War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ability to manually sort vehicle setups has been added.
szerk: fakk, téves riasztás. még mindig nem lehet a crew sorrendet variálni, csak a preset listát lehet fel-le. nagyon hasznos....
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.15. 14:15:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

szerk: fakk, téves riasztás. még mindig nem lehet a crew sorrendet variálni, csak a preset listát lehet fel-le. nagyon hasznos....
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.15. 14:15:47
Per Aspera Ad Inferi.
Párducnál eddig is így volt.Ez nem újdonság.
most volt paccs 😛
De itt most az AB-n bevihető tankok számáról szólt a kérdés, az már más történet, mit-mivel enged össze. Békesség van. 😉
Komolyan! Ez mi?! Ma meccsenként 3-5x kell ágyút javítani. Teljesen mindegy, hogy Tigris vagy Párduc.
szerintem a Crew szintje is felfelé húzza
A fő gondom az, hogyha tigrist rakok be legjobb járműnek, bedobál a királytigrisek közé. Ha királytigrist, akkor a t-54-ek közé. Értem én, hogy a br-től számított +-1 értékig rak csatákba, de miért van az, hogy ez az érték általában mindig a +1 felé tendál és nem a -1 felé? (Kb. soha nem voltam még olyan csatában, ahol a tankomhoz képest az 1 br-el gyengébbek lettek volna többségben.)
Amióta 6.7-es a br-je engem egyszer nem dobott be is-4 és t-54 ellen.Most ritkán jön egy is-3.De akkor nálunk is van egy ferdi.
A legtöbb országnál 6 legénységem van. Az akciókból mindig összejött ingyen annyi arany, amivel ezt tudtam managelni (ahogy összejöhetett bárki másnak is). Ráadásul ha van olyan, aki tényleg igazi pénzért vett aranyat (és így legénységet), azzal most ebben a felállásban jól ki van baxva.
Milyen fair play-ről beszélsz? Ebben a játékban minden van, csak az nem. A porsche tornyos tigris 2-vel bedob a T-54-ek meg a IS-4-ek közé... Hűha, itt aztán nagy fair play van tényleg...
Még csak az kéne, hogy a repülőknél is bevezessék ezt a fasságot. Akkor érne véget számomra ez a játék teljesen (így is mióta bevezették azóta kb. 90-10% a játékaim aránya a repülős meccsek javára - előtte ez szinte fordítva volt).
Milyen fair play-ről beszélsz? Ebben a játékban minden van, csak az nem. A porsche tornyos tigris 2-vel bedob a T-54-ek meg a IS-4-ek közé... Hűha, itt aztán nagy fair play van tényleg...
Még csak az kéne, hogy a repülőknél is bevezessék ezt a fasságot. Akkor érne véget számomra ez a játék teljesen (így is mióta bevezették azóta kb. 90-10% a játékaim aránya a repülős meccsek javára - előtte ez szinte fordítva volt).
Ha a prémium Tigrisre gondolsz akkor annak 2*100mm frontja van. Van előtte egy 100mm-es páncéllemez. Szemből a lámpa alatt részekre elég jól adja az átütést.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 22:24:52
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 22:24:52
Érdekes. Nálam meg ma ilyenek jöttek be Panther F változattal, hogy Panther II egy lövés, IS3 felgyújt, majd a második lövésem végez vele, KT10,5 egy lövés, IS2-44 egy lövés, Ferdi egy lövés. A P2 kivételével mind szemből. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
na ilyen se volt még IS2-vel a legjobb skulóval 4x lőttem meg a torony alatt RB ben azt a fura tigrist 50 méterről! és csak HIT-eket adott😛 tehát a 100mm-es armorját a 200mm-et átütő skulómmal csak kamilláztam 😄 egymás után 4x
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.14. 20:25:11
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.14. 20:25:11
Jagdphanter 10 lövés?Mivel t-50-el biztosan... XD .Is-2-vel,su-100-al vígan pukkan szemből 1 lövés után.
Mondjuk az orosz SPG-k egy lövés bárkinek, míg a jagdpanther mondjuk 10, a ferdinand 15, a jagdtiger meg 150
Szóval van némi különbség.
Szóval van némi különbség.
Jagdpanther, Ferdinand(ezt még talán le is lehetett nyelni) volt ilyen (gondolom a jagdtiger is, amit még meg is értettem volna), még a másik oldalon lévő su-100, su-122 és felette 2x spawnoltak.
Azzal indokolták, hogy a 46 (vagy 48?) tonna feletti tankok nehéztanknak minősülnek, ezért kaptak csak 1 spawnt.
