Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #21858 A németeket már nem rakja be amcsik ellen tier5-ben? Realisticben csak és kizárólag olyan csatáim vannak hogy orosz vs amcsi-német. Csak mert pl. az M103 szerintem gyengébb ellenfél egy T32-nél ami ugye 7-es BR. Magyarul többet találkozna a 105-ös KT is meg a JT is azzal elvileg mint az M103-al. De ha nem rakja össze amit a tapasztalataim mutatnak akkor meg mondjuk 6-os BRtől jöhetnek az oroszok ellene, amik ugyanúgy átütik mind2-őt oldalról az IS-2 meg szemből is a 105-ös KT tornyát.
Valóban jobb lesz szerintem is a helyzetük, de azért ettől még nem kell "hanyatt esni". :D Azon a szinten semmivel se nagyobb ellenfél egy 105-ös KT mint a sima, főleg hogy az átütésük szinte megegyezik és a 105-öst ráadásul 20 sec újratölteni. De ha meg innen nézzük nagyon helyes hogy lejjebb vitték a BR-t a 105-nél pontosan azért mert semmivel se jobb a simánál. Legalábbis abból ítélve amit én ellenük harcolva láttam.