War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Ez most sok vagy kevés?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kb ugyanannyi robbanóanyag van benne mint a 88-as német lövedékben. A legtöbbször nem is a tankot nyirja ki hanem a legénységet.
JethroHUN
Most komolyan T3 amerikai tankok 50k Rp-től kezdődnek? Menjenek már a fenébe...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

AnuluWork
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Az tuti, hogy azzal az ágyúval (90mm) nagy problémák vannak. 10,5es KTt úgy oneshotolja 1000 méteren kívülről úgy, hogy mozgok, meg úgy is hogy nem, mint a picsa. 😊

Szerk: ... de csinált már ilyet Ferdivel is. Szemből ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.01.25. 12:59:08

Gondolom a jól balanszolt játékmenet miatt lett ez az eredmény...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

AnuluWork
Plusz nem tudtam megnyomni pedig lehetett a lehetőséget légitámogatásra. Áh. Totál szar. Már restartoltam, megint uaz ...

AnuluWork
Ma marha bugos ez a szar. Dupla alatt oneshotolta egy PZIVE az IS1et, majd eltűnt a SU85öm, nem láttam, csak a tájat, ha zoomoltam, a a föld alá zoomolt. 😊 Remek.

DARK_HUN
Nem kell ide nagy befektetés, hogy unlockolva legyen az összes amcsi tankod. Kb 1.300.- Ft volt a prémium Stuart, ami feloldotta az amcsikat.
DARK_HUN
Egész jól összejött a szorzóm 😊
Pershing indításnak, majd úgy 15 kill után kilőttek, és hoztam a Bulldog-ot.
http://www.kephost.com/image/FkDX
(biztonsági okokból nem linkelhetek 30 napig? ez jó 😊 )

Utoljára szerkesztette: DARK_HUN, 2015.01.25. 11:18:27
hehe <#vigyor3> üdv a klubban.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

PLaci
Én szemből még egy Sherman -al se lőttem át Tigrist.... Oldalról, hátulról már bemegy, de se a torony, se a frontpáncél nem volt eddig átüthető nekem, pláne nem kilométerekről... Nem Tier 3 -as volt? Mert ugye a Paypal Hero -kon kívül szinte mindenki másnak csak Tier 2 van....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

szemből volt, hidd el.
gyakorlatilag többször szednek ki egy lövésből a tigrisből, mint anno pz38t-ből

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hány sherman-t húztál ki eddig?

Teljesen egyetértek veled,akkora kamu,hogy a szaros sherman egy lövéssel kiszedje a Tigeremet a kémlelőn keresztül,persze pontosan oda talál,ez tényleg egy fos kamu,vicc,és szemből lőtt ki,nem oldalról.... Kár hogy ez a sim módban is így van...
Most az amcsi tankokat kell futtatni ezért kedveznek nekik,nem ok nélkül mennek M4-el,aki azzal lő ki az nem az ügyességének ,vagy tudásának köszönheti a killt hanem a készítőknek....
Utoljára szerkesztette: joe38, 2015.01.25. 02:05:24
RatBaG
tuti, hogy nem szemből. oldalról viszont finom, zsíros falat.

Per Aspera Ad Inferi.

annyira unalmas,hogy minden fostalicska sherman oneshotol tigrisben a térkép másik végéből.
mért nem szopják le az összes orosz meg amcsi tankost inkább, ha már ennyi szárolja őket a GAYjin
Szerencsétlen Otto Carius meg elhunyt a mai nap... Ha ezt látná...

Köszönöm! Azt már én is olvastam hogy tudok olyat csinálni amit én látok! 😊 Engem igazából olyan érdekelne ami nyilvános 😊
De nagyon szépen köszönöm a válaszod 😊
Keress rá hogy war thunder CDK. Tudsz magadnak skint csinálni de azt csak te látod Illetve le is tölthetsz onnan.Vagy matrica nagyitás kicsinyitésével tudsz variálni .A warthunder hivatalos fóeumán a magyar részen kaphatsz még segítséget.
Üdvözletem mindenkinek!
Érdeklődnék hogy valaki nem tud egy könnyen kezelhető festőprogramot a játékhoz?
Ugyanis Egy fekete tigris h1 el és egy fekete tigris 2 vel szoktam nyomulni! De sajnos fekete párducot nem találtam sehol 😞 És ha már nincs akkor készítenék magamnak! 😊
Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném 😊
Üdvözlettel Roland
AnuluWork
Ezt most komolyan gondolja a gazsi?

A Coelian javítási költsége a legmagasabb a játékban? 😄

RatBaG
egy forintot se költöttem még erre a játékra.

Per Aspera Ad Inferi.