Eléggé el**** döntés volt, szerencsére orvosolva lett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 14:43:15
Azzal indokolták, hogy a 46 (vagy 48?) tonna feletti tankok nehéztanknak minősülnek, ezért kaptak csak 1 spawnt.
Eléggé el**** döntés volt, szerencsére orvosolva lett.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.14. 14:43:15
plusz ezen felül még az hogy ha jól emlékszek akkor még mielött ez bejött a egyes német tankok tier3tól csak egyszer tudtad spawnolni az oroszok meg kétszer, ha jól emlékszem akkor a td-k és a medek voltak ienek.
Ez nem teljesen igaz, mert ha jól tudom, akkor back up-ot vehet, így akár mindegyikkel kétszer is mehet.
Mondjuk, hogy fair play... az is ugyanannyi tankkal nyomulhat aki nem költött semmit legénységre mint aki vett goldért 7-8 legénységet.
Ezt bevezethetnék a repülőknél is.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.01.14. 13:43:22
Ezt bevezethetnék a repülőknél is.
Utoljára szerkesztette: WinT, 2015.01.14. 13:43:22
Nem ez volt a kérdés, hanem hogy AB-ban mi értelme van limitálni a használható tankok számát...
játssz RB-t, ott akárhány tankot/repülőt használhatsz, csak a teljesítményeden múlik.
Per Aspera Ad Inferi.
Valaki el tudná magyarázni logikus tényekkel alátámasztva, hogy miért jó az, hogy egy kikúrt csatában nem használhatok 3-nál több tankot?
2x 100 mm azt hiszem.Van egy 100 mm-es páncéllemez is a frontnál.
most nézem hogy csak a Tiger P premium tnaknak csak 100 mm a frontja 😄 most ez vicc? 😄 minek van az egyáltalán bent akkor? 😄
Csaby
Én is szeretem a párducokat,de a favorit a tiger II(H).Ez az egy tank van ami nem pukkan egyből el az orosz ágyúktól.6.7-es br-ig.Természetesen szemből és 1000 méteren túlról! 😊
Pedig nem két sec míg betölt az ágyú. 😊
Én a németektől őt szerettem meg nagyon:

Én a németektől őt szerettem meg nagyon:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Eléggé sz*r tank az is-2 1944 . Az mg-vel még egy fw-t is le tudtam kapni.És még nincs minden kifejlesztve.
viszont kaptam 21 euroert War Thunder - Tank Destroyers Advanced Pack Key szerintem jobban megri ez mint az !
Hát ha azzal fizetsz akkor mindegy, mert nem nagyon van más olcsóbb alternatíva. Jelenleg úgy néz ki, hogy csak az eu shopból lehet vásárolni ott meg ennyi az ára.
paysafecardal 17 re jon ki es azal fizetnek
2500 GE -ert sok 17 euro igaz sracok ?
Most háboru van vagy mi? éloben ki francot érdekel mi lenne éloben. A játékban volt a teszt a játékrol. Csak felfogod már. <#crazya>#crazya>
Szerintem meg éloben 10/10 pukkana a harckocsi mindegy hogy orosz vagy német.
Szerintem meg éloben 10/10 pukkana a harckocsi mindegy hogy orosz vagy német.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
arról a repes játékról beszélsz ahol pl a Bf109-ek 13mm-e olyan mintha papírgalacsint lőnél egy rotringból? jó a példa 😄
Én nem vagyok egy tank guru, de amit tapasztaltam, az a következő:
A német és a szovjet lőszer a játékban teljesen máshogy sebez. Az egyik bemegy, átmegy mindenen, pukkan egyet, egy kisebbet vagy egy közepesebbet, míg a másik 'lassabban' bemegy, ált. átmegy minden német páncélzaton, főleg a fejlettebje, majd pukkan egy gecinagyot.
Ha csak tesztelgetünk, még csak-csak kijön egyfajta eredmény, de csatában totál random az egész. De oda-vissza! Ez nem a repcsis rész, hogy megvan a taktikád, ismered a géped és 150ezerszer is ugyanaz a vége és azonnal. Nem tudom melyik jobb. A repcsis vagy a tankos, de tény, hogy én a wot életerőcsíkjához képest jobban szórakozom itt.
