37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    ne csak az jusson eszedbe mikor 10ből 10szer esélyed sem volt nyerni, hanem az is mikor úgy szedegetted le az ellenfelet mint maci a málnát.
    Ez mindannyiunkkal előfordult a játékban, de amikor te vesztesz akkor Gazsi pont másnak csinál kedvet a játékhoz, és én személy szerint mikor már úgy éreztem hogy nem bírom tovább ez a játék szívat engem,jött pár olyan sikersorozatom hogy mindenkin kinyírtam az ellenfél meg csak pislogott mint a kiszántott vakond
    A wot és a wt egyedülálló a piacon ami az ilyen tulajdonságokat illeti, talán a kedvenc kocsmai nyerőgépem dolgozott hasonló logaritmusban:)
    Sokan ezt úgy nevezik hogy szopatóág de én ilyet nem mondok mert a rajongók megköveznek, egyszerűen csak egymás után 10szer béna voltál és kész

DE ez csak egy játék ráadásul ingyenes!!!!! bár én inkább fizetnék csak jó legyen....:)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.03. 15:30:45
  • foxbat88fx
    szerintem maradok az IS-2/ISU-122S kombónál :)
  • Ninju
    Nekem stabilan tetszik azzal a pár hibával.
    Mondjuk én biztos csókos vagyok mert nem "nyúlkálnak" bele a csatáimba.
  • kissssss
    azon a szinten amin van az a zut-37 egész jól el lehet trollkodni vele énszerintem.

csak sajnos az egész kezelőszemélyzet öszvisz 2 főből áll(oneshot) + a torony felül nyitott és még papírvékony is ráadásul, kb úgy kell vele játszani mint a most megjelent amcsi TD-kel, üss és fuss.
  • foxbat88fx
    hmmmmmm

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.06.03. 11:44:23
  • Dagohun74
  • carp3tm0nster
    én lassan két hete tiszta vagyok. ehhez nekem nincs idegrendszerem...
  • gstup
    Igen.Egy normális br rendszerrel sokat javulna a játék.Nem a minősége,hanem a játszhatósága.
  • Dagohun74
    Ez nem random dolog ez az elcseszett BR rendszer. Mondjuk én nem játszom a T5 németekkel mert 50000 xp kell ahhoz hogy tudjam javítani az ágyút, mert valahogy mindig azt lövik el hogy hogy nem. És onnantól ennyi volt a meccs.
  • carp3tm0nster
    ha 10 csatából tizet vesztek, mert a stock tankjaimmal is-3 ellen kell mennem, akkor mi motiváljon arra, hogy menjek egy 11. kört főleg mi motiváljon arra, hogy FIZESSEK is érte?
  • Molot115
    Újra elővehetjük hogy akkor miért is kellett kivenni a simulator módot? Simulatorba nem lenne random generátor mert 1 ponton túl inkább komolytalanná válik a dolog. A maradék 2 módba meg az se érdekel ha lehet kanyarba lőni a láthatatlan tankokkal amik tudnak repülni. Ugyanis azzal nem játszok. Lehet hogy nagyon kis réteghez tartozom azzal hogy simulatorral szeretnék játszani de ettől még ugyanolyan játékos vagyok mint az aki árkádot tol és még ráadásul élvezi is.:D Úgyhogy akkor nekik mennyivel van több joguk az árkádhoz mint nekem a simulatorhoz?
  • RepeszElek

Nem felesleges dobókockát csinálni egy játékból, a fejlesztők nem csalók nem csak engem szopatnak hanem mindenkit, aki eldob egy kockát vagyis pontosabban lő egy tankkal.

És azért nem felesleges mert ahogy többször mondtam már a cél az hogy mindenkinek legyen esélye nyerni, mert csak az fizet akit szórakoztat is egy játék.

Nekünk játékosoknak, vagy az olyan játékosoknak mint mi viszont felesleges mert én szeretek játszani, nem baj ha vesztek de az az én hibámból legyen, mindannyian tudnánk sztorikat mesélni mikor mi voltunk az ügyesebbek mégis alul maradtunk nem akarok hisztizni erről.

