War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
A M4A3 Shermant 4.7.es BR-el komolyan gondolják? Miért nem már 8.0 meg legyen már 50k ezüst a javítása. Ha azt akarják, hogy senki ne használja akkor minek teszik be a játékba...
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.22. 20:25:04

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

😊 Én is bann-on vagyok.Már 3 nap eltelt.De nem az első és nem is az utolsó! 😊

kaptam egy hét chatban-t, mert abusáltam a fejlesztőket, majd az ok gomb után pedig megkértek,hogy vegyek prémium acc-ot
vastagbőr az bezzeg van a pofájukon:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Hehe, jót röhögtem ma is. 😊 Kaptam egy találatot valamelyik német tanktól a kis amcsi vacakomba (tier1-es prém) kigyulladtam, de eloltottam a tüzet, persze motor kaput. Vissza tudtam gurulni mert pont emelkedőn voltam, mondom nyomok egy javítást és kiírta hogy leégett a tankom. 😄
+ még t34-85(br 5.3), su152(br 5.0), is2(br 6.0), úgy kapásból. és ezek még csak a szovjetek, egy m41 vagy egy m4a3 is úgy és ott lövi át ahol akarja.

Ezzel nem azt akarom mondani hogy rossz tank lenne, de az az állításod, hogy nagyon bénának kell vele lenni hogy meghalj, az egész egyszerűen nem igaz.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.01.22. 17:19:00

AnuluWork
B+ háromszor egymás után adott jak3at, légitámogatásnak, hogy dögölne meg! Az ellen meg FW, Typhoon, Dornier, mi Jak3, B24. Szemétláda Gazsi! 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

APCR-nélkül (és az bizony tier3ban csak az IS-1nek és a SU-85Mnek van) te nem fogsz egy beforgatott Tigris I-est átlőni 85mm-es ágyúval szemből 500 méterről sem, nemhogy 1000 méterről. Teszteljed le a játékban.
Tegnap polandon a tó másik oldaláról lőtték a Tigrisemet, a 500 méter körül van. Úgy 30 lövést bírt ki, aztán győztünk.

figyelembe vettem, mint hogy azt is, hogy a 88-as nem fog megállni a géppuskás mellkasánál
ergo simán onehitelni kellene 10 méterről.
nem élek abban a tudatban,hogy a Tigris legyőzhetetlen, de messze nem azt nyújta amit elvárna tőle az ember.
olvass szét a hivatalos fórumokon, hogy ott is miket írnak

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

...és hozzáteszem, hogy movie grafikán játszok, nincs nálam kikapcsolva se fű, se semmi.

hozzá lehet szokni pedig, persze egy távcsöves parancsnok nem jönne rosszul. én elég jó eredményeket értem el vele. a 2X spawn akkora előny, amivel a tigris nem versenyezhet.

RatBaG
én még sima simben sem mentem soha td-vel, mivel a commandernek nincs zoomja, torony nélkül meg kínszenvedés megtalálni a célpontot, még ha van is ikon a minimapen.

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Szerintem a kevesebb lőszer miatt.

Volt ez a simes event, ahol nem látszott a térképen sem szövetséges sem ellenfél. Ott rengeteget mentem, és pl ott sem értettem egyáltalán miért ment a többség a tigris 1-el, miközben ott volt a panzer IV/70, sokkal jobb átütőerővel, hasonló páncélzettal(ha az effektívet nézzük), és ami a legfontosabb, 2X spawn-nal. ja és elbújni is könnyebb vele.

Bocs de ez hülyeség, hogy óriási hibát kell véteni...
Szinte minden szovjet tank át tudja ütni 1000 méterről a tornyát még tier 3-ban is. De összefuthat pl su100 vagy is2-vel, akik röhögve átütik 2000 méter felett is.

Nem olcsó megéri
Tigris messze a legjobb tank tier3-ban, és teljesen hülyebiztos. Azzal aztán órási hibát kell véteni hogy meghalj. A 88-as lőszer pedig akkorát robban hogy sokszor egyeslövésezi a közepes tankokat. Ha azzal a tankal se megy a játék, akkor vissza kell térned a World of Tankshez, mert egyszerűen nem elég jó ehhez a játékhoz.

Amúgy eddig messze ez a játék ábrázolja a legrealisztikusabban a tankos hadviselést.

Így van, M6-ossal remekül lehet boldogulni, ugye azon alapból 76mm-es löveg van, és a páncélzata se rossz.
Az M4 és M4A1 M61 lőszerrel a legjobb tankok tier2-ben, magasan überelik az F2es Pz4-est meg a Tré-34eseket.

Gondolom azt is figyelembe vetted, hogy a valóságban egy átütés után már nem volt annyira virgonc a tank legénysége.
Gondolj bele, hogy a lábaidnál ülő géppuskás éppen szétfröccsen, mert levett egy 88-as malacot mellel, akkor a többiek valszeg nem mondták azt, hogy semmi baj, csak a rádiós. Menjünk tovább.
A játékban sajna figyelembe kell azt venni, hogy egy olyan találat ami miatt a valóságban a legénység morálja megsemmisült, itt a többiekre nincs hatással.
Van jó pár olyan tényező (főleg emberi), amivel nem számol a játék. Ezt én nem tekintem bugnak. Hiánynak inkább, de mindent nem lehet.
<#eljen>

RatBaG
pedig az m4a1-m4 párossal eszméletlen hentelést lehet csinálni low tierben, nekem nagyon bejött.
utána a következő tierben tényleg kínszenvedés, amíg a 76 mm-es meg nem lesz, egyedül az m6a1-el lehet jókat lőni, ha ésszel játszol.

