11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • davidbog
    Az a játék tényleg is istenkirály volt. Nagyon nagy lenne a mostani tank- és páncélmodellezéssel, meg átütési- rendszerrel/adatokkal. Volt benne gyalogság, teherautók, vontatott páncéltörők, volt értelme a géppuskának, HE lövedéknek. Lehetett parancsokkal utasítani kis csapatod többi tagját. De azt imádtam a legjobban, hogy a löveg süllyedését is be kellett állítani, nem olyan volt gagyi módon, hogy egérrel fölé kellett tartani.
    Valamikor próbáltam egy 6 éves laptopon, elindulni elindult, de olyan gyorsan változott a távolság a löveg süllyesztásnél/emelésnél, hogy nem tudtam beállítani a távolságot. A mostani gépeken már talán nem is megy, segédprogrammal esetleg.