Könyörgöm valaki hozzon már ki egy tank szimulátort ami nem ingyenes manipulatív szarság

Ha valakiben jogosan felmerül hogy akkor minek játszom vele annak mondom hogy már nem játszom vele, ebből következik hogy akkor minek pofázok itt?
    Bocsánat!!!
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.03. 10:22:45
  • Molot115
    Nem az a baj hogy így működik a számítógépes valószinüség számítás, hanem hogy felesleges. Mert pont emiatt történnek olyan dolgok a játékban ami sokaknál kiveri a biztosítékot. Ezért van az hogy 10 ugyanolyan lövésből az 5. meg a 8. hatástalan a többi viszont ugyanolyan következményekkel jár. Sőt még az animáció is ugyanaz...
  • Dagohun74
    Nem foglalok állást egyik mellett se. De a "másik" oldal se semmi. Ők tudják a tutit.
  • lammaer
    Vagy rákéne jönni hogy a számítógépes véletlenszerűség az így működik :) Sőt igazából a sima dobókocka is.

De nembaj, majd armored warfare-nál is végigolvasom a topikot, ahol ott is kideríti az okos pistike, hogy azért mert 3x pattant az ellenségről biztos ott is bele van nyúlva a kódba.

Igazából kívülről jó nézni hogyan alakul egy játék rajongóinak evolúciója: kezdetben minden heppy ("ez mindent le fog mosni, tökéletes lesz, xy játék elpusztul), még a closed bétába is betolják a beugrót, az alfa szuper ("bugos mint az állat de van benne potenciál") aztán jön a morgás, majd megjelenik a hatalmas konsprációs teória tömeg.
    A fejlesztők csalók, csak engem szopatnak, megjelennek a wodoo koncepciók (ha a játé elindulása előtt minesweeperezek 5 percet, akkor a 3. csatában mindíg nyerni fogok).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.03. 08:51:34
  • AnuluWork #21734
    Random lett az egész. Az elején még csak-csak elment, most már totál random. Ha látom, hogy a másik oldalon négyes full klán jött be csatába, nálunk meg Jóska-Pista és Géza-Kálmán duplákban, akkor már csak röhögök, mert onnantól minden pattan NEKEM, nekik meg one shot vagyok. Amint tök átlagokkal kerülök össze, azonnal minden rendbe jön. Ahogy egy nyomi bejön valami T3 feletti prém tankkal, megint pattanok, de nyerünk, mert a rendszer szereti szopatni a prémeseket, +300% rpvel nyomulókat. Szóval tök random, bármilyen változatban (A, R, stb.) is mész.
  • Max_Andaxin
    "amúgy az Il-2 battle of stalingrádra azt mertem írni hogy "szarért" pontosítanék, az nagyon jó kis repülős szimulátor :) "
    Régen én is Il-2-ztem, de én még leragadtam a Forgotten Battles-nél, Na az tuti volt!!! Ott jól ment, ha az ember megtalátla a magának való gépet (személy szerint a YAK-3-as) akkor az idő múlásával egyre jobb és jobb volt a csata. Kevesebb lövés több találat, több lelőtt gép. Nem úgy mint itt a WT-ben. Az elmúlt pár nap után úgy ézem most magam, mint egy kezdő...(bár még akkor jobban ment a harc) Hát köszi GAZSI!!!
  • Max_Andaxin
    Én meg azt mondom inkább Gazsit kéne összeverni mit egymással vitatkozni...

Már nem is játszom ezzel a szarral mert felhúzom magam ha amcsival ha orosszal ha némettel vagyok tök mind1 sosem tudom most megfogok e ölni mindenkit egy lövéssel vagy egy légvédelmi kocsiról is lepattanok.
    Nem értem én ezt a játékot....

Na, most rátapintottál a lényegre!!! -:D
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.06.02. 23:08:00
  • Max_Andaxin
    Üdv! Na most van tele a tököm ezzel a játékkal - persze azért holnap ugyanúgy leülök majd a gép elé -, de akkor is!-D
    Hogy szarok-e a német tankok??? Hát...nem tudom, de hogy a Hellcat az szar, azt meg tudom erősíteni! Én nem tudom mit csináltak ezzel a járművel, de....az űrméreten alúli lőszerem lepattan a TIGER II P oldalt álló tornyáról 300 m-ről....az már túlzás.
    Az oké, hogy nincs páncélzata, ezt ellensúlyozza a sebessége. Emiatt nem sírok mert ehhez tudok alkalmazkodni, de hogy egy 500 m-re lévő Párducra rálövök 5-öt: 1.lövés=rövid, 2. lövés=hosszú, 3.lövés - nem nem talál...rövid, 4.lövés talál de lepattan a toron tetejéről!!???, 5. lövés pattan a lövepajzsról...6. lövés az övé és persze egylövésez.
    Azért játszom már egy ideje, meg tudom elég jól becsülni egy harckocsi távolságát, de ez valami katatrófa, ami ezzel a tankal van. Egyszerűen nem lehet vele eltaláni semmit, vagy ha el is találom az pattan. És ha véletlenűl nem pattan akkor meg max kitikusat lövök....
    Szóval csak én szívok ezzel vagy ezt már más is tapasztalta???
  • RepeszElek
    Oké ez talált!
    a wot az ugyan ilyen hiszen ugyan az a szisztéma. Mikor kinyit egy hamburgeres és nagy a forgalma szinte minden esetben lesz egy konkurens az utca másik oldalán, csak maximum ott máshogy fűszereznek :)

