat én meg 7.0 Pattont. Nagyon sokszor 6.0 Tiger I-eket kaptunk, 8.0-ába sosem dobott. Szóval így most az amcsikat lehetne megviccelni, hogy 7.0 német+ 6.7 orosz azt jönnének a Jumbo Shermanek. (ez csak elmélet, haverommal csak németek ellen próbáltuk szóval lehet hogy amcsik ellen nem jön be) -
e57 #21916 T-34 1940 --> 1942 ugyan az a BR. Nyilván való, hogy egy 40-es sokkal gyengébb mint a 42-es. Én naívan arra számítottam, hogy akkor a 40-es jutalom szorzóját majd megemelik, hogy kompenzálják, a technikai gyengeségét. Ezzel pont ellenkező a helyzet... a leggyengébbnek van a legkisebb jutalom szorzója, a legerősebb 42-nek pedig a legnagyobb.
-
Nagyon fasza az új br és mm.... Teljes csapat 7.0 jármű vs full 8.0 orosz... na hagyjuk már... Sokadjára... screenshot 4 perc alatt ledúrtak a fenébe...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.06.15. 23:14:03 -
foxbat88fx #21914 bammeg mikor jött ki a peccs? XDDD
rámegyek Tech Tree-re és nézem hogy meg tudom venni az ISU-152-őt ami tier 4 XDDD LOL -
Stefan99 #21913 az oroszok az is4 és a t54 miatt megérdemelnek egy kis szopást :P
Mondjuk én továbbra sem megyek 6.7 BR fölé, így most a panther 2 olyan nekem mintha kaptam volna egy új tankot. Csak a parts és a tűzoltókészülék legyen meg. -
gstup #21912 Szerintem 7.0-ról.Az érem másik oldala,hogy most az orosz oldalon sem igazán jó játszani,mert folyamatosan jagdtiger és tiger II 10,5 ellenfelek vannak. :) Megint kihoztak egy remek javítást. -
Stefan99 #21911 a panther 2 6.7 br-nek örülök, el is kezdtem nulláról kihúzni.:)
Jól emlékszem hogy ez a szerencsétlen tank is 8.0 BR-ről indult anno?:) -
Molot115 #21910 Teljesen egyetértek! Ráadásul ez nem is fog változni szerintem. Már réges rég megoldhatták volna de nem látszik hogy bármiféle hajlandóság lenne erre.
Elég lenne egy algoritmus ami kiszámolja hogy az adott lőszer átüti-e az adott páncélt azt jónapot. A random generátort meg kivenni és elfelejteni örökre. A damage modellen is lenne mit dolgozni. Talán megszünne az hogy 3 közvetlen találat a lőszerrekeszre vagy a benzintartályra (és direkt írtam benzint) teljesen hatástalan.