Mivel a német ágat lassan teljesen kivégzem, a véleményem a következő:
Szerintem!, náluk BR4.7 a határ. Addig totál egálban vannak a szovjetekkel, sőt, megkockáztatom, hogy sokkal jobbak. Efelett vannak olyan német tankok, melyek nekem kurvára bejöttek, BÁR bár többet vártam tőlük: Tigris, Panther D és F. Na meg a Kugelblitz. Az egy bohóc. 😊 (A Ferdi is jónak tűnik, de 7.0, ami szerintem sok neki, de ő még nekem stock, 1xűen szoknom kell a mozgását ...). De mivel ezek hasonló BRű szovjet vagy amerikai vasak ellen mennek, hozzájuk képest természetesen kevésbé jók. De ez szerintem nem is véletlen. Más korszak. De még így is, igazából az A és G Panther kivételével semmi bajom a német BR besorolással, és sokszor még a páncélátütéssel sem, bár a szovjet és az amerikai vonal sokkal több killt eredményez. Viszont furcsa dolog, de az F Panther esetében sokkal nagyobb biztonságban éreztem mindig magam, pedig az magasabb BR, mint az A-G változatban (vagy egy KTben) pedig az előbbiekkel kapcsolatosan csak az ágyú más. A T5ös németek közül részemről már csak három tank nincs megnyitva amiről véleményt lehetne alkotni csatában, a 10,5es KT pedig csak tegnap este lett meg.
Harcolni viszont - hogy most ez a kiforratlanság, elqurtság, vagy csak a gaijin miatt van, nem tudom - nekem az amerikaiak jöttek leginkább be. Eddig. A szovjeteknél ugyanis még csak most jön a T4, akik ellen még csak mentem, de játszani nem játszottam velük (egyszerűen gyorsabban fejlesztettem, mint amennyi lóvém volt 😊 ). Őket is ki lehet lőni, ha ott lövöd, ahol lehet. Persze Panther Fel nem durrannak el feltétlen egy lövéstől, de IS-3 esetében is ugyanúgy meghal a kezelő, kigyullad a tank a Panther 75östől is, ahogy a KT 88asától. Nem olyan látványos, mint amikor egy IS2 belédlő, de hát ez van.
A német és a szovjet lőszer a játékban teljesen máshogy sebez. Az egyik bemegy, átmegy mindenen, pukkan egyet, egy kisebbet vagy egy közepesebbet, míg a másik 'lassabban' bemegy, ált. átmegy minden német páncélzaton, főleg a fejlettebje, majd pukkan egy gecinagyot.
Ha csak tesztelgetünk, még csak-csak kijön egyfajta eredmény, de csatában totál random az egész. De oda-vissza! Ez nem a repcsis rész, hogy megvan a taktikád, ismered a géped és 150ezerszer is ugyanaz a vége és azonnal. Nem tudom melyik jobb. A repcsis vagy a tankos, de tény, hogy én a wot életerőcsíkjához képest jobban szórakozom itt.
Mivel a német ágat lassan teljesen kivégzem, a véleményem a következő:
Szerintem!, náluk BR4.7 a határ. Addig totál egálban vannak a szovjetekkel, sőt, megkockáztatom, hogy sokkal jobbak. Efelett vannak olyan német tankok, melyek nekem kurvára bejöttek, BÁR bár többet vártam tőlük: Tigris, Panther D és F. Na meg a Kugelblitz. Az egy bohóc. 😊 (A Ferdi is jónak tűnik, de 7.0, ami szerintem sok neki, de ő még nekem stock, 1xűen szoknom kell a mozgását ...). De mivel ezek hasonló BRű szovjet vagy amerikai vasak ellen mennek, hozzájuk képest természetesen kevésbé jók. De ez szerintem nem is véletlen. Más korszak. De még így is, igazából az A és G Panther kivételével semmi bajom a német BR besorolással, és sokszor még a páncélátütéssel sem, bár a szovjet és az amerikai vonal sokkal több killt eredményez. Viszont furcsa dolog, de az F Panther esetében sokkal nagyobb biztonságban éreztem mindig magam, pedig az magasabb BR, mint az A-G változatban (vagy egy KTben) pedig az előbbiekkel kapcsolatosan csak az ágyú más. A T5ös németek közül részemről már csak három tank nincs megnyitva amiről véleményt lehetne alkotni csatában, a 10,5es KT pedig csak tegnap este lett meg.
Harcolni viszont - hogy most ez a kiforratlanság, elqurtság, vagy csak a gaijin miatt van, nem tudom - nekem az amerikaiak jöttek leginkább be. Eddig. A szovjeteknél ugyanis még csak most jön a T4, akik ellen még csak mentem, de játszani nem játszottam velük (egyszerűen gyorsabban fejlesztettem, mint amennyi lóvém volt 😊 ). Őket is ki lehet lőni, ha ott lövöd, ahol lehet. Persze Panther Fel nem durrannak el feltétlen egy lövéstől, de IS-3 esetében is ugyanúgy meghal a kezelő, kigyullad a tank a Panther 75östől is, ahogy a KT 88asától. Nem olyan látványos, mint amikor egy IS2 belédlő, de hát ez van.
