37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RODLEE #21709 Hajol! Rég játszottam már a gaméval,a sim modot kiiktatták a játékból? Eventbe találkoztam vele csak!
-
Elég má'! Eddig azt lehetett olvasni, hogy két ember viszonylag teleoffolja a topikot, mert valljuk be, ennek a játéknak nem sok köze van a valós adatokhoz, ami nem is akkora baj. Most meg csak azt lehet olvasni, hogy két ember azon vitázik, hogy az előző kettő közül melyiknek volt igaza és melyik volt paraszt.
Mivel házigazdája szinte az indulás óta nincs a topiknak, következő ezzel kapcsolatos hozzászólásnál megyek a modi topikba sírni.
-
kissssss #21707 "A "vitapartner" egyszer sem tudta megvédeni az állítását, amit megcáfoltak!"
tehát akkor szerinted az a megoldás hogy a témát minősítéssel, németbuzizásal, szűklátókörűséggel és burkoltan negatív személyeskedő szövegkörnyezettel kell lezárni.... mert szerinted ez így abszolút kulturált és korrekt(21698) köszönöm hogy beismerted dávidka marhaságát.
és ezzel akkor ismét visszajutottunk az elejére.... lásd (21692) tehát miért kellet a hülyébb utat választania? most én is hozzávághatnék néhány dolgot a fejedhez de nem akarom mivel az ilyen fajta vitákból már ezer meg egyet a hátam mögött hagytam és már marha unalmas kezd lenni... egyrészt, másrészt értelmesen vitázó okos ember tudja mikor kell abbahagyni a vitát úgy hogy a végén ne nézzen ki úgy mint egy bunkó, márpedig dávidkád ezen a téren is elbukott.
"Az a hülyébb út, ha megkéred(!) a másikat, hogy ezentúl hagyja figyelmen kívül a hozzászólásaidat?"
ugye azt vágod hogy dávidka ezt már a legvégén mondta és még savaran is beleegyezett!? nem szép dolog ezt úgy beállítani mintha a vita elején mondta volna, enye benye
már mondtam neked, ne akard színezni..... ugyan az lesz a szaga :)
" Ha valaki bemegy a barátod kertjébe és tönkreteszi a bringáját, utána te átmész az illetőhöz és tönkreteszed az övét, utána miért is kiáltasz rá bűnözőt? "
ha megvernek téged de XY személy kiáll érted és még sérülést is okoz az Elkövetőnek önvédelemből akkor a kiérkező rendőr elvihet nyugodt szível téged meg XY-is igaz? hmm...
mintha ismerős lenne ez a gondolkodásficam IRL.
részemről téma lezárva.
-
Rue East #21706 Ott a tévedés, hogy ez normális vita volt. A "vitapartner" egyszer sem tudta megvédeni az állítását, amit megcáfoltak! Mindig újabbakkal hozakodott elő. Lásd, a Panther páncélja törik, válasz: dehát az JSz-2 páncélja is gyenge minőségű volt. (Honnan is ilyen ismerős ez a magatartás? Ja igen, nácizás, német buzizás és végül burkoltan negatív szövegkörnyezet.) Attól, még hogy normális hangnemben tette ezt, még nem volt normális vita. Vajon miért is nem akarta davidbog ezt a vitát folytatni? Rejtély.
Az a hülyébb út, ha megkéred(!) a másikat, hogy ezentúl hagyja figyelmen kívül a hozzászólásaidat?
Ha valaki bemegy a barátod kertjébe és tönkreteszi a bringáját, utána te átmész az illetőhöz és tönkreteszed az övét, utána miért is kiáltasz rá bűnözőt? -
kissssss #21705 jaj istenkém.... szerintem ugorj neki még egyszer az eddig elhangzottak elolvasásának.
na tehát akkor onnan indultunk hogy dávidka már nem akart a továbbiakban normális keretek között beszélgetni/érvelni, e helyett nekiállt minősíteni a másikat személyeskedni negatív szövegkörnyezetben beszélni amire a másik fél pedig reagált, nevezd aminek akarod de a lényeg ugyan az marad, dávidka szart bele a témába és a helyet hogy hagyta volna a francba az egészet inkább választotta a hülyébb utat (21669)
ne akard rózsaszínre festeni a szart.... oké?