Na igen. Aki szerint szar az M4A1. Ez sim votl hozzá teszem 😊

Újra van minimap mentes event. US vs Ger..Lehet simezni 😊
Tigris. Lehet tier 3 de br 5.7. T-34-85 lehet tier 4 de br 5.3. Simán összefutnak és az APCR....
Na nem azért a 3 FT-ért de van it aki nem konstans prémmel játsza a játékot? 😛
PLaci
Na ez most picit durvábbra sikeredett, de egy használhatatlan teammel karöltve én se tudok nyerni... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2x halál, 2x M3 = egy élettel irtottam 9x az M2A4 -el! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Azt hittem hogy a fejlesztők
AnuluWork
Ők az ukrán kiborgok ... 😊

Eredeti

Kik ezek a csövesek?
AnuluWork
Köszi mindkettőtöknek!

AnuluWork
Általában ekkor nem nyer az a csapat, akik ennyire retardáltak. 😊

RatBaG
innen is üdvözölném azt a két gyökér honfitársunkat, akik szerint white castle conquesten az fair play és jó szórakozás, hogy foglalás helyett egyből megindulnak a spawn felé, aztán az egész meccset a hegyoldalon gubbasztva töltik 3-4en kacsavadászatot rendezve.
szarjatok sünt.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.24. 01:25:32

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
csak engem zavar gf-ben az "új" optika?
olyan vékonyak lettek a vonalak, hogy alig látom. nem lehet valahogy visszacsinálni? <#duma>

Per Aspera Ad Inferi.

Hogy csinálják ezek hogy már arcade legelején repülővel jönnek? : /
Fura Alak
Sabot = űrméret alatti

Ezek a kisebb saját méret, de azonos indító löket miatt/mellett nagyobb (kinetikus) erővel rendelkeznek.

Egyikben sincs robbanóanyag, de a sabot a jobb, nagyobb az átütése.
AIexx
igaz hogy a Maus bekerül a játékba valamikor?
akinek tetszett a full sim event, itt lehet szavazni, hátha gazsiék figyelembe veszik
legyen e ez az új sim battle
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/208716-full-simulator-event/

legyen e ez az event állandó
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/208403-should-the-simulator-special-be-permanent/

AnuluWork
Az M331A2 APDS (Armor-Piercing Discarding Sabot Shell) ez mit tud a sima M319 APCRhez képest? Nagyobbat robban? Több benne a robbanóanyag? (A Walker Bulldognak van ilyen.)

AnuluWork
Már értem miért is volt ennyire nagy szopacs ellenük:

"Piercing effect of 90mm T33 shell fixed. It is now historically accurate."

😄

De ez a cég olyan ami jónak tűnik a játékosoknak, akkor mintha ha fogát húznák. Mert hát vajuk be azért volna mit finomítani rajta és akkor messze e legjobb mód lehetne játékon belül. Gondolok itt a távcsőre a parancsnoknak, a grafikai beállítások minimumára, ellenség jelzése a csapatársak felé stb.... . De majd egyszer... Soon! <#awink>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

El voltunk kényesztetve az új móddal.:-) Biztos visszarakják.Ennyi pozitív visszajelzést rég kaptak.Ha valamivel ezzel lehet játékost hozni.

+
http://forum.warthunder.com/index.php?/forum/190-general-discussion/
Lincencelhetnének ilyesmi talajt meg fizikát, durván megdobná az élményt.

csaba90
én megvenném azonnal... 5.000-ért 😄 10.000 goldot ad, és 10.000 gold olyan 14.800 Ft csak már vettem kettőt, és ahogy írtam volna be a másodikat azt mondták nem használhatok fel hozzá még egyet :S szóval megszívtam :/

Csaby

Jaja! Amíg nem jön be véglegesen az új SB addig jegelem a játékot. Az nagyon bejövős. És tényleg más a sebzés modell mint AB és RB-be. Még a 75mm német lövedékkel csinálnának valamit jó is a játék. Bár amennyi pozitív vissza jelzés volt az új SB-ről olyan sokára fogják behozni. <#fejvakaras>

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

visszahozhatnák a no marker no hud sim eventet, mióta belekóstoltam, minden más mód olyan bénának érződik:/

na gyerekek azt hiszem egy kis időre félreteszem a játékot(egy két napra) 3x egymásután polland mapon több mint 1000m-túl oneshotolják a sima m4 shermanok a tigris h1 tankom döntött frontpáncélzatát.... ??? ez mi ez??? :-DDD IS-1 SU td variációk t-34/85 és hasonlók simán feltudják venni a harcot a cicával ez ok, de a fentebb említett esetre egyszerűen nincs mentség(arcade battle)

amúgy képen érdekes de a full realistic simulator battleben ilyet sosem tapasztaltam.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RatBaG
azt nyugodtan kihagyhatod, használd helyette a már fullos m4-et, ugyanaz.

mellesleg lehet rám is hamarosan lesújt a banhammer, én a csapatot szoktam folyton savazni, mikor látványosan balfaszok. valami csicska előbb-utóbb úgyis reportol.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.22. 20:43:15

Per Aspera Ad Inferi.