11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Pont most van a T-44-el 450 csatám. Annyit eltudok róla mondani hogy amikor meglett akkor én is ezen a véleményen voltam róla. Botrányosan sz@rnak tartottam. Lehet hogy még páran emlékeznek amikor előjött hogy az egy-helyben forgó ferdinandot nem bírtam vele leforogni. Kiderült viszont hogy ez azután volt hogy változtattak a talajviszonyokon és ugye bekerült hogy egyes helyeken nehezebben mozog a harckocsi. Hozzátenném hogy alap volt akkoriban, talán a javitó-csomag meg a tűzoltó meg még valami volt meg rá. Aztán ugye kifejlesztettem rá mindent és ezeket meg is vettem. Érdekes módon megszűnt a ferdinand-os probléma. Azóta megváltozott a véleményem róla. Messziről nem érdemes lövöldözni vele de közelről brutális tud lenni. Az egész pályát szétlehet vele verni ha minden összejön, nem ritka hogy 7-10 kill is simán megvan vele. Az egyik legjobb harckocsi azok közül amikkel találkoztam. Az ágyúja elég gyengécske amúgy, sokszor kell flankelni vele de ha már kivan húzva akkor meg is lehet vele tenni ezt. Alapként tényleg hulladék, se átütés, se elég robbanékonyság de később ha az ember megtanul vele játszani és kihúzta akkor elég bika tud lenni.
    Persze ha rosz napod van akkor megint utálni fogod mert csináltam vele 10 találatos killt tigris ellen. Meg 8 kill assistot mert kisért egy IS-2 és ő duplázott az általam megjelölt célokra. :D Az ágyúja ahogy írtam ha rossz napod van konkrétan használhatatlan más napokon viszont minden egy lövés lesz. Kurskon fogyott ki lőszerem úgy hogy tele volt amikor indultam 2 kill jött össze, és eastern europe-on volt 8 lövésből 7 kill szóval érdekes. De összességében azért az egyik legjobb med az egész játékban. Legalábbis szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.06.15. 17:40:36