Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #21866 Nekem megvan a Hellcat. Annyit azért említsünk meg, hogy - szerintem - ez a jármű olyan a tankok között, mint a orvlövész a gyalogságnál. Addig vagy előnyben amíg ki nem szúrnak, mert utána egy sima párhuzamosított géppuskával cafatokra lőnek - de hogy kapsz egy-két kritkust, vagy elhalálozik a legénység toronyban lévő része -, az borítékolható. A nagyobb kalibererű légvédelmi egységekről, vagy torony gpu-król ne is beszéljünk. Tier III-ban halálos. Tier IV-ben Tiger II-k, meg Panther G-k ellen már rizikós.
Előnye hogy vékony a páncél ezért gyors. Bárhol megtud jelenni majd eltűnni. Hátránya, hogy vékony a páncél ezért minden MINDEN veszélyes rá. Szóval én annyira nem örülök annak, hogy feljebb megy-:(