War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Szóvel egy Tiger II vagy egy IS darabokra robbant, a T32 pedig lyukakat lődöz az ellenfélbe. A tornya pedig nem 300mm csak a gun mantlet, maga a torony csak 100mm(szemből, az oldala csak 76mm), amit azon a szinten a légyfing is átvisz.
Szóval van egy 300mm-es gun mantlet, azon kivűl egy gyenge ágyú (ha nem kap normális lőszert), és gyenge páncélzat (a tigrisII-nél mindenhol gyengébb). Magyarul szarabb a péncélzata és a fegyvere mint a tigris II-nek és magasabb a BR-je.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.26. 11:48:41
Csak APCBC lőszere van, ami pl az oroszoknál jól működik, de itt szinte semmi repeszhatása nincs, értsd úgy, hogy az esetek 95%-ban egyenesen átmegy a célponton, esetleg közben visz 1-2 crewmembert, de ennyi. Ezen a szintem meg ahol mindenki derpgunnal rohangál ez édeskevés hogy lyukakat lődözöl az ellenfélre, ő meg szétrobbant egy lövéssel ha átüt. Ez főleg az M26 überszuper M82 lőszere után szörnyű.
Tömören, a meccseket ilyen 1 max 2 killel, és 6-8 assisttal lehet befejezni vele (már ha kapsz assistot az uj rendszerben)
Sokan irják a fórumokon, hogy le kellene venni 6.7-re, és akkor nem találkozna a T54/IS4-el, amik ellen esélye sincs, mert azokat viszont át sem viszi ez a lőszer.
Ja..az kimaradt, hogy kétdarabos a lőszere, ezért a tűzlassúsága sem valami jó. Ez párosítva a gyenge lőszerrel.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.26. 11:11:52
Német oldalon full Tiger I - Panther D csapatok mennek csatába, és ezzel se az amcsi, se az orosz oldal nem tud mit kezdeni(átlagosan tíz-tizenkettő Tiger I van a német oldalon a 16 játékosból, a maradék Panther). Ráadásul az amcsi még le is van limitálva, ugye a tier3-4 amcsi tankok nem elérhetőek a többség számára.
Ezekután amúgy vicc az, hogy bár a tier3 német vs amcsi/orosz összecsapásokat tízből kilenc alkalommal a németek nyerik, a maradék egy meccsben a kilőtt németek ragelnek hogy miért ilyen brutálisan erősek a Shermanok, amikor szerinte már attól szét kéne esniük hogy a németek rájuknéznek.
Kéne valami olyan rendszer, hogy a játék X szermű nehéztankot sorsol be mindkét oldalra, és kész. Mert így hogy tier3-on full Tiger I, tier4-en pedig full Tiger II csapatok vannak, nagyon durván kiegyensúlyozatlan a játék.
De erre gondolok:
Egyébként én szeretem, vissza is cseréltem rá a T32-t ami szinte használhatatlan jelenleg 😞
Csak jeleztem, hogy azért van ott BR-ben ahol, mert sebezhető, ha valaki vesz annyi fáradtságot, hogy megnézi hol vannak a tankok gyenge pontjai.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.26. 10:53:54
De tény hogy:
- az első tier3 amin 76mm-es ágyú van
- remek a gun depression (mínusz tíz fok)
- a páncélvédettség az E2 jumbo után a legjobb tier3-ban
Csakhát a legtöbben odáig jutnak vele hogy bemennek vele full stockon két csatába, mennek előre nagy bőszen, persze kivágják őket, és nem is mennek többet az M6ossal.
Németeket meg ott szívatják a fejlesztők ahol tudják, elvégre oroszok. A mai napig igen torzult fogalmaik vannak a második világháborúról.
Ha nem tudod miért kifejtem bövebben.
Nincs mit
Én jeleztem avastéknak, hogy javítsák ki.
ON
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Amúgy nem értem a gazsi hozzáállását. Azt írják, hogy azért 5.0, mert idősávban oda sorolható be a játékszer. Oké, de akkor a Komet mit keres abban a BRben? Vagy a háború utáni jetek BRjében kb. az összes Me262? Jó lenne, ha a történelmi besorolásra NEM CSAK az amerikai és szovjet oldalon törekednének! 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Itt a balansz-ról volt szó, hogy vajon mi motiválja a "fejlesztőket" az ilyen dolgokra.
A béna balansz attól még adott, felesleges személyeskedned.
Ha meg utána olvasnál a hivatalos fórumokon ott is hasonlót írnak.
De valszeg azok is csak "rinyálnak"...
Jobb lenne ha törölnéd a játékot szerintem. Nem idegeskednél, mi meg nem olcasnánk mindennap a sírást...
Én ha benne vagyok az első háromban, akkor mindig vesztünk 😄
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Ki tudja milyen battle achievement ez? <#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Replay: You shall NOT PASS!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Utoljára szerkesztette: joe38, 2015.01.25. 20:42:07
értem, ez aztán kurvára balanszolt játékmegoldás...
Panzer 38t, Tiger, Jagdtiger tankokkal harcolt. A háború után patikát nyitott(Tiger Apotheke 😊) ), és könyvet is írt élményeiről. Ezt olvasta esetleg valaki? Nekem még nem volt meg.
http://en.wikipedia.org/wiki/Otto_Carius
.. ja és érdekesség még, a háború elején kétszer is alkalmatlannak találták katonai szolgálatra, mert túl csenevésznek találták 😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.25. 19:50:10
Ha a 2gbn-os megoldaná a problémát oylat szereznék be legközelebb 😊
Az m26-od is szinte csak a háború uccsó két hónapjában találkozott német tankokkal, inkább nevezném hidegháborúsnak, mintsem II vh-ba valónak
Vajon miért nincs Leo-1???
Szerk: Prémmel az amerikaiakkal nagyon jól adja az RPt és igazából az M4A2 valamint az M4A3E2/75 kivételével mind, mind el van BRileg találva, sőt, a modulokhoz sem kell irdatlan RPt összeszedni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.25. 13:41:32