Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Flikka #21880 Teljesen igazad van. Én ugyanezeket tapasztalom, pl. T-54/51 ZBK-5 lőszerével több lepattanóm van mint az alaplőszerrel, sőt magával a tankkal több mint az összessel együttvéve, a Maus 200mm-es tornyát meg 100m-ről 1 lövéssel átvitte a Coelian a Flak 44-es a 37mm-es tücsökpöccsel, amitől le is égtem. Jó lenne ha ezzel csinálnának már valamit mert így nem sok haszna van a sok infónak ráadásul a játékélmény is csorbul, ha papíron nálam az előny de a "technika" cserben hagy. T-54-51 el 5x lőttem oldalba egy Panther D-t és 5x nézhettem meg ugyan azt az animációt, hogy a lövedék átmegy a lőszereken amik befeketednek és kész, majd kaptam 1-et amitől kigyulladtam de még oltani sem maradt időm, már pukkantam is. Persze van ellenpélda is mikor 1 lövés 1 halál de akkor meg a másik csapat szenved, és kb mintha csalással játszanék. Elrobogott előttem egy Tigris II kb 100 m-re én meg csak kapásból odalőttem és a lánctalp legvégét találtam el, kritikus találat és már robbant is. Komolyan mondom a legjobb csatáim mind elbuktuk, de olyan adok-kapok volt benne, amire csak ritkán van példa a játékban. Hiába pattogtak le a lövéseim, én sem voltam könnyű préda, a végén már annyira tolt az adrenalin, hogy célozni is alig tudtam :D és mikor vége lett és veszítettünk mégis elégedetten dőltem hátra, hogy ez igen, ez csata volt.