11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • TomDantes
    Nem védtem semmit, csak olyat mondtál ami nem igaz. Ennyi.

A másik dolog, állítsd már le ,ezt a folytonos szarozást. Aza fanboykodás, hogy valótlant állítasz, én meg kijavítom? Na ne már. Miért nem lehet elfogadni hogy vannak emberek akiknek más a véleménye mint neked? Miért nem lehet ezt elfogadni?

Az meg hogy van sokkal jobb: egyelőre nem tudjuk. Te se tudod, más se tudja.

És azt miért nem lehet elfogadni, ha valaki aWoT-nál marad? Vagy azt tetszik majd neki jobban? Neked ez miért fáj? Te mit képzelsz, neked kell megszabnod, hogy ki mivel játszon? Játsszon! Játékról beszélünk! Felfogod ezt?

Ja, és itt csak te rondítasz össze mindent, mert most is te szarozol, és te sértegetsz másokat, csak azért mert olyan dolgot követnek el, hogy játszanak egy játékkal. Hát nem is értem hogy képzelik de komolyan.