11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Szerény szerényem szerint azért ilyen hullámzó a játékélmény mert ingyenes a játék, és csak az fizet aki élvezi is néha.

Ahhoz hogy ilyen sok játékost betudjanak gyűjteni az kell hogy mindenkinek legyen sikerélménye, ezért beiktatnak egy kis csalást a játékba.
    Ha egy igazi parasztvezér vagy, nulla stratégiai érzékkel megáldva akkor sem fogod tudni szerintem 40 százaléknál sokkal lejjebb vinni a győzelmi arányodat ( bár én még 40% alatt nem láttam játékost de 70 felett sem)
    Nekem nem egyszer volt hogy közbeszólt egy fontos telefon és mire letettem látom hogy simán győzött a csapatom nélkülem is, vagy hogy a kv-1met hárman lőtték 2 méterről, de nem tudták szétszedni, már már én kértem elnézést égett a pofám, vagy amikor a jumbot hárman lőttük a panther D-vel 10 méterről én meguntam és odamentem mellé és kétszer fölgyújtottam és úgy lőttem az oldalát hogy az ágyúcső hozzáért a shermanhoz de túlélte majd kinyírt
    Na az a gyerek ezek után lehet hogy vett valami prémium szarságot magának ha már ilyen jól szórakozik :)

Én sokat multizom sőt szinte csak azt, és sehol máshol nem tapasztalok ilyen dolgokat mint itt.
    Az il-2 sturmovik battle of stalingradban (repcsis szimulátor aki nem ismerné) Állandóan megdöglöm mert béna vagyok!!!!
    És itt az állandón van a hangsúly! Hozom a formám :)
    Fizettem azért a szarért 12 ezer forintot mikor megvettem ezzel kompenzálva a készítők költségeit rám nézve és őket innentől már nem érdekli az egész, hogy ki mit művel multiban a pénzt megkapták győzzön a jobbik leszarják..
    Nah most ez viszont odáig vezet hogy akik bénák azok a következő részt nem biztos hogy megveszik már, de megvan a saját vevőköre ezeknek a játékoknak ami fenntartja őket, ugyan úgy a Cod-nak vagy a sniper elite vagy battlefield, amikbe egyébként szintén rendszeresen szarrá lőnek multiban

Megint hosszúra sikerült a mondókám bocsánat azoktól kiket ez nem érdekelt, ez volt az utolsó:)

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.06.02. 20:45:42