11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    marder... szét vagyok már kenődve bocs :) de a vele(most) egy szinten levő német meg orosz TD-kel alig lehet elkapni, pl egy hetzerel mire testtel ráfordulok irányba állítom az ágyút meg célzok addigra a cica már odébb is suhant, még az orosz tankvadászokkal se könnyű pedig azok jóval fürgébbek mint a német oldal.

én többnyire eventes simet szoktam játszani meg realisticot és ott igen durva eredményeket szoktak az emberek produkálni vele főleg akkor ha szakaszban vannak, énszerintem az m18 nagyon is jól ellesz a 6.0 tankok ellen is azzal a sebességgel simán letud küzdeni jó pár lassú toronyforgatással megáldott tankot, is-2 meg párduc játékosok felköthetik a gatyájukat.