37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
twinr #21589 Ez így van, már ami a darabszámot illeti. több filmben láttam/hallottam én is ezt, hogy egyszerűen a számbeli fölény döntött több esetben is. -
RepeszElek #21588 Én is csak pislogtam, de már máshol is hallottam ezt nem éntaláltam ki:
" a dízel dermedés pontja alacsonyabb mint a németek által használt benziné. A t-34-es alatt nem kellett tűzet gyújtani hogy beinduljon"
https://www.youtube.com/watch?v=cSmh_ddbdts 26 perctől!
Komolyan mondom egy vicc az a film, ha rám hallgatsz nem nézed végig :)
https://www.youtube.com/watch?v=6cAHVOGXDO8
Ez a film meg a Tigrisről szól. Ebből idéztem. Itt meg olyan mondat hangzik el hogy T-34 távolról sem volt a háború legjobb tankja de tökéletesen megfelelt a célnak, és végül az oriási példányszámnak köszönhetően megváltoztatták a háború kimenetelét"
Mindenki mindent mond komolyan mondom nem lehet kiigazodni ezeken a filmeken vicc az egész
-
Szibériában a nagy hidegben nem szokták le állítani a teherautókat... éjjel sem. -
Zuikaku #21586 Pedig az 1.49 előtt nagy isten király voltam a D Párduccal. Átlagban 4-7 kill-t hozott meccsenként, az ellenfél meg maximum csak bekopogtatott. Most meg? Vicc. Inkább Visszaraktam a Tiger H1-et. Azzal legalább nem one shotolnak egyből.
Utoljára szerkesztette: Zuikaku, 2015.05.28. 18:39:40 -
kissssss #21585 azon a br szinten az a 100mm front páncél a tornyon nem egy életbiztosítás sajnos :( -
a benzin -50 fokon fagy a gázolajból -20 fokon kiválnak a parafinok, amitől zavaros lesz az állaga ami az adagolórendszert eltömítheti télen és nem fog indulni a gép, abban az időben mechanikus adagoló volt annak a javítása elég körülményes a benzingőz -20 fokon még simán belobban, a gázolajnak meleg kell az öngyulladáshoz, sokszor tüzetraktak a t34 alatt hogy induljon :) -
gstup #21583 Vicces.Párduc D.Poland map.T-34 robog az úton.Kb a templommal lehet egyvonalban.Eltalálom.Driver,gunner piros.Mire újratöltenék rám tud lőni.Természetesen mit talál el.Löveg piros(figyelmeztet hogy robbanni fog) és a torony forgatásnak annyi.Oksa,nem gáz.Rüki.Javítás megkezdése.Erre nézem hogy az a rohadék meg vígan rongyol felém.Megáll előttem.Becéloz és már halott is vagyok.Bravo soveitjin.Hogy tényleg nem lehet valamit kezdeni evvel az instant torony és löveg sérüléssel.... -
urban legend, a dízel üzemű gépek nehezebben indulnak hidegben jobb ha tőlem tudod főleg abban az időben :) -
twinr #21581 szerinted szása csinál valaha ilyen játékot??? Komolyan sírok mikor beülök egy shermanbe, és kilövök egy tigrist... frankón sajnálom a komát benne, de néha elegem van a szívásból a német tankokban... -
Zuikaku #21580 Amúgy a témával kapcsolatban csak ajánlani tudom Robert Kershaw: Harckocsizók c. könyvét. Zömében Szövetséges harckocsizók visszaemlékezéseit tartalmazza és nem egy, nem kettő cudar sztori van van benne. Nagyon nem lettem volna szövetséges harckocsizó.... -
Szeret6996 #21579 Ennek mi volt a címe nemtudod? Egészen élet szerűen írják le (szerintem) az egészet! (#21577-ben írtra gondolok!)
Utoljára szerkesztette: Szeret6996, 2015.05.28. 17:33:31 -
RepeszElek #21578 hehe, azért ne higgyetek el mindent amit láttok.
Egy másik dokumentum filmben olyanokat mondanak a t34-esről mintha csak egy komcsi propaganda film lenne, csak pislogtak.
