War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki
Jaj de kurva jó hogy csak a német tankokban van ammorack....a PzIVF2-m szinte minden 2. bekapott találatra pukkan a picsába. Persze mondjuk egy KV-ba 6 lövedék kellett mire megmúlt...német vs orosz szinte garantált lose.
Vagy a német tankok vannak lebutítva, vagy a többi nemzet OP...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Master91
ezt ki próbálom

EU/RU -van bepipálva, de pontosan nem tudom mikor melyikre dob be
Melyik szerveren játszol?
Egyébként meg PingPlotter.

EU szerveren vagy?
Master91
Valami ötlet, hogy miért van stabil 2-300 pingem war thunderben, miközben Team speak szerint van 30pingem? Szóval nem hiszem hogy a netem ratyi, pedigtegnap se tudtam tankozni, és ma se.
Vagy meg kell venni az M3 pakkot...
Mert még csak annyi elérhetö
Helosztok
A amerikai tankoknál csak a elsö sherman tanking tudok elmeni meg a stuartig és azután már nem lehett ez miért van?
Karácsony előtt játszottam utoljára, most beugrottam megcsinálni pár küldit de ezzel az MM-el... Pz38F-el sherman m4 megy t-34 1942 jön szembe, Pz4F2-nek meg 76w-s sherman meg is2. A t34-es küldit sikerült csak tisztán RB-ben megcsinálni de az is kínszenvedés volt. Kénytelen voltam ráfanyalodni AB-re de ott sem sokkal jobb. Az ellenfelek hallhatatlanok az előbb a T-28-asomat kb 600 m-ről felrobbantotta a tier2 német légvédelem! 5 küldit sikerült így letudni meg egy csomó van felibe/harmadába egyedül a PzIII hoz nincs még semmi. Persze tankot sem nyertem még 😊 Vért izzadva még a golden battle-hoz is összejött egy első hely de rizikós volt mert kb fél perccel a vége előtt kilőttek és már csak tier I tankom volt úgyhogy inkább kiléptem de még így is megmaradt az első helyem.
Amúgy AB-ben hogy méri a repülős eventhez az időt? Most tűnt fel hogy nekem már lejárt az időm az ellenfél vadásza aki ellenem spawnolt még +20 mp-et legalább repült.
Nem is rossz ez a pz38. Arcade-ban átlag 3-4 kill, de most 10 killem lett a két kis 38-al 😊
Január 11-ig van időd megcsinálni mindegyiket.

Master91
Jó neked, hajszállal maradtam el ma is meg tegnap is. Feladom.
Na végre kész lett a mai.... hát a tegnapi ehhez képest üdülés volt. Ez a különbség a német meg az szovjet tankok között.

Eventen belül is" elfelejti" mit játszottál.Kilépek dühöngve + crew lock..
Master91
"légvédelmi"
Egyébként próbáljátok ki a Marder III-t. Egész jópofa kis járgány, eddig nem dobott be leküzdhetetlen ellenfelek közé... 😊
Előtte a 38t F-et vittem, ellennél 4-5 T-34, na mondom, ide nekem az összeset. 😄

na jó ezt kiütöm 😛 0:47-nél a priceless Suspension dmg odabasz!

dettó
RatBaG
pedig nálam is ugyanilyen. mióta ezt a fantasztikus új designt bevezették, elsőre mindig air arcaden van.

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Nálam is ez van. Bug. Majd javítják. Valamikor ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Szépen, szabályosan az exit menüponttal lépek ki mindig, szóval passzolom.

Régen még vettem a fáradtságot és jelentettem az ilyen hibákat...

Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2015.01.05. 21:46:09

Egyetértek. Pz38-on ha koppan egyet valami, akkor rögtön elájul a vezető, vagy a lövész. Olyan, mintha nem lenne skillje a legénységnek. Pedig a vitality 70-80-on áll.

Ezt akkor csinálja nekem, ha nem rendesen záródik be a program, hanem pl critikal errorral kifagy.

AnuluWork
Elértem a Párduc Fhez. Csak egy kérdés: Mit keres ez T5ben? 😄 Már a 6.0 is sok volt a két T4es változattal, de ez? Ok, volt vele első meccsen 8 assisstom, meg majd jön hozzá jobb lőszer, de ez akkor is sok ide. 6.0val is T2k és IS2k ellen pakolt be, de 6.3al ez így nagyon durva! 😄

Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem képes a játék megjegyezni, hogy milyen módban játszottam utoljára.
Minden bejelentkezéskor alapból az air arcade van kiválasztva...