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Van három gép arcadeban, akik repcsis résznél úgy viselkednek, mint az idióták:

B24
Me109
Jak3

Mi a picsát csináltak ezekkel? Mert a Tu2 és társai - amit mindig az ellen kap - mind jól repülhetőek. Arcadeban. Repültem mindegyikkel arcadeban, de egyik sem így viselkedik még stock állapotban sem. Realisticben sem. Bugosak, vagy mi van? Amikor meglátom, hogy ebből a háromból ad légitámogatásnakvalót, az esetek 70%ában, a B24 esetében ez 100%, már ugrok is ki. Jak3at spec szeret dobálni akkor is, amikor T4-T5 csaták vannak. Minek? Röhej!

JethroHUN
Szintén... M4A1-nál tartok. De kín keserves... Pz 3 úgy lő szét a világ végéről ahogy akar. Az M72 lövedék teljesen használhatatlan. Az M61 se jobb sokkal, 4-et biztos bele kell lőni egy tankba.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ezt már én is leírtam, ha nem pukkan a sherman akkor kigyullad egyböl.
De lehet mi tényleg más játékkal játszunk, át kéne menni nekünk is abba ahol az usa tankok OP-ok. Mert ebben amivel én játszom ugyanúgy kipukkadnak mint a többi.
Nem tudom, ti mivel játszotok, de ha én shermannel megyek, akkor a szó legszorosabb értelmében BÁRMI one shotol szemből, a páncélzat bármelyik pontján. Kínszenvedés az amcsikkal játszani, mert folyamatosan lopakodni kell meg takarásban tartani a frontpáncélt, annyira nem ér szart se.

Neves külföldi könyvekben...

Ellnézést a nyelvtani hibákért! Ujjaim vastagok a telo klaviatúrája meg kicsi.
Nemindegy hogy hol olvastad. A legyőzhetetlen tigris panvelosban és hasonló magasröptuű mûvekben, orosz levéltari adatok alapján ami a másik véglet.....
mivel is kapcsolatban?:-)

Nem vagy egy kicsit elfogult? 😊
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.01.22. 10:45:17

ugyan már. olvass már utána mire volt képes a 88-as és hasonlítsd már össze, hogy a játékban mire képes.
ha már annyira verik a nyálukat gayjin-ék, hogy realisztikus, akkor ilyenekre igazán figyelhetnének....

Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
AnuluWork
Az a baj, hogy belelősz és semmi sem történik. 😊 De ha veled történik ue, még az ágyúcső páncélozásán megpattanó lövedék is ammo rack. 😄

ja, máshol meg szimpla hit
unrealistic az egész...

Hát igen érdemes is szarrálőni szegény géppuskást. Bár egyszerűbb 30 centivel jobban a szélére lőni ahol a lőszert tartják.
Csabesz6
Azoknak hol áll most az árfolyamuk? 😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Én ilyenkor a második lövés után már máshova lövök.
Adok érte egy talicska aprómajmot
Csabesz6
Senkit sem mozgat meg? Elég nagy értékű cucc elvileg. Én nem tudom hasznosítani.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

5x lőttem át a sherman a géppuskásnál Tigrissel kb 20 méterről mire megdöglött
mennyire hihető már... GAYjin...

ja és persze az utána jövő oneshotolt...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.01.21. 21:44:26

AnuluWork
Mondjuk, ma ez egy szerencsés nap volt, mert percekig repkedtem így, és még letenni is sikerült. Majd a holnapom lesz szar dupla kapcsán, az tuti. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

AnuluWork
Szerencsére velem ma nem cseszett ki a rendszer! 😄

Imádom ezt a kis rohadékot. 😄 Az egyetlen igazán életképes T5 német tank.

Néha őt is, de rohadt drága monster ...

Rögtön a legtutibb fedezékbe tesz, és még panaszkodsz 😛

Ugyanoda spawnoltam pár hete 😄
DARK_HUN
Éledés egy házba Eastern Europe-on, rögtön 1 tank mínusz...
http://www.kephost.com/image/FaWP
DARK_HUN
Azt játssza az, aki szereti a gagyit, Én a WT-re esküszöm.
RatBaG
mai első kör, kétszeres szorzó, sikerül kemény 600 pontot összelőnöm.
aztán következő meccs, kursk... azbeszt.

Per Aspera Ad Inferi.

Csabesz6
Nem tudom mennyire engedélyezett itt az ilyesmi, de van egy nVidia kuponom, többek között ehhez a játékhoz is felhasználható. Akit érdekel, privizzen😉
Utoljára szerkesztette: Csabesz6, 2015.01.21. 16:04:05

Igen. 😊

AnuluWork
Ja tényleg. Na abból meg van pár. És ja. Igaz.! 😄

Mondjuk repcsinél nagyon ritka esetben tűnt fel. De tanknál, ahol nem dobálja hozzád a százezreket, ott ez tétel.

Nem.A ferdire.Mert az is megnyomja az árát hogy mennyi modul van már meg hozzá.Szóval lehet hogy egy fullos ferdi javítása drágább mint egy alap jagdtigeré.