War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a gond, hogy vásárláshoz be kell jelentkezni, és onnantól már tudják egyből, hogy te jófajta euróval vagy köteles fizetni. Amíg nem jelentkezel be addig az orosz shop jön be, de utána sajnos csak euróval fizethetünk, hiába a proxy, sajnos gondoltak erre is.
Itt nem sírásról van szó, hanem arról hogy a játék kb visszafele fejlődik.

Érdekes módón vannak körök, amikor magam sem hiszem el, hogy elpukkant az ellenség tankja és vannak körök amikor még ha megszakadsz sem tudsz kilőni egy másik tankot. Nem vagyok az összeeskűvés elméletek gyártója, de kezdem azt hinni, hogy a kör elején a rendszer már eldönti, hogy melyik csapat fog nyerni, onnantól kezdve pedig mindegy, hogy mit csinálasz.
ááááá mivan? nem értem! most átugrott dollára! fakker az előbb még Rubel volt
Szerintem nem is a játék érdekes, hanem az, hogy mindenkinek csak a saját tankjaival van baja, az ellenfélé mindíg csodagép. Ha soha senki nem tud senkit kilőni, akkor mitől halnak meg mégis az emberek a meccsek alatt? Mindenkire csak ez a misztikus oneshotoló "ELLENFÉL" tud sebezni?

Kezd röhejes rinyafestté válni a topic. Persze ez csak az én véleményem, nem kell egyetérteni vele.
Harmadszorra is: Német IVJ-t lövöm, mindnene fekete, berobban a motorja, de semmi, mégcsak kis sem gyullad, 15-öt belelövök, tényleg minden fekete már, egyszercsak észrevesz, rámfordul, eltalálja a lánctalpamat és... berobbanok tőle.
3-4 hét kihagyás után játszottam az USA ággal. Kérdésem: Van valami ami ebben a játékban működik rendesen?

Szétlövöm az ellenség tankát, 2-3 ammorackja fekete, driver fekete, gunner fekete, lő, elmegy, kilő ugy, hogy épp karcolja az egyik ammorackem a lőszere, csak zöld lesz tőle, berobbanok. OK.

Következő kör, egy lövéstől az ellenségnek engine, gunner, loader, driver fekete, ugyanúgy lő, elmegy, kilő egy lövéssel...eltalálja épphogy a fuel tankot, zöld lesz, berobbanok. Érdekes egy játék...

Arról nem beszélve, hogy az én lövedékem "íves pályán mozog, ahogy kell" az ellenfelé pedig nyíl egyenesen megy, semmi röppálya vagy ilyesmi...
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.01.08. 18:36:30
RatBaG
ez a heroes of war thunder nálatok is úgy megy, hogy minden nap megadja az előzőeket is újból?
tehát ma a fifth deed van, de az első helyezésem után 4 csillagot kaptam, silver lionnal, mindennel együtt 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Még nem vittem csatába,de adatok alapján jóval rosszabbra számítok.A kugel még kilőhető ellenfelek ellen megy.És nagyobb a sebzése is a két 30-nak mint a 37-nek.

😞( akkor valószinüleg még mákom volt ,de akkor ennyi a jó kis businessnek :S😞
AnuluWork
Ez a Kugelblitz. 😊

Nagyon féltem ettől a géptől, hogy nagy szenvedés lesz, de roppant mókás kis járgány. Én nem tudom a Coelian mit fog tudni, de ez a két 30 mmes ágyú roppant brutál.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Engem már egy hónappal ezelőtt is átirányított euróra a store oldaluk.

Amúgy néhány napja próbáltam a chromeban orosz proxyt beállítva, azzal is csak dolláros fizetési lehetőségig jutottam.

Engem leginkább az érdeklene, hogy egy domb mögül ki sem látszó tank, hogy robbant fel a talajon keresztüllőve. Ezzel kezdhetnének már valamit
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.01.08. 12:51:29
AnuluWork
khm ... 😊

AnuluWork
Ilyenekkel ma találkozam. VOltunk egymástól a t-34el kb. 50 méterre. Mondjuk az eltűnés helyébe lőttem egyet, és eldurrant az úr.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😊

Azzal én is pórul szoktam járni, de ebben az esetben biztosan nem ez volt. Messze voltunk már a spawn helyektől, és talán még 200 méterre sem járhatott tőlem, amikor már eltűnt.

