Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Rue East #21714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
tehát akkor szerinted az a megoldás hogy a témát minősítéssel, németbuzizásal, szűklátókörűséggel és burkoltan negatív személyeskedő szövegkörnyezettel kell lezárni.... mert szerinted ez így abszolút kulturált és korrekt(21698) köszönöm hogy beismerted dávidka marhaságát.
Sokadszorra is: nem németbuzizott le senkit! A tények makacs dolgok. A burkoltan negatív szövegkörnyezet meg egy szubjektív gumimondat, abba már azt értesz bele amit akarsz. Nem véletlenül kezdted el használni és én sem véletlenül nem megyek bele annak a taglalásába, hogy mi az, mi nem. Felhívom a figyelmedet, hogy szorítkozz arra, amit én állítottam és írtam, ne egészítsd ki a saját gondolataiddal. Továbbra sem írtam egyszer sem személyeskedésről. Szűklátókörűség szerintem inkább az, amikor az érvelés addig tart, hogy, "De :)".
ugye azt vágod hogy dávidka ezt már a legvégén mondta és még savaran is beleegyezett!? nem szép dolog ezt úgy beállítani mintha a vita elején mondta volna, enye benye
Ismét felhívom a figyelmedet, hogy ne mosd egybe az általam írottakat és a saját hozzágondolásaid. Nem is értem abból a mondatból, amit írtam, hogyan jött le, hogy én ezt vita elején tett kinyilatkoztatásnak akarom beállítani. Davidbog azt az utat választotta, hogy így zárja le a beszélgetést.
ha megvernek téged de XY személy kiáll érted és még sérülést is okoz az Elkövetőnek önvédelemből akkor a kiérkező rendőr elvihet nyugodt szível téged meg XY-is igaz? hmm... mintha ismerős lenne ez a gondolkodásficam IRL.
Ha nem téged vernek meg, akkor az nem önvédelem. Az is ön, csak azt úgy hívják, hogy bíráskodás, vagy bosszú. Márpedig azt az indulatok vezérlik. Tökéletes példa az önbíráskodás veszélyességére, amit te műveltél. Miért is akadtál ki? Mert pár hónapja nácoidozott, most meg le német buzizta a másikat. Csak éppen egyik sem történt meg...
Ezek után még te kiabálsz a másikra. Személyeskedsz, a nevét kicsinyítő képzővel próbálod náladnál kisebbnek beállítani, lebunkózod. Pontosan ugyanazt csinálod, mint amit elítélsz. Sőt, te még rá is raksz egy lapáttal, arra, amit te vélelmezel. Pontosan így működik az indulat, egy picit mindig nagyobbat próbálunk belerúgni mindig a másikba.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.06.01. 17:47:04