37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
kissssss #21869 marder... szét vagyok már kenődve bocs :) de a vele(most) egy szinten levő német meg orosz TD-kel alig lehet elkapni, pl egy hetzerel mire testtel ráfordulok irányba állítom az ágyút meg célzok addigra a cica már odébb is suhant, még az orosz tankvadászokkal se könnyű pedig azok jóval fürgébbek mint a német oldal.
én többnyire eventes simet szoktam játszani meg realisticot és ott igen durva eredményeket szoktak az emberek produkálni vele főleg akkor ha szakaszban vannak, énszerintem az m18 nagyon is jól ellesz a 6.0 tankok ellen is azzal a sebességgel simán letud küzdeni jó pár lassú toronyforgatással megáldott tankot, is-2 meg párduc játékosok felköthetik a gatyájukat. -
Érdekes sosem láttam mardereket Hellcattel mégis pedig már 240 killem van vele. Tigrisen, Pantheren kívül nincs nagyon más amivel találkoznék. -
tier 5-be miért kell jól hoznia nincs tier 6 hogy kihúzd :D wotba is kb minuszosok a 10-esek :D -
Max_Andaxin #21866 Nekem megvan a Hellcat. Annyit azért említsünk meg, hogy - szerintem - ez a jármű olyan a tankok között, mint a orvlövész a gyalogságnál. Addig vagy előnyben amíg ki nem szúrnak, mert utána egy sima párhuzamosított géppuskával cafatokra lőnek - de hogy kapsz egy-két kritkust, vagy elhalálozik a legénység toronyban lévő része -, az borítékolható. A nagyobb kalibererű légvédelmi egységekről, vagy torony gpu-król ne is beszéljünk. Tier III-ban halálos. Tier IV-ben Tiger II-k, meg Panther G-k ellen már rizikós.
Előnye hogy vékony a páncél ezért gyors. Bárhol megtud jelenni majd eltűnni. Hátránya, hogy vékony a páncél ezért minden MINDEN veszélyes rá. Szóval én annyira nem örülök annak, hogy feljebb megy-:(
-
kissssss #21865 hát ha neked 3.7 tankkal(pz3,marder,stb) olyan nagy öröm volt eddig hellcat ellen harcolni akkor egészségedre :) én köszönöm nem kérek belőle többet. -
Hellcatnél 4.7-ről 5.0-ra feltevés kb. semmit sem ért. Amúgy is M4A2 (76) W-t is hozok ami magában 5.0 szóval... :D -
foxbat88fx #21863 67 év múlva fog lejárni a 15%-os bónuszom XDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rue East #21862 Miért is keresik rossz felé? -
Molot115 #21861 Ja tényleg... :D Az elsőbe az RNG-nek hála sose lehetsz biztos. A második meg az elhanyagolható kategória szerintem. :D
-
És az átütése is 12milivel több :P -
Azért csak nagyobbat robban a 105-ös lövedéke. -
Molot115 #21858 A németeket már nem rakja be amcsik ellen tier5-ben? Realisticben csak és kizárólag olyan csatáim vannak hogy orosz vs amcsi-német. Csak mert pl. az M103 szerintem gyengébb ellenfél egy T32-nél ami ugye 7-es BR. Magyarul többet találkozna a 105-ös KT is meg a JT is azzal elvileg mint az M103-al. De ha nem rakja össze amit a tapasztalataim mutatnak akkor meg mondjuk 6-os BRtől jöhetnek az oroszok ellene, amik ugyanúgy átütik mind2-őt oldalról az IS-2 meg szemből is a 105-ös KT tornyát.
Valóban jobb lesz szerintem is a helyzetük, de azért ettől még nem kell "hanyatt esni". :D Azon a szinten semmivel se nagyobb ellenfél egy 105-ös KT mint a sima, főleg hogy az átütésük szinte megegyezik és a 105-öst ráadásul 20 sec újratölteni. De ha meg innen nézzük nagyon helyes hogy lejjebb vitték a BR-t a 105-nél pontosan azért mert semmivel se jobb a simánál. Legalábbis abból ítélve amit én ellenük harcolva láttam. -
Max_Andaxin #21857 ...majd még megalázóbb lesz mikor a kis Hellcat-el vagy WBuldoggal "vansáttolom" őket egy oldalról érkező sunyi lövéssel!-:D....(már ha WT Isten is úgy akarja....Ö 
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.11. 19:25:15 -
Gurááááááá! OMG -
Azért ott lesz esélyük a 105-ösöknek és a Jagdcicáknak :D -
Molot115 #21854 Végre megnyugodhatnak a német ágon játszó játékosok. Most majd 7.0-s BR-en lesznek vasreszelékké robbantva. :D -
IS-3 8.0 HAHAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! 