Olyan is viszonylag gyakran van, hogy szanaszétt lövök egy tankot, az előbb utóbb valami miatt megsemmisül. Könnyen lehet, hogy nem az én lövésemtől, de sem killet sem assistot nem kapok érte.

fura én 2 hete még vettem 😛 nincs is 2 hete inkább csak 10 napja
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.08. 11:43:18
Többször le lett írva, hogy lehet vásárolni rubelért, december 31-én még gond nélkül tudtam venni GE-t az orosz shopból, igaz gitfként kaptam meg és aktiválni kellett a kódot, de rubelben fizettem. 2-3 oldalt vissza olvasol ott vannak a linkek a shophoz, valamint én is írtam egy rövid leírást valamikor, hogy hogyan lehet módosítani az elmentett linket, hogy más terméket is tudj vásárolni és ne dobjon át az eu felületre.
Most nem tudom megnézni, mert munkahelyen vagyok, de úgy tűnik ezt a trükközést is kivették, így maximum marad az orosz proxy a bátrabbaknak (esetleg orosz ismerős, ha van kéznél), a többségnek meg valószínűleg csak az eu shop marad.
Nem lehet hogxy spawn protection volt rajta? Az tart vagy 15 másodpercig miután lespawnol, én sokszor be szoktam szívni vele.

Legalább két hónapja le van már tiltva a rubeles vásárlás, átirányít az eurós felületre. Nem csoda, Ukrajna részleges katonai megszállása óta a nyugati szankciók miatt az orosz rubel mélyrepülésben van, most kevesebb mint felét éri mint egy évvel ezelőtt, és még ki tudja hol lesz a vége. Így aztán kutyának se kell a rubel, mindenki értékálló, erős, külföldi pénzben szeretné kapni a pénzét.

Két hete kérleled a népet legalább accountért. Ha ehelyett akkor indítasz magadnak egyet, ennyi idő alatt már tier3-on lehetnél bármelyik nemzettel. Amúgy meg senki nem tesz azért többszáz játékórát és sokszor sok igazi pénzt egy account fejlesztésébe, hogy aztán odaadja/kölcsönajda egy vadidegen embernek.

Én például több mint két éve indítottam az accountom, 87-es szintű a karakterem a játékban. Szerinted megkockáztatom hogy odaadjam egy idegennek, és esetleg sose lássam viszont? Beláthatod hogy ez nem túl életszerű.

Ilyen nekem is volt, berohantam a cap-re, mondván lesz ami lesz, legfeljebb rammolok, és simán átmentem az ellenfeleken, de nem is lőttek rám, szerintem nem is láttak. Amúgy a patch óta olyan mintha a pályákból is elő vették volna a 0.000001 verziót, láthatatlan bukkanók, sík terepen úgy beakadó tank, hogy a driver bekábul fél percre meg ilyenek.
basszus nem megy az orosz rubeles vásárlás? átugrik az oldal eurósra meg angol nyelvre :S 😞
v1.43-hoz képest nagyon sok bug van. Az USA ág előtt a Rank 5-öt leszámítva már egész jókat lehetett játszani, de patch óta szinte nincs is olyan része a játéknak ami teljesen jól működik.

Tegnap pl. nem csak szellemlövedék, de szellemtank is volt. Egy M3 előttem keresztirányban elrobogott majd eltűnt a semmiben. Meglőni nem bírtam (szerintem nem lehetett).

AnuluWork
Van egy bug. Ha előtte ellövik az ágyúdat, néha benne marad a betöltött lőszer, és még "ki tudod lőni". Viszont ha kilövöd, akkor olyan, mintha nem lőtted volna ki, de levonja, ezért olyan sokszor, mintha eltűnne. Van egy új bug is, hogy ha megjavítottad az ágyúd és lősz, néha saját magad robbansz fel. Nekem ezt eddig német Panther Fnél és JPanthernél csinálta. Érdekes.

Nem értem miért kuncsorogsz accountért, mikor ingyenes a játék, regisztrálsz és játszol.
Ingyenes a regisztráció.
Helosztok
Ha valakinek van fölös accountja a war thunderen és nem kell neki akkor én nagyon szivesen elfogadom és ha kell visza is adom jelszot nem változtatok ugy hogy nem kell félnie hogy ellopják mert vigyázznék rá
nem lehet hogy nem volt meg a pont limited?
lol. én egy tigrisben csapattárs egy párduc D-ben 13-at lőttünk a sherman seggébe kb 10 méterről mire megdöglött...
annyira, de annyira hihető a realistic battle...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Kellet beírnom, következő meccsen 8 amcsi kill, ami rb-n amúgy is 16-nak számít..
Tegnap óta 2 tetves amcsi tankot nem tudok kilőni, folyamatosan oroszok ellen megyek, ahol vagy nincs, vagy 1-2 darab van és az nem kerül a csövem elé.
Köszi, majd legközelebb bátrabban visszalövök a mentális zavarokkal küzdő kollégára.

