11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek

Nem felesleges dobókockát csinálni egy játékból, a fejlesztők nem csalók nem csak engem szopatnak hanem mindenkit, aki eldob egy kockát vagyis pontosabban lő egy tankkal.

És azért nem felesleges mert ahogy többször mondtam már a cél az hogy mindenkinek legyen esélye nyerni, mert csak az fizet akit szórakoztat is egy játék.

Nekünk játékosoknak, vagy az olyan játékosoknak mint mi viszont felesleges mert én szeretek játszani, nem baj ha vesztek de az az én hibámból legyen, mindannyian tudnánk sztorikat mesélni mikor mi voltunk az ügyesebbek mégis alul maradtunk nem akarok hisztizni erről.

Könyörgöm valaki hozzon már ki egy tank szimulátort ami nem ingyenes manipulatív szarság

Ha valakiben jogosan felmerül hogy akkor minek játszom vele annak mondom hogy már nem játszom vele, ebből következik hogy akkor minek pofázok itt?
    Bocsánat!!!
    Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.03. 10:22:45