Többet tényleg nem ismerek :) de ha van ne mondjátok mert kezd ilyen lenni a szitu:
    Na de mit tettek értünk a rómaiak???
    Aki ismeri a filmet érti:)
  • Dewri
    "Én sokat multizom sőt szinte csak azt, és sehol máshol nem tapasztalok ilyen dolgokat mint itt."

Ezek szerint nem WoT-oztál...
  • RepeszElek
    amúgy az Il-2 battle of stalingrádra azt mertem írni hogy "szarért" pontosítanék, az nagyon jó kis repülős szimulátor :)
  • RepeszElek
    Szerény szerényem szerint azért ilyen hullámzó a játékélmény mert ingyenes a játék, és csak az fizet aki élvezi is néha.

Ahhoz hogy ilyen sok játékost betudjanak gyűjteni az kell hogy mindenkinek legyen sikerélménye, ezért beiktatnak egy kis csalást a játékba.
    Ha egy igazi parasztvezér vagy, nulla stratégiai érzékkel megáldva akkor sem fogod tudni szerintem 40 százaléknál sokkal lejjebb vinni a győzelmi arányodat ( bár én még 40% alatt nem láttam játékost de 70 felett sem)
    Nekem nem egyszer volt hogy közbeszólt egy fontos telefon és mire letettem látom hogy simán győzött a csapatom nélkülem is, vagy hogy a kv-1met hárman lőtték 2 méterről, de nem tudták szétszedni, már már én kértem elnézést égett a pofám, vagy amikor a jumbot hárman lőttük a panther D-vel 10 méterről én meguntam és odamentem mellé és kétszer fölgyújtottam és úgy lőttem az oldalát hogy az ágyúcső hozzáért a shermanhoz de túlélte majd kinyírt
    Na az a gyerek ezek után lehet hogy vett valami prémium szarságot magának ha már ilyen jól szórakozik :)

Én sokat multizom sőt szinte csak azt, és sehol máshol nem tapasztalok ilyen dolgokat mint itt.
    Az il-2 sturmovik battle of stalingradban (repcsis szimulátor aki nem ismerné) Állandóan megdöglöm mert béna vagyok!!!!
    És itt az állandón van a hangsúly! Hozom a formám :)
    Fizettem azért a szarért 12 ezer forintot mikor megvettem ezzel kompenzálva a készítők költségeit rám nézve és őket innentől már nem érdekli az egész, hogy ki mit művel multiban a pénzt megkapták győzzön a jobbik leszarják..
    Nah most ez viszont odáig vezet hogy akik bénák azok a következő részt nem biztos hogy megveszik már, de megvan a saját vevőköre ezeknek a játékoknak ami fenntartja őket, ugyan úgy a Cod-nak vagy a sniper elite vagy battlefield, amikbe egyébként szintén rendszeresen szarrá lőnek multiban

Megint hosszúra sikerült a mondókám bocsánat azoktól kiket ez nem érdekelt, ez volt az utolsó:)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.02. 20:45:42
  • Molot115
    Arra én is kíváncsi lennék hogy mitől van ilyen "hullámzó játékélmény" egyik nap jól megy a másik nap meg nem. Kizárt dolog hogy az ember teljesítménye hullámzik ennyire. Egyik nap kilősz 30-at 12 csata alatt másnap meg 10-et ugyanannyi csata alatt. A másik hogyha kevesebb mint 5000 rp van vissza az éppen húzott járműből akkor annak az összeszedésére valahogy mindig annyi idő kell mint normális esetben mondjuk 15000 rp-hez. Arra is gondoltam hogy én kapkodom el mert már nincs sok vissza de kizárt. Olyankor nem adja be a találatot meg ami máskor 1 lövés az hirtelen 3-6 lövés, érdekes.
    Meg jó volna ha kezdenének valamit ezzel a damage modellel mert ez is teljesen kiszámíthatatlan. Van amikor egy légvédelmi vasreszelékké robbantja a heavyt 1 lövedékkel, és van amikor pl a panzer IV alvázas légvédelmi kibír 2 lövést egy 122 millis ágyúból. Hát nekem ne magyarázza meg senki hogy ez nem hiba. Főleg hogy általában azért nem ez a helyzet. Tehát az esetek nagy részében simán 1 lövés bármelyik légvédelmi a 122millissel és ők viszont tehetetlenek, de pont ezért idegesítő amikor pl rossz napot fogsz ki és jönnek ezek hogy minden 3. lövésed talál, abból meg minden 2. üt csak át. Azért a random generátornak is valamilyen határokon belül kellene mozognia. Arról nem is beszélve hogy szerintem teljesen felesleges.
  • Dewri
    Érkezik az Armored Warfare. Modern tankok, szép grafika, egyébként meg WoT: Ctrl-c/Ctrl-v... Szóval semmivel nem leszünk előrébb...

