Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #21871 A Hellcat-el kapcsolatban nekem egy nagy gondom van. Van benne egy 400 feletti legénységem - ráadásul Expertre képezve. Meglepődve tapasztalom - és erre a nyakamat tenném - hogy a "gazsinál" keményen bele nyúltak az utóbbi időben abba a gépbe. Már abból kiindulva, hogy amíg a lenntebb említett Tiger II (P)-t szemből a T44-el kilövöm. (Toronyfront, az ágyú mellett mindkét oldalon) , addig a kicsi Hellcat, papíron nagyobb átütésű lövedéke - de még az űrméret alatti is - pattan.Ugyanonnan. (amikor megszereztem ez nem így volt) És nem egyszer nem kétszer, hogy a magam számlájára írjam a pattanót. Mióta megvan a Hellcat - kb 2-3 hete - annyi pattanóm volt vele, mint az eddigi összes meglévő tankommal. És így azért baromi rossz játszani, mert nem bízhatom a tankban="gazsiban", hogy amire rálövök azt átütöm-e. (Nem hogy ki is lövöm). Ok mennyen a Hellcat magasabb BR-be, de akkor kérem vissza a normális beállításokat. Mert akkor nem sok érteleme van a gyorsaságnak, hogy ha az azzal megszerzett előnyömet nem tudod kihasználni, mert a kilőtt lövedékem nem éri el a kívánt eredményt. És ne mondja senki, hogy meg kell tanulni célozni, mert tudom melyik tankot hol kell lőni, és pontosan emiatt idegesítő ez egész. Én a csatáim 90%.t simulátor modban játszom. A Hellcat egyébkén egyedül ebben a módan működik megfelelően. Arcadban....de még Realben is egy vicc amit csinál(tak) - és nem jó értelemben. Csak egy példa, amikor a kis kereszt Arcad-ban bezöldül egy 300 m-re lévőIS-2 tornyán oldalról és mikor lövök akkor a torny mögött fél méterrel elszáll a lövedék. (MÉg egyszer 400 feletti legénység és Expert.) Majd minden xp a lövészen és a parancsnokon) Szóval érdekes. Szerintem. Persze azért "gazsi" valóban oda figyel mert valóban van néha egy-két olyan csata, amikor meg minden 1 lövés ami szembe, oldalt, vagy hátulról jön.....(de akor miért nem mindíg van így???) UGYE?!
(És szerintem a Hellcat-ról olyan írjon véleményt aki játszik is vele nem csak ellene vagy mellette.)
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.13. 10:17:06