War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes módón vannak körök, amikor magam sem hiszem el, hogy elpukkant az ellenség tankja és vannak körök amikor még ha megszakadsz sem tudsz kilőni egy másik tankot. Nem vagyok az összeeskűvés elméletek gyártója, de kezdem azt hinni, hogy a kör elején a rendszer már eldönti, hogy melyik csapat fog nyerni, onnantól kezdve pedig mindegy, hogy mit csinálasz.
Kezd röhejes rinyafestté válni a topic. Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni vele.
http://www.goodproxy.org/index.php?q=aHR0cHM6Ly9vbmxpbmUuZ2FpamluLnJ1L3N0b3J5LnBocD90aXRsZT0lRDAlOUYlRDAlQkUlRDAlQjQlRDAlQjAlRDElODAlRDAlQkUlRDElODclRDAlQkQlRDElOEIlRDAlQjktJUQwJTlBJUQwJUJCJUQxJThFJUQxJTg3XzUwMDAtJUQwJTk3JUQwJUJFJUQwJUJCJUQwJUJFJUQxJTgyJUQxJThCJUQxJTg1LSVEMCU5RSVEMSU4MCVEMCVCQiVEMCVCRSVEMCVCMg%3D%3D&hl=3cc
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.08. 18:41:25
Szétlövöm az ellenség tankát, 2-3 ammorackja fekete, driver fekete, gunner fekete, lő, elmegy, kilő ugy, hogy épp karcolja az egyik ammorackem a lőszere, csak zöld lesz tőle, berobbanok. OK.
Következő kör, egy lövéstől az ellenségnek engine, gunner, loader, driver fekete, ugyanúgy lő, elmegy, kilő egy lövéssel...eltalálja épphogy a fuel tankot, zöld lesz, berobbanok. Érdekes egy játék...
Arról nem beszélve, hogy az én lövedékem "íves pályán mozog, ahogy kell" az ellenfelé pedig nyíl egyenesen megy, semmi röppálya vagy ilyesmi...
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.08. 18:36:30
tehát ma a fifth deed van, de az első helyezésem után 4 csillagot kaptam, silver lionnal, mindennel együtt 😄
Per Aspera Ad Inferi.
Nagyon féltem ettől a géptől, hogy nagy szenvedés lesz, de roppant mókás kis járgány. Én nem tudom a Coelian mit fog tudni, de ez a két 30 mmes ágyú roppant brutál.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy néhány napja próbáltam a chromeban orosz proxyt beállítva, azzal is csak dolláros fizetési lehetőségig jutottam.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.08. 12:51:29
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😊
Olyan is viszonylag gyakran van, hogy szanaszétt lövök egy tankot, az előbb utóbb valami miatt megsemmisül. Könnyen lehet, hogy nem az én lövésemtől, de sem killet sem assistot nem kapok érte.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.08. 11:43:18
Most nem tudom megnézni, mert munkahelyen vagyok, de úgy tűnik ezt a trükközést is kivették, így maximum marad az orosz proxy a bátrabbaknak (esetleg orosz ismerős, ha van kéznél), a többségnek meg valószínűleg csak az eu shop marad.
Én például több mint két éve indítottam az accountom, 87-es szintű a karakterem a játékban. Szerinted megkockáztatom hogy odaadjam egy idegennek, és esetleg sose lássam viszont? Beláthatod hogy ez nem túl életszerű.
Tegnap pl. nem csak szellemlövedék, de szellemtank is volt. Egy M3 előttem keresztirányban elrobogott majd eltűnt a semmiben. Meglőni nem bírtam (szerintem nem lehetett).
Ha valakinek van fölös accountja a war thunderen és nem kell neki akkor én nagyon szivesen elfogadom és ha kell visza is adom jelszot nem változtatok ugy hogy nem kell félnie hogy ellopják mert vigyázznék rá
annyira, de annyira hihető a realistic battle...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az első helyes jutalmat mikor adja, mert ma is és tegnap is lettem első Tier2-es tankkal mégsem kaptam meg.
Egy elmebeteg játékossal összefutottam.... 2 meccs alatt 3-4 alkalommal lőtt ki (természetesen mindkét meccsben egy csapatba sorsolt, mert ilyen a szerencsém), de nem bannolták. Hogy van ez? Nem az van, hogy egy meccsen bellül 2 teamkill után bannolnak? Én csak 1x mertem kilőni.
Még hogy a WoT-ban nincs balance...WT-ben a Vörös Csillag szent és sérthetetlen...
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.01.06. 21:33:22
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Köszönöm a segítséget!
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Fene se érti.
Átlagba 60-70 -et írj, de sokszor felugrik 100%-ra a packet loss.
www.google.com 60-70 itt is, de itt nem volt sose packet loss. Újra indítom routert, valamikor csak jó lesz.