"Akkor te milyen alapon is emelsz szót a másik ellen?"
ti áltatok ki dávidka mellet és te mondtad hogy ez teljesen "korrekt" hangnem a részéről, vagy nem tetszik hogyha már a másik is minősít véletlenül? jaj egyem a kicsi szíved de aranyos. -
Rue East #21704 Amúgy én egy szóval nem említettem személyeskedést. Vajon miért érzem úgy, hogy te nem is olvasod, amiket neked címeznek, csak kiabálod, hogy bűnős? Hogy mi a bűntett, az mindegy is, hiszen a nácizástól, a német buzizáson keresztül eljutottunk már a burkoltan negatív szövegkörnyezetig.
Érdekes, hogy a te dávidkázásodra pontosan illenek azok, amiket lentebb leírtál. Akkor te milyen alapon is emelsz szót a másik ellen? -
kissssss #21703 érdemes egyáltalán részt venni ezeken a 10.000GE twitch stream marhaságokon? -
Lokker #21702 Legjobb, armored warfare-be is érdemes belesni néha, ott is szokott menni a "szájkarate" :D -
foxbat88fx #21701 már csak emiatt nézem az SG fórumot :DDDDD -
kissssss #21700 negatív jelzővel illette meg tehát személyeskedett, és az általad linkelt hsz-ek pedig pont ezekre a beszólásokra volt a reakció, most azt akarod mondani hogyha valaki beugat nekem és én viszonozom akkor én leszek a rossz fiú?
"Ez nem egy pozitív megjegyzés, de abszolút kulturált"
hát ha neked a németfanozás meg a többi megjegyzése burkoltan negatív szövegkörnyezetben nem személyeskedés akkor rendben,jólvan érthető kinek meddig van az ingerküszöbe.
"kulturált" értem rendben akkor majd legközelebb én is így fogok veled beszélni :) jegyzetfüzetbe beírva, tehát akkor ez a normális beszélgetés. -
Nem túl megbízható forrás, wikipédia :) a tiger kettőt bizony kilőtték, csak nem szemből, olyan eset nincs feljegyezve hogy szemből kilőtték volna, amúgy az is kilövésnek számít ha "csak" harcképtelen, tehát megrongálódott a lánctalp ill. löveg, az nem jelenti azt hogy később nem javítható, az általam megírt esetben nem tudni hogy lehetett, valószínűleg ha tényleg így történt akkor oldalról lőhették ki, azt sajnos nem írja hogy ők(az is2-k) mekkora veszteséget szenvedtek. -
Rue East #21698 Még mindig kérdezem milyen érvelésekről beszélsz? Amikor meg lettek cáfolva az állításai, akkor jöttek a már lentebb is tárgyalt reakciói. #21671 Vagy valami teljesen mással hozakodott elő. #21666
Davidbog nem nácizott/buzizott le senkit, hiába próbálod folyamatosan ezt állítani. Azt írta, hogy "tipikus szemellenzős német fan". Ez nem egy pozitív megjegyzés, de abszolút kulturált. Ugyanúgy, mint az "ezentúl figyelmetlenül hagyom a hozzászólásaidat, kérlek tedd te is ezt az én hozzászólásaimmal." Ez neked az elküldés melegebb éghajlatra?
A helyesírásról meg annyit, hogy szóvá tette és ezt még a "vitapartnere" is normálisan fogadta (megköszönte), szóval pontosan te vagy az, aki ezen rugózik. -
Molot115 #21697 Ha te mondod akkor nyílván így is van. :) -
gstup #21696 Eléggé szánalmas vagy. :) -
twinr #21695 Ez honnan van? Eddig úgy tudtam, nincs feljegyzés egyetlen kilőtt TigrisII-ről sem!?? -
kissssss #21694 "Látom te is tipikus szemellenzős német fan vagy, aki egyből az adatok meghamisításáról óbégat ha nem az ő elképzelését bizonyítja"
konkrétan nem de azért teljes szívéből elküldte a másikat a francba szóval igenis megállja a helyét hogy személyeskedett.
helyesíráson meg az áll neki rugózni aki vagy kifogyott az érvekből vagy csak szimplán nem a témáról akar vitázni hanem inkább a vitapartnerével akar foglalkozni.