• Dagohun74
    Lehet hogy így van, a fene tudja. De ha volt valami és működöt miért kell szétb@szni? Ezt nem értem a gazsinál. Miért fáj nekik? Valaki szereti a a sim-nek hívott játékrészt, benne volt működöt peticiók jöttek mentek rakják vissza, kell hiányzik, de semmi. A másik az IS-3-as kérdés sírnak az emberek abban a br-ben túl erős, és ...... semmi, pedig szerintem is igazuk van ebben. Tegnapi 5 meccsem 4 vereség 1 győzelem akkor az oroszokkal voltam 2-3 IS-3 végig megy a pályán.
    Hál istenek van a witcher 3, szóval nem probléma a WT nélküli élet. :)
    Ha nekik így jó nekem is.
  • RepeszElek
    Egyébként ez a játék sosem lesz jó szerintem mert tutira irányított. Én xboxozni szoktam persze nem ezzel a játékkal hanem lövöldözős autós stb stb. és a live-on folyamatosan szétszednek a profi gamerek. Nincs olyan hogy ma jó napom volt vagy rossz, van egy szintem amit mindig hozok,nincs olyan hogy egyszer mindenkit kinyírok máskor meg semmi sem jön össze.... vannak köztünk nagyon nagyon bénák meg csúcs játékosok is.
    Itt meg...
    Az emberek 90%nak a győzelmi aránya közt nincs olyan hatalmas különbség, itt nincsenek ultra bénák vagy vérprofik, vagyis vannak de a játék segít ezt ellensúlyozni más kárára, azért mert ez egy ingyenes játék és csak az vásárol aki valamennyire élvezi a dolgot többnyire, ahhoz meg az kell hogy legyen sikerélménye.

Én így gondolom ezért felesleges minden idegeskedés meg egymással való vitázás. Bocsánat ha valakit felzaklatott a monológom nem okoskodásnak vagy panaszkodásnak szántam, csak kedvem volt pofázni erről...

• RepeszElek
    Azok ott üzletemberek, nem történészek, nem jóságos mindenkit boldognak akaró látni csoport, csak a pénz érdekli őket és a fogyasztói igények alapján változtatnak.
    Nem ők cseszik el hanem az a sok emberke aki most örül hogy ilyen a játék. Biztos vagyok benne hogy a sim-et is azért szedték ki hogy teret adjanak annak a sokkal nagyobb tömegnek akik máshogy játszották volna a játékot.

Ha jobban belegondolok talán nem is ők a hülyék hanem mi hogy olyan játékkal játszunk ami tetszik is meg nem is. Kár erőltetni, akinek meg tetszik annak meg hajrá!! Izlések és pofonok.. kár hogy nekem ez így most nagyon nem jön be..
    Kéne még egy ilyen játék :)
  • Toby0501
    Most a tankos RB sem olyan rossz, annyi, hogy nem a parancsnoki kupolán csücsülsz, hanem látod a tankodat is, red tag nincs az ellenfél fölött és a térképen sem. Majdnem olyan, mint a régi sim mód.
  • RODLEE
    Pedig csak a SIM része tetszett,és azzal játszottam,pénisz ki van ezekkel Gazsiékkal,ami jó volt azt is elkúrták!!!
  • twi452
    szedjétek is ki a videókártyát a gépből és megszűnik minden gond, nálam bevált igaz én nem emiatt tettem :D
    nyugis stresszmentes élet a meló után, néha 1-1 film meg sorozatok kikapcsolódásként ;)
  • Master91
    +1

vagy ha viszonylag jó is vagyok mikor csap szét egy repülő
  • RepeszElek
    Én meg azt mondom inkább Gazsit kéne összeverni mit egymással vitatkozni...