"Mivel nem free xpből van egy valag tankom, tudom hogy mi megy "élőben", de mindegy is."
Nemérted még mindíg...
Tudod nem virtuálisan hanem ÉLŐBEN. Csak felfogod már mi az hogy ÉLŐBEN. IRL...valóság...kézzelfogható
Én annyit írtam, ha megcsinálnád ezt a tesztet élőben, ott is dolgozna a random, sosem lenne ugyanaz az eredmény kétszer. Csak elbeszéltünk egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 15:26:10
Nemérted még mindíg...
Tudod nem virtuálisan hanem ÉLŐBEN. Csak felfogod már mi az hogy ÉLŐBEN. IRL...valóság...kézzelfogható
Én annyit írtam, ha megcsinálnád ezt a tesztet élőben, ott is dolgozna a random, sosem lenne ugyanaz az eredmény kétszer. Csak elbeszéltünk egymás mellett.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 15:26:10
Nem is az a baj. Hanem a fejlesztők részéről az a "le vagy sz@rva" hozzáállás. Én nagy német (haditechnikai) fan vagyok szóval az összes nemzet elmehet a pics@ba. <#vigyor1>#vigyor1> Imádom a "Big is best" dolgokat főleg ha agyon van páncélozva. <#awink>#awink>
Nem is az volt téma hogy lehet gyorsan fájdalom mentesen minél több kill-t összeszedni. <#circling>#circling>
agyfaszt kapok már az orosz tankokkal játszó szemellenzős ignorancia bajnokoktól!
Nem értem minek jössz az armor értékekkel, ennek semmi köze az egészhez. Nem az a baj, hogy nem lövöd át az armort, hanem az, hogy ha átlőtted, nem történik semmi bizonyos lövegek esetén. Nem régi probléma, patch kefélte el, mert korábban ezekkel nem volt gond. Orosz tankokkal most is lazán megyek 8-10kill feletti köröket, PZ III/IV-ekkel ez nem jön össze, sőt már a killnek is örülök, holott korábban ezekkel is imádtam játszani, és nem votl gond kilőni egy tankot. Olyan mintha apcr-el lőnél az ellenfélre, átüti a páncélt, de bent szinte semmi kárt nem csinál. Ennyi a történet, ha te ezt nem látod, akkor nem tudom mivel játszotál idáig.
De számít, hogy van egy valag tankom. Ugyanis valószínű van egy kis tapasztalom is így. Mivel nem free xpből van egy valag tankom, tudom hogy mi megy "élőben", de mindegy is. A páncél vastagsága nem meghatározó a tesztben mert 10 méterről lőttek. Itt a lőszerek hatását tesztelik. Azon belül is mekkora szórás van. Na peace.
Na de a minősége sem mindegy hogy Igor bennefelejti-e a lapátot azt jó lesz úgy, úgyhogy vagy ahatnának a németeknek egy ~1,3..1.5 minőségi szorzót, vagy az oroszoknak egy 0,6..0,8at 😛
Hát ha 40 kill-t kell összeszednem, azt AB-n a leggyorsabb szerintem ez elég egyértelmű.
A kulcsszó az AB. Teljesen más az AB és a RB, SB sebzés rendszere. Játszottam AB-t kiálltam a Tigris II-vel és 8 hatástalan találat volt rajtam. De valahogy ez RB és SB nem így működik. Ott ez nem jön be ugyanazon pályán kb ugyan ott.
Tényleg, mekkora geciség, hogy a heavy orosznak több a páncélja mint a medium németnek. Facepalm.
A tesztnek így semmi értelme, legalább hasonlóval kellett volna összevetni őket, ha már nem pont ugyanolyannal.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 14:10:08
A tesztnek így semmi értelme, legalább hasonlóval kellett volna összevetni őket, ha már nem pont ugyanolyannal.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 14:10:08
konkrétan leírtad,hogy értelmetlen és unfair a játék németekkel.....KÖSZÖNJÜK mi is ezt mondjuk 😛 😊
" a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re"
" a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re"
Nem a valag tankon, hanem az ÉLŐBEN-en volt a hangsúly. Merthogy élőben is dolgozik ám a random. ugyanazzal a tankkal ugyanarra a tankra ugyanoda sem tudnál kétszer ugyanúgy lőni...
így meg ahogy lentebb írtam, hogy a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re főleg zéró értelme az egész tesztelgetésnek.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 13:48:08
így meg ahogy lentebb írtam, hogy a németek 100mmm páncélra lőnek, az oroszok 45mm-re főleg zéró értelme az egész tesztelgetésnek.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.13. 13:48:08