11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RepeszElek
    Isten ments hogy azt higgyétek okoskodom csak egy doku. filmben hallottam nemrég egy szövetséges katona jelentését a tigrisekről 44ből és ezt mondja a csávó:
    Véleményem szerint az ellenséges Tiger tankok sokkal jobban manőverezhetőek mint a mi sherman tankjaink a lövedékek nagyobb kezdősebességének köszönhetően a német tank nagyobb lőtávval rendelkezik mint a sherman. Láttam ahogy 1000 méterről eltalálták tankjainkat, és nem ismerek egyetlen esetet sem hogy a sherman 300 méternél nagyobb távolságról megsemmisített volna egy Tigert vagy Panthert. (én igen)
    Szerintem a legtöbb Panther és Tiger utánpótlás nélkül maradt, otthagyták vagy légitámadások áldozatává váltak, de a mi elveszített tankjaink 85%át az ellenséges tankok vagy a tank elhárító fegyverek semmisítették meg.
    Ritkán láttam olyat hogy egy lövedég lepattanjon egy shermanról (én nem) a mi páncéltörő lövedékeink ellenben gyakran ártalmatlanul lepattantak a Tigrisek elülső páncéljáról vagy lövegtornyáról.
    A mi tankjaink 75 ill. 76 mm-es ágyúi nem rendelkeztek azzal az erővel mint a német tankok.
    Egy napon egy königtiger 150 méterre megközelítette a tankomat, és kilőtte. Öt tankuk nyitott rá tűzet 200 és 600 méter közötti távolságból, és elöről ötször vagy hatszor eltalálták a Tigert. Valamennyi lepattant róla és a tiger visszavonult majd elment. Megláttam négy Tigert 1700 méterre és tüzet nyitottam. Körülbelül 15ször találtam el az oldalukat páncéltörő lövedékkel,de valamennyi visszapattant róluk...

Nah most azt hozzá kell tenni hogy a csávó valszeg 76 mm-es shermannal próbálkozott ami az életben valóban kevés volt, de a játékban engem a Tigrissel már rengeteg 76 mm-es sherman one shotolt.

DE tudom ez csak egy játék, ráadásul ingyen van.