11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Egyébként ez a játék sosem lesz jó szerintem mert tutira irányított. Én xboxozni szoktam persze nem ezzel a játékkal hanem lövöldözős autós stb stb. és a live-on folyamatosan szétszednek a profi gamerek. Nincs olyan hogy ma jó napom volt vagy rossz, van egy szintem amit mindig hozok,nincs olyan hogy egyszer mindenkit kinyírok máskor meg semmi sem jön össze.... vannak köztünk nagyon nagyon bénák meg csúcs játékosok is.
    Itt meg...
    Az emberek 90%nak a győzelmi aránya közt nincs olyan hatalmas különbség, itt nincsenek ultra bénák vagy vérprofik, vagyis vannak de a játék segít ezt ellensúlyozni más kárára, azért mert ez egy ingyenes játék és csak az vásárol aki valamennyire élvezi a dolgot többnyire, ahhoz meg az kell hogy legyen sikerélménye.

Én így gondolom ezért felesleges minden idegeskedés meg egymással való vitázás. Bocsánat ha valakit felzaklatott a monológom nem okoskodásnak vagy panaszkodásnak szántam, csak kedvem volt pofázni erről...