11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    ne csak az jusson eszedbe mikor 10ből 10szer esélyed sem volt nyerni, hanem az is mikor úgy szedegetted le az ellenfelet mint maci a málnát.
    Ez mindannyiunkkal előfordult a játékban, de amikor te vesztesz akkor Gazsi pont másnak csinál kedvet a játékhoz, és én személy szerint mikor már úgy éreztem hogy nem bírom tovább ez a játék szívat engem,jött pár olyan sikersorozatom hogy mindenkin kinyírtam az ellenfél meg csak pislogott mint a kiszántott vakond
    A wot és a wt egyedülálló a piacon ami az ilyen tulajdonságokat illeti, talán a kedvenc kocsmai nyerőgépem dolgozott hasonló logaritmusban:)
    Sokan ezt úgy nevezik hogy szopatóág de én ilyet nem mondok mert a rajongók megköveznek, egyszerűen csak egymás után 10szer béna voltál és kész

DE ez csak egy játék ráadásul ingyenes!!!!! bár én inkább fizetnék csak jó legyen....:)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.03. 15:30:45