11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Arra én is kíváncsi lennék hogy mitől van ilyen "hullámzó játékélmény" egyik nap jól megy a másik nap meg nem. Kizárt dolog hogy az ember teljesítménye hullámzik ennyire. Egyik nap kilősz 30-at 12 csata alatt másnap meg 10-et ugyanannyi csata alatt. A másik hogyha kevesebb mint 5000 rp van vissza az éppen húzott járműből akkor annak az összeszedésére valahogy mindig annyi idő kell mint normális esetben mondjuk 15000 rp-hez. Arra is gondoltam hogy én kapkodom el mert már nincs sok vissza de kizárt. Olyankor nem adja be a találatot meg ami máskor 1 lövés az hirtelen 3-6 lövés, érdekes.
    Meg jó volna ha kezdenének valamit ezzel a damage modellel mert ez is teljesen kiszámíthatatlan. Van amikor egy légvédelmi vasreszelékké robbantja a heavyt 1 lövedékkel, és van amikor pl a panzer IV alvázas légvédelmi kibír 2 lövést egy 122 millis ágyúból. Hát nekem ne magyarázza meg senki hogy ez nem hiba. Főleg hogy általában azért nem ez a helyzet. Tehát az esetek nagy részében simán 1 lövés bármelyik légvédelmi a 122millissel és ők viszont tehetetlenek, de pont ezért idegesítő amikor pl rossz napot fogsz ki és jönnek ezek hogy minden 3. lövésed talál, abból meg minden 2. üt csak át. Azért a random generátornak is valamilyen határokon belül kellene mozognia. Arról nem is beszélve hogy szerintem teljesen felesleges.