-
Molot115 #21693 Maradva a topik témájánál. Látom célba talált. :) -
kissssss #21692 aha tehát akkor hogyha én nekiállok érvelni és a másik ezt nem fogadja el vagy más véleményen van esetleg más érvet hoz fel akkor én nekiállhatok személyeskedni meg rugózni a másik helyesírásán és le német buzizhatom, mert kb most te azt mondod itt hogy az ő szintje a normális társalgás.
na álljon meg a menet, tudod itt egyszerűen arról van szó hogy ki meddig akar értelmes vitát fojtatni, tehát ez akarat kérdése.... dávidka pedig úgy döntött hogy nem akar továbbiakban normális keretek között beszélgetni mikor elküldte melegebb éghajlat felé a másikat, innentől kezdve nekem ne magyarázd hogy ő hol meg kivel beszélget akármilyen topikban.....
jól néznénk ki ha a farok csóválná a kutyát. -
gstup #21691
-
Rue East #21690 Nem nácizta le sehol, szóval az se állja a helyét. Azért meg had kérjek én elnézést, amiért valaki bátorkodik szólni a másik félnek, hogy ugyan tagolja már a mondandóját vesszőkkel, urambocsá' mondatokkal. Senki nem akarja kétszer elolvasni csak azért, hogy megértse, egyáltalán miről van szó benne. -
S te azt tudod, hogy Dávidot meg lehet győzni normális indoklással, illetve normális forrás linkelésével? Érdekes módon a haditechnika topikban az ilyen viták személyeskedések nélkül zajlanak le Cifu és Dávid között. Tudod, ott tisztelik egymást az emberek (nagy része). Egy ilyen hosszú kommentre nem kétbetűs cáfoló választ írnak.
Próbáld ki, hogy te meddig bírnád a hasonló helyzetben! Menj be az NWO topikba és kezd el cáfolni a chemtrail elméletet egy hosszú kommenttel. 5 válaszváltást nem adok és egymást fogjátok anyázni. -
kissssss #21688 akkor azt vissza szívom.... de a többi még mindig állja a helyét. -
Rue East #21687 A nácoidot bgabor mondta... -
Akit érdekel: Rohamlövegek és páncélvadászok: link -
kissssss #21685 (facepalm)
ugye azt vágod hogy dávidkával ellentétbe Savaran normális hangnemben szólt hozzá a másikhoz, dávid "barátunk" meg nekiállt személyeskedni, nácizni, meg seggszőrt hasítani a helyesíráson.
én már akkor szétröhögtem magamat mikor néhány hónappal ez ellőtt nekiállt magyarázni a vadbaromságát miszerint aki német tankokkal játszik az egy mocskos szemétre való nácoid. -
Rue East #21684 Egyedi eset volt, igaz... #21638
Azt te se sem gondolod komolyan, hogy majd tételesen kilistázom neked.
Nagyon korrekt vita volt, látszik itt a végén is! #21669
Mondjuk még korrektebb lett volna, ha a magyar helyesírás szabályai szerint próbálja megfogalmazni a mondandóját. -
Malarki #21683 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #21682 Kifelejtetted a "bugos a sebzésmodell" részt. -
Régi csel kiragadni valami kevésbé jól sikerült hsz-t amit lehet azért írtam mert jobb dolgom is van mint trollokkal vitázzak, alapvetően már kár volt elkezdeni az egészet. -
Úúú kiemeltél egy hsz-t a sok közül 
akkor térjünk vissza a szokásosokra:
- szar az event
- op az orosz
- szar a német / nem szar a német
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.05.31. 15:37:46 -
Rue East #21679 #21654-ben azt reagálja válaszként, hogy: "De :)" Ez neked korrekt vita? Meg forrás?
-
Elég. Ha szerinted butaságokat is mond azért valamivel alá támasztja azt amit gondol, források stb.
Szóval ez korrekt vita, ne csesszétek már szét. -
Nem érdemelsz meg te annyit. -
Olvass kérlek :) -
Irigylem a türelmedet, én már rég beolvastam volna neki. -
"Az ISZ–2-esek egyik legjelentősebb összecsapására 1944 augusztusában a sandomierzi hídfő közelében került sor. Ez volt az első eset, hogy a típus szembe került a hírhedt Tigris II-es nehéz harckocsival. A harc 71. önálló nehézharckocsiezred 11 ISZ–2-ese és a német 501. nehézharckocsi-osztály 14 Tigris II-ese között zajlott le. A szovjetek 600 m-es távolságból a támadó Királytigrisek közül négyet kilőttek, további hetet pedig megrongáltak. Ez igen jó eredménynek számított, habár a későbbi elemzések kimutatták, hogy az ISZ–2 páncélzata 1000 m-es tűzharcon belül igen csak sebezhető az öntési hibák miatt." -
Szerintem ezt felesleges folytatni, inkább beszélgessünk a játékról szerintem. -
Az ndk meg téged igazol tehát az a hiteles -
Mellesleg a kardánnak semmi köze a kihajtáshoz.. XDXD te tudod miről beszélsz? -
Meg az alapanyag sem utolsó, ja tudom azok törtek az is2 az nem :)