11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Üdv! Na most van tele a tököm ezzel a játékkal - persze azért holnap ugyanúgy leülök majd a gép elé -, de akkor is!-D
    Hogy szarok-e a német tankok??? Hát...nem tudom, de hogy a Hellcat az szar, azt meg tudom erősíteni! Én nem tudom mit csináltak ezzel a járművel, de....az űrméreten alúli lőszerem lepattan a TIGER II P oldalt álló tornyáról 300 m-ről....az már túlzás.
    Az oké, hogy nincs páncélzata, ezt ellensúlyozza a sebessége. Emiatt nem sírok mert ehhez tudok alkalmazkodni, de hogy egy 500 m-re lévő Párducra rálövök 5-öt: 1.lövés=rövid, 2. lövés=hosszú, 3.lövés - nem nem talál...rövid, 4.lövés talál de lepattan a toron tetejéről!!???, 5. lövés pattan a lövepajzsról...6. lövés az övé és persze egylövésez.
    Azért játszom már egy ideje, meg tudom elég jól becsülni egy harckocsi távolságát, de ez valami katatrófa, ami ezzel a tankal van. Egyszerűen nem lehet vele eltaláni semmit, vagy ha el is találom az pattan. És ha véletlenűl nem pattan akkor meg max kitikusat lövök....
    Szóval csak én szívok ezzel vagy ezt már más is tapasztalta???