Azt mondják a párduc melyet a T34ről másoltak a nácik volt az első olyan német tank ami technikailag azonos értékű volt a sima alap T-34-sel, ha nem jobb..
Ezek hülyék. A t-34 sokkal megbízhatóbb volt, a dízel dermedési pontja kisebb volt, pöcre indult -30 fokban is, tette a dolgát ahogy kell,de ha találkozott egy műszakilag 100%os párduccal hát keresztet vethetett.
Igazából a játékban is így kéne csinálni, én simán behoznám azt random szerűen lerohad a tank alattad, és ezért vesztesz. Sokkal kellemesebb élmény lenne számomra mint mikor egy megymag köpködő egy lövéssel kiszed vagy egyszerűen elpusztíthatatlan nem? :)
-
RepeszElek #21577 Isten ments hogy azt higgyétek okoskodom csak egy doku. filmben hallottam nemrég egy szövetséges katona jelentését a tigrisekről 44ből és ezt mondja a csávó:
Véleményem szerint az ellenséges Tiger tankok sokkal jobban manőverezhetőek mint a mi sherman tankjaink a lövedékek nagyobb kezdősebességének köszönhetően a német tank nagyobb lőtávval rendelkezik mint a sherman. Láttam ahogy 1000 méterről eltalálták tankjainkat, és nem ismerek egyetlen esetet sem hogy a sherman 300 méternél nagyobb távolságról megsemmisített volna egy Tigert vagy Panthert. (én igen)
Szerintem a legtöbb Panther és Tiger utánpótlás nélkül maradt, otthagyták vagy légitámadások áldozatává váltak, de a mi elveszített tankjaink 85%át az ellenséges tankok vagy a tank elhárító fegyverek semmisítették meg.
Ritkán láttam olyat hogy egy lövedég lepattanjon egy shermanról (én nem) a mi páncéltörő lövedékeink ellenben gyakran ártalmatlanul lepattantak a Tigrisek elülső páncéljáról vagy lövegtornyáról.
A mi tankjaink 75 ill. 76 mm-es ágyúi nem rendelkeztek azzal az erővel mint a német tankok.
Egy napon egy königtiger 150 méterre megközelítette a tankomat, és kilőtte. Öt tankuk nyitott rá tűzet 200 és 600 méter közötti távolságból, és elöről ötször vagy hatszor eltalálták a Tigert. Valamennyi lepattant róla és a tiger visszavonult majd elment. Megláttam négy Tigert 1700 méterre és tüzet nyitottam. Körülbelül 15ször találtam el az oldalukat páncéltörő lövedékkel,de valamennyi visszapattant róluk...
Nah most azt hozzá kell tenni hogy a csávó valszeg 76 mm-es shermannal próbálkozott ami az életben valóban kevés volt, de a játékban engem a Tigrissel már rengeteg 76 mm-es sherman one shotolt.
DE tudom ez csak egy játék, ráadásul ingyen van.
-
Stefan99 #21576 mentem néhány kört párduccal, látom, még mindig az ágyú az első, ami megsérül rajta. akkor léptem ki, amikor valami úgy meglőtt elölről hogy szétment az ágyúm és leszakadt mindkét lánctalpam. -
kissssss #21575 egy átlag sim csata... német oldal köpni nyelni nem tudott. kép
-
Gabhess #21574 mindkét tigrist kifejlesztettem meg a párducot is. sok idegbe és időbe telt. kb 1 hónapja elkezdtem poénból az orosz ágat, csakhogy megnézzem mi a különbség.....ég és föld, és akkor finom voltam, azóta általában az első 3 ban mindig benne vagyok. a kezdőknek azt ajánlom induljon orosz ágon, rendkívül sok ideget és ősz hajszálat meg lehet spórolni, sőt még élvezni is lehet a játékot.ami a német oldalról nem mondható el. -
kissssss #21573 jesszus.. mostanában beszokták mágnesezni az is-2 tankoknak az ágyúját? mert pont elém gurult egy úgy hogy szemben álltunk egymással, én pont a lövegpajzsára céloztam(100mm) és lőttem a tigrisemmel de e helyet az ágyúcsövet találtam el... mindezt alig 15 vagy 20 méteres távolságon, túléltem mert elsiette a lövést de elkapni se tudtam a mágnes ágyú miatt. 
természetesen a csatát is elvesztettük úgy kb a 3 percben mert lóf*** nem figyelte polandon a város 2 főútját, az ellen meg szépen végiggurult a városon és a mellékutcában levő csapatársaimat sorban kilőtték, nem tartott 8 percnél tovább az egész.