Eddig azokat hergelte ezért nem tudom hova tenni ezt a nagy változást
A mai achi-val elmehet a gaijin a jó ***** ****ba!Sikerült a legszarabb tankokat kiválasztania...

Sherman0070
Helyes is hogy oda dob 😉 Nehogy pár a kis Panzereket hergelje már a "troll" gunjával 😉

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

folyamatosan nyeli el a nagy semmi a kill/assistot :S
Egyébként egy kör alatt 4 killt is csak assistnak számolt a rendszer.
Jó lenne már, ha összekapnák magukat...

Megkockáztatom, hogy a legszarabb tankok a játékban...
Inkább megyek a Hetzerrel.

És szerinted miért írtam, hogy milyen jó ez a küldetés? Mert nem egy kategória a két tank, mégis azok ellen kellene elérnem 40 kill-t.
Trabant93
A Pz38-at szét is fogják csapni a Shermannek,azon ne csodálkozz,közel nem egy kategória a két tank 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Jó ez a mai küldetés, külön élvezem, hogy M4-ek úgy lövik szarrá a Pz38-osomat, ahogy éppen kedvük tartja.
AnuluWork
Igaz.

Helosztok
Megszeretném kérdezni hogy valakinek nincsen-e egy fölös accountja?
Az hogy lehet hogy Su-122-vel Tiger I meg Panther V D. ellen rak be?
hiszen az a SS sokat elmond az Oroszok "gyengeségéről" 😛
nem magamra hanem a SS-ra értettem csak humoros próbáltam lenni 😛
árkádba official aimbotozni nincs ingerenciám csak fél évente 1x 😊

amúgy nem a spawnrendszer miatt lett felmosva a németekkel a padló hanem pusztán amiatt,hogy technikailag egy ócskavas az összes járművük T4-T5-ben az oroszokhoz képest.....ha meglőnek Simben az csak arra jó,hogy "megfestik" magukat ha még nem láttam és csattanak visszakézből....ilyen a világon nincs,hogy 48 ember nem bír kilőni 3 meccsen 10 embert! ez nem a tudást tükrözi,mert németekkel én is "szarabb" vagyok....és ha Orosz tankba ülök akkor meg hírtelen megtáltosodom egy Avatar átveszi a testem felett az irányítást 😄
A Tiédet nem tudom.De hagyjuk is,mert nem Rólad írtam.Te mégis magadra vetted....

JethroHUN
Menj árkádot, ott német T4ben is lőhetsz akár 10-et is... Az Rb mód a spawnpoint rendszer óta egy élvezhetetlen szar, amire még az RP és SL jutalom is rohadt kevés ha az átlagos csata időre nézzük.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.01.05. 15:45:31

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nem látom a gyengeségemet...mutass rá pls
Azon a szinten minden mindennek egy lövés kb. mindegy hogy orosz/német/vagy amcsi tankban ülsz.
Komolyan gondolják, hogy hétköznap, munka mellett is 40 killeket produkáljunk, és még mellette a deedes küldetést is csinálni kellene?

Azért ez erős túlzás.Én is megyek mindkét oldallal és meg is vannak a gyengeségek itt is és ott is. 😊

a teszt pályán álló tankoknak több esélye van ebben a játékban mint A játékosnak német tankkal.........
meguntam a szopást németekkel 3 kört mentem Orosz T4 /2x Is2,1x SU100 / MINDEN!!! egy lövés MINDEN!! csináltam 8 kill-t...nem sok,de bőven elég, az ellenfeleink a 3 16-os meccs alatt összesen nem bírtak kilőni 10 embert................takarodjon a Gaijin a picsbe! mondom ezt úgy,hogy most oroszokkal voltam és 100%-os,de ez így nem játék ez mészárszék és úgy,hogy a csóri levágandó állatok még megcsapni sem tudnak.........

ez volt a legszarabb körük csóriknak

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.05. 14:47:08
Ez esetben én is visszavonom, de azt hittem nekem szól a megmondó.. Félreértés tisztázva.
amúgy ebből a történetből is le lehet szűrni,hogy a hatékonyság nem csak egy ember érdeme hanem egy profin irányított csapaté! Aki valaha dolgozott már 😛 és nem egy ősbunkó a főnöke az tisztában van vele,hogy igenis sokat számít az egyén teljesítőképességében az,hogy a vezér/főnök/tankparancsnok 😛 mennyire képes irányítani a többi beosztottját! ergo mikor Bobby Woll-t elvezényelték mellőle a másik lövésszel is eredményes tudott maradni