-
EZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.0 NÉMET VASAK!!!!!!!!!!!!! BALANCE VÉGRE BAZDMEG VÉGREEEEE!!!

-
Új presetnél mindig defaultal kezd, ami egy repcsi ált. :) -
Luciferkee #21850 Ismét rossz fele keresik a hibát
(devblog matckmaker változtatás soon(tm)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.06.11. 13:57:42 -
atee73 #21849 Hat en is ezt szeretnem ,kulonbozo tier-ekhez osszealitani presetet , de ha megprobalom atrakni mindig kezdo legenyseget pakol bele.( ertsd eddig a preset 2ben levo tankot atrakni az 1esbe vagy forditva)
Madi92: ugy latszik megis atomfizika -
Ne wotként gondolj a játékra!
A preset arra jó, hogy ha te tier 1es tankokkal akarsz menni, azt pakolsz be, de ha T4el, akkor egy új presetbe azokat rakod be. Aztán csak egy gombnyomás az egész.
A tankokat csak megvásárolod, és valamelyik slotba megveszed. Utána az ott marad, de bármikor elküldheted szabira, és megnyitod ua tankot másik slotban. Ez pl. azért jó, ha az adott slothoz tartozó legénységet akarod húzni.
A többit leírták előttem egyel. -
e57 #21847 Ha jól emlékszem van copy gomb, és így egy már meglévő set-et tudsz átalakítani. -
Madi92 #21846 Nagyon megbonyolítod. Nem atomfizika ez. Mint mondtam, legénység az fix, presettől függetlenül, illetve perset az csak arra szolgál, hogy ne kelljen szenvedni a tankokkal, ha 5ös brből, kedved támad 3as brbe menni. De ott is csak tankokat tudsz beállítani. -
atee73 #21845 meg egy kerdes... 1ik presetbol a masikba atrakni tankot legenyseggel eggyutt lehetseges??? -
atee73 #21844 ok koszi -
Madi92 #21843 Úgy tudsz legénységet cserélni két tank között, hogy tankot cserélsz két legénység között. :D
Magyarán, a legények fixek, tankokat tudsz alájuk venni. -
atee73 #21842 Hali
vki lecci magyarazza mar el hogy tudok legenyseget cserelni 2 tank kozott
koszi -
foxbat88fx #21841 hát a Su-100 elég durva azzal a gunnal :D
az már más kérdés, hogy a test papír :)
kiváncsi leszek mi lesz így az ISU-152 fejlődési exp-jével, mert amint látom itt nem kapok választ :D
lehet senki se tudja :D -
Ezt a su 100 as dolgot nem értem mi értelme volt át rakni ? Nekem meg van és így át ugrom a fél Rank IV-et.... -
foxbat88fx #21839 ISU-152 moved from Rank V to Rank IV
SU-100 moved after ISU-152 on Rank IV
félig ki van fejlesztve az ISU-152
akkor most mi a fasz lesz? :D csak mert az a 110k exp nem kevés...
vajon átteszik a Su-122-54-re? mert ezek szerint az lesz az egyedüli tier 5 szovjet TD, nem? -
A többi ruszki meg le. Ja, és az AD-2 és B29 miután kiszenvedtem 6.7ben, lemegy 6.0 és 6.3ra ... :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.06.10. 21:01:03 -
kissssss #21837 amcsi TD-k mennek felfelé, nagyon helyes.
t-34/1940 meg szépen lassan felment 2.7-röl 3.3-ig. -
Luciferkee #21836 BR változások - 06.15
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.06.10. 20:20:19 -
Köszi a választ! Sejtettem amúgy :)
-
Ninju #21834 Véglegesen elfogy. -
bgabor911 #21833 Feltételezve hogy tényleg így lesz, az ilyen változtatásokat én majd hiszem ha látom. -
A Free repair érték az újratermelődik? Vagy ha elhasználódik a 10db akkor vége az ingyen javításnak? -
Molot115 #21831 Persze tudom op szarok...
Érdekes az amcsi tankok miért nem op-k? Miközbe 1 rakat mutatójuk jobb mint az orosz harckocsiké.
Ja és hadd ne én legyek már a hibás mert szeretnék orosz harckocsival menni... :D Ha már végig verekedtem magam az ágon...
De mivel simulator eventbe is az amcsikkal rak össze, realisticbe meg már egy ideje csinál vegyes csapatokat is. Gondoltam hogy esetleg a 107 várakozóból csak össze tud állítani 2 csapatot...
-
Na de majd amikor IS-3 felmegy 7.7-be és JagdTiger lejön 7.0-ba akkor gondolom a sok buzi aki csak OP tankokkal tud játszani az már jön is át németre.