-
egy jó KV-1-es csodákra képes :D :D :D -
kissssss #21571
hát ez kész, ha a gép képtelen összerakni egy épkézláb szintnek megfelelő mérkőzést akkor inkább be se rakjon egy csatába se.
-
Nem, valami a MM-rel nem stimmelt, de 3 csata után már +/- 1.0 BR volt :) -
carp3tm0nster #21569 Nekem csak párducnál. A finom az mikor még nincs meg a parts. Meg se tudod javítani, csak ha visszakullogsz(és persze, ha tudsz) egy bázisra... -
mokuci74 #21568 Sajnos nem egyedi eset.... BR 3.7 - 8.0 -ig egy meccsen :(
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2015.05.27. 06:32:46 -
Dewri #21567 Én úgy vettem észre, hogy ez német tank sajátosság. PzIII M, F2, PzIII L, ilyen kicsiknél is ahogy rámlő valami, kapásból fekete ágyú elsőre, de maximum másodikra, esetleg még fekete torony is mellé. Orosszal érdekes módon nem jellemző... -
Dewri #21566 Nem a szokásos wot-féle troll szakasz volt? Sok ilyet lehetett látni anno, poénból bejöttek valami egyes szarral a nagyok közé... -
Ha van egy BR 6-os meg 2db BR 2-es tankod berakva, akkor BR 5-7 közé fog berakni. -
Hát igen, elvileg nem szabadna. -
kissssss #21563 elvileg nem szabadna ilyet csinálnia a MM-nek. -
IS4 és jagcica :D
Valami biztos elcsesződött, gondolom majd javítják, ha észreveszik :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.05.26. 19:38:44 -
Na ezt hagyjuk, most a T-34/1941-emet egy T54 lőtte ki. :) Jobb, ha ezt ma nem erőltetem. -
Flikka #21560 Amcsi ágon Br 5.7-es az összes tankom slotonként, mégis T-54 ek ellen rak be a gép. De most látom, van itt max Br 2.0 is A lényeg az, hogy a toppon van a játék.
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2015.05.26. 19:25:30 -
Most jövök a standard alap T34-eimmel egy Break meccsből, ahol együtt hasított a Tier I-es amcsi bádogdoboz a Maus-al, Tiger II-k együtt az én BR3.3-as T34-emmel. WTF? -
kissssss #21558 t28 és jagcica? -
Na ki a 2 kakukktojás a képen?
Ki is léptem a fenébe. -
kissssss #21556 21552hsz
"a lényeg annyi hogy mindig a legnagyobb br értékel rendelkező tankot/repülőt veszi figyelembe és a szerint rak be téged játékba a MM," -
sanyicks #21555 hú mostanában úgy elszaporodtak az aimbotterek repülős és tankos módban is, hogy DEL :) -
Madi92 #21554 Akkor berak br 1.3-ba.
-
és mivan akkor ha van egy mausom meg egy jagdtigerem és mellette harmadiknak egy panzerII ? -
kissssss #21552 a lényeg annyi hogy mindig a legnagyobb br értékel rendelkező tankot/repülőt veszi figyelembe és a szerint rak be téged játékba a MM, tehát ha van egy br6.0 tigrised és mellette még 2 pz3 br3.7 értékel akkor a MM 5.0 és 7.0 közötti ellenfelekhez fog berakni téged, tehát próbáld meg úgy összeválogatni a vasakat hogy a br értékük megegyezzen nagyjából.
-
és itt most számít az hogy egy 6.0-ás tank van bent a többi kisebb vagy 3 6.0-ás van bent? -
Malarki #21550 Nem, csak a BR számít, aszerint oszt be az MM.
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2015.05.26. 15:28:36