11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
    "A "vitapartner" egyszer sem tudta megvédeni az állítását, amit megcáfoltak!"

tehát akkor szerinted az a megoldás hogy a témát minősítéssel, németbuzizásal, szűklátókörűséggel és burkoltan negatív személyeskedő szövegkörnyezettel kell lezárni.... mert szerinted ez így abszolút kulturált és korrekt(21698) köszönöm hogy beismerted dávidka marhaságát.

és ezzel akkor ismét visszajutottunk az elejére.... lásd (21692) tehát miért kellet a hülyébb utat választania? most én is hozzávághatnék néhány dolgot a fejedhez de nem akarom mivel az ilyen fajta vitákból már ezer meg egyet a hátam mögött hagytam és már marha unalmas kezd lenni... egyrészt, másrészt értelmesen vitázó okos ember tudja mikor kell abbahagyni a vitát úgy hogy a végén ne nézzen ki úgy mint egy bunkó, márpedig dávidkád ezen a téren is elbukott.

"Az a hülyébb út, ha megkéred(!) a másikat, hogy ezentúl hagyja figyelmen kívül a hozzászólásaidat?"

ugye azt vágod hogy dávidka ezt már a legvégén mondta és még savaran is beleegyezett!? nem szép dolog ezt úgy beállítani mintha a vita elején mondta volna, enye benye

már mondtam neked, ne akard színezni..... ugyan az lesz a szaga :)

" Ha valaki bemegy a barátod kertjébe és tönkreteszi a bringáját, utána te átmész az illetőhöz és tönkreteszed az övét, utána miért is kiáltasz rá bűnözőt? "

ha megvernek téged de XY személy kiáll érted és még sérülést is okoz az Elkövetőnek önvédelemből akkor a kiérkező rendőr elvihet nyugodt szível téged meg XY-is igaz? hmm... mintha ismerős lenne ez a gondolkodásficam IRL.

részemről téma lezárva.