11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • bgabor911
    Egyfelől mivel itt más a fejlődési rendszer, mint a wotban, nincs olyan hogy melyik ágon akarsz elindulni. Ahhoz hogy az öt tierből a következőre menj, hat járművet kell megvenned az előző tierből, tehát ha megnézed a tech treet, a továbbjutáshoz bizony az adott tieren sokszor még a TD-ket is ki kell húznod, nemhogy a heavyket/medeket. Itt a matchmaker sem tier alapján rakja össze a gépeket, hanem battle rating alapján, amit a tankok adatlapján tudsz megnézni.

Másfelől szerintem mind a három nemzettel jól lehet boldogulni, akármelyiket választod. Én azt mondanám, hogy tier2 a legélvezetesebb, ott elég kiegyensúlyozott a harc. Tier3-ban a németek aratnak a Tiger E-vel és Panther D-vel, tier4-ben és tier5-ben meg az orosz és amerikai gépet dominálnak, ott már a németek valahogy szinte mindig a rövidebbet húzzák.
    Orosz fejlesztésű játék révén, az orosz fejlesztők furcsa világnézete miatt a német és az amerikai tankok sokszor nem tudják azt amit kéne nekik(ugyebár az oroszok aktívan gyűlölik mindkét nemzetet a mai napig).
    Szerintem kezd az orosz ággal, T-34esekkel, IS-2vel és ilyesmikkel jól lehet játszani és haladni is, elég tűrhető gép mind. Fontos megtanulnod hogy ez nem a Wot, ha rosszul helyezkedsz a tankal, vagy rossz helyzetbe manőverezed magadat, egy lövésből kilőnek egy Tiger II H-ból/Jagdtigerből is. (amik ugye oldalt kemény 80mm vastagok, pont mint egy Tiger I E oldala)