Biztos nincs 2 teamkill után ban. Sokszor véletlenül is sikerül többet összehozni. Nekem is volt már olyan, hogy repülőben ültem, a marhák beszaladtak a bombázásom közepébe a tankjaikkal. Volt vagy 3 teamkillem.

AnuluWork
Ki lehet német tankkal lőni ruszki tankokat is egy lövéssel ammo rackre. Persze ahhoz olyan körbe kell kerülnöd, ahol vagy nyerést engednek a csapatodnak, vagy a random generátor nem tesz téged szopóágra. Ezzel lehet vitatkozni, de MINDIG így van. Célzás vagy skill nem számít. 😊

Ilyen nekem is szokott lenni
Időnként másnak is "átmegy" a célponton a lőszer mintha ott sem lenne, többször is volt ma ilyen először azt hittem mellément de az egyik alkalommal egy RB csatában 10 m-ről lőttem kétszer így át egy T50-et. Nem átütötte hanem úgy ment át rajta mintha a tank ott sem lenne...
Az első helyes jutalmat mikor adja, mert ma is és tegnap is lettem első Tier2-es tankkal mégsem kaptam meg.
Ha jól emlékszem, akkor 3 vagy 4 TK után kidob a csatából, de nincs ban. Valami 7-8 TK/nap a limit, de ez is csak halvány emlék. 😄

Én az előbb egy M2-est 4x lőttem át 75-össel különböző helyeken, és vígan forgatta a tornyát tovább. Kereste a célpontot, hova kell visszalőni. Vagy ellőttem a replikátorát... kitudja! 😊

Egy elmebeteg játékossal összefutottam.... 2 meccs alatt 3-4 alkalommal lőtt ki (természetesen mindkét meccsben egy csapatba sorsolt, mert ilyen a szerencsém), de nem bannolták. Hogy van ez? Nem az van, hogy egy meccsen bellül 2 teamkill után bannolnak? Én csak 1x mertem kilőni.

Wet ammo rack? Vagy melyikről van szó?

mijki
Én most lőttem el 4x egymás után a KV1 ammorackjét(4x zöldült) 75mm-sel...persze nem pukkant. Ő egyet visszalőtt és döglött az F2...

Még hogy a WoT-ban nincs balance...WT-ben a Vörös Csillag szent és sérthetetlen...
Utoljára szerkesztette: mijki, 2015.01.06. 21:33:22

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Én rájöttem mi van az USA tankokkal! Nem is visz magával lőszert, hanem amikor tölteni kell, akkor a töltő kolléga gyorsan replikátorozik egy skúlót egy olyan Star Trekkes kütyüvel. Na ezért nem lehet őket ammo rackelni!

Master91
csak EU-n repültem kettőt, végig zöld volt a ping,60 körüli. úgyhogy úgy tűnik RU kusnyadt meg

Köszönöm a segítséget!
Garou
Hehe, ma megleptem két T44-est a Királytigrisemmel (p). Kb 20-30 méterre voltunk egymástól, félfordulattal álltak szembe. A mellettem lévőre kezdtek lőni, kettőt lőttem az elsőbe- no damage! Belelőttem a másodikba -no damage! Erre ez a második T44 lazán rámfordul, kicsit látszott az oldalam, durr, one shot explosion. Szenzációs!

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Master91
Azt csak most fogom, repülök 2-3 kanyart csak eu-n
És kipróbáltad, hogy csak az EU szerveren játszol?

mijki
Elnézést kérek az előző kommentem hangviteléért, kicsit ideges voltam a megírása közben. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Master91
Ezt az IP-t ha pingelem, 60-70 , és nincs packet loss. Nagyon ritkán felugrik 80-120 fölé, de csak egy másodpercre, következő ping megint jó értéket ad.

Fene se érti.
Master91
Másodpercenként pingeltem 94.23.231.105 -t (elméletileg ez az EU server)

Átlagba 60-70 -et írj, de sokszor felugrik 100%-ra a packet loss.

www.google.com 60-70 itt is, de itt nem volt sose packet loss. Újra indítom routert, valamikor csak jó lesz.
Először próbáld úgy, hogy csak az EU szervert hagyod bent. Ha akkor sem szűnik meg a probléma, akkor használd a programot, amit linkeltem. Az EU szerver címe: 95.211.221.69 (ha minden igaz, Holland IP). Ha segítség kell, akkor szólj nyugodtan. 😊