Már nem is játszom ezzel a szarral mert felhúzom magam ha amcsival ha orosszal ha némettel vagyok tök mind1 sosem tudom most megfogok e ölni mindenkit egy lövéssel vagy egy légvédelmi kocsiról is lepattanok.
    Nem értem én ezt a játékot....
  • vajakos21
    Sajnos ez az event nem az az event.Tele sose repült captured gépekkel.Szépen kirakták szögletre a simet
  • kissssss
    jól van.... elhiszem.... biztos úgy van.... ahogy akarod....

csak hogy meglegyen a péterkéd végre.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.06.01. 18:00:49
  • Rue East
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

tehát akkor szerinted az a megoldás hogy a témát minősítéssel, németbuzizásal, szűklátókörűséggel és burkoltan negatív személyeskedő szövegkörnyezettel kell lezárni.... mert szerinted ez így abszolút kulturált és korrekt(21698) köszönöm hogy beismerted dávidka marhaságát.

Sokadszorra is: nem németbuzizott le senkit! A tények makacs dolgok. A burkoltan negatív szövegkörnyezet meg egy szubjektív gumimondat, abba már azt értesz bele amit akarsz. Nem véletlenül kezdted el használni és én sem véletlenül nem megyek bele annak a taglalásába, hogy mi az, mi nem. Felhívom a figyelmedet, hogy szorítkozz arra, amit én állítottam és írtam, ne egészítsd ki a saját gondolataiddal. Továbbra sem írtam egyszer sem személyeskedésről. Szűklátókörűség szerintem inkább az, amikor az érvelés addig tart, hogy, "De :)".

ugye azt vágod hogy dávidka ezt már a legvégén mondta és még savaran is beleegyezett!? nem szép dolog ezt úgy beállítani mintha a vita elején mondta volna, enye benye

Ismét felhívom a figyelmedet, hogy ne mosd egybe az általam írottakat és a saját hozzágondolásaid. Nem is értem abból a mondatból, amit írtam, hogyan jött le, hogy én ezt vita elején tett kinyilatkoztatásnak akarom beállítani. Davidbog azt az utat választotta, hogy így zárja le a beszélgetést.

ha megvernek téged de XY személy kiáll érted és még sérülést is okoz az Elkövetőnek önvédelemből akkor a kiérkező rendőr elvihet nyugodt szível téged meg XY-is igaz? hmm... mintha ismerős lenne ez a gondolkodásficam IRL.

Ha nem téged vernek meg, akkor az nem önvédelem. Az is ön, csak azt úgy hívják, hogy bíráskodás, vagy bosszú. Márpedig azt az indulatok vezérlik. Tökéletes példa az önbíráskodás veszélyességére, amit te műveltél. Miért is akadtál ki? Mert pár hónapja nácoidozott, most meg le német buzizta a másikat. Csak éppen egyik sem történt meg...
    Ezek után még te kiabálsz a másikra. Személyeskedsz, a nevét kicsinyítő képzővel próbálod náladnál kisebbnek beállítani, lebunkózod. Pontosan ugyanazt csinálod, mint amit elítélsz. Sőt, te még rá is raksz egy lapáttal, arra, amit te vélelmezel. Pontosan így működik az indulat, egy picit mindig nagyobbat próbálunk belerúgni mindig a másikba.

Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.06.01. 17:47:04
  • Savaran
    Én kérek elnézést helyetted is én elfogadtam hogy törik láttam a képet, a gond az hogy én bennem megvolt a tisztelet a másik iránt viszont visszafelé ez már nem működött, és nem cáfolt ő meg senkit szerintem még puskát se fogott a kezében, vagy olvasott szakirodalmat lőfegyverekről lövegekről. Egy laikus számára mint te vagy teljesen érthető és világos amit leírt és az én érvelésem max 1-2 ember fogta fel.
  • Garou
    Tegnapi meccsen megy a csata teljes intenzitással, robbannak a tankok, egyszercsak nézem a public chat-be valaki írja, gondolom az ellenségnek címezve:
    "Now, you can megbasz yourself!"

Honfitársunk biztos megmutatta neki, hogy hol lakik az úristen. :)
  • foxbat88fx
    basszam meg ezt a sok amatőr faszt aki már a WT-ben is megjelent :D:D
    100 arany lett a golden wager-ből mert a sok buzi a kill-re megy :(
    aztán menősködik, persze 45% a winrate-je :D isteneeeeeem
  • Lokker
    Igen csak eventben van már.