37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
sziasztok!
lenne egy kérdésem a besorolással kapcsolatban!
Pl van III-as szinten a Tiger E 6.0 Br-el
és van a párduc A és G IV-es szinten szintén 6.0 Br-el
besorolásilag teljesen mindegy hogy melyikkel megyek? vagy a tigrissel kisebb tankok közé rakhat be?
ha pedig bent vannak a párducok akkor nagyobbak közé? -
carp3tm0nster #21548 ez szomorú... -
gstup #21547 90%-ban igen. -
carp3tm0nster #21546 A Párducnál még mindíg az van,hogy bárhol találnak el, megdöglik az ágyú?
-
Nem vészes a helyzet. :) Ahogy írták Tigrisig teljesen élvezhető a játék, én is tolom már vagy 10 hónapja kb és egy hónapja kezdtem a ruszki ágat, tök jól elvoltam némettel. De ne a mi tapasztalataink alapján dönts, kezdd el, aztán meglátod. Szerintem menni fog. :) -
kissssss #21544 "annyira rossz?"
igen is meg nem is, igen mert az elején nem hogy értelmes páncélzatod nem lesz de még az ágyúk is katasztrofálisak lesznek egészen a pz3j/L és pz4 F2-ig... hiába kapsz korán heat lőszert az se fog kisegíteni a szarból, mert vagy fenn fog akadni valamilyen fűszálon vagy röhejesen keveset fog sebezni páncélvastagságtól függetlenül, de majd rájössz erre te is magadtól.
az első értelmes tankok amikkel találkozni fogsz az a pz3M pz4H hetzer és Jagdpanzer4 , a jó ágyúk mellet ezeknek már van annyi páncélzatuk is hogy kitudj bírni egy vagy két lövést feltéve ha a tank testet beforgattad kissé az ellenfél felé, máskülönben ugyan úgy oneshotolnak a sofőr ablakán keresztül mint a többi low BR szintű német tankokat vagy tankvadászokat.
(erősen ajánlom figyelmedbe az x-ray lehetőséget, a pz4 és stug vonalon nem fog tetszeni az amit látni fogsz)
majd a tigrissel pz4H-val és az első párduccal fogod élvezni a játékot úgy istenigazából, addig viszont a játék nem fog másból állni mint campelésböl vagy abból hogy megvárod a csapatársadat hogy az menjen előre kinyíratni magát helyetted és az előrenyomuló ellenfelet majd te intézed el. -
annyira rossz? nézegetve a tankok adatait a játékon belül szerintem nem lehet olyan vészes a helyzet, wot ban rosszabbak a német tankok -
kissssss #21542 német ág? :D sok szerencsét hidd el szükséged lesz rá. -
Rue East #21541 Ez nem a játék hibája, több tankon a valóságban is ezt a primitívebb módszert alkalmazták. -
vajakos21 #21540 Itt nem várható nagy szimuláció.Arcadera épitenek azok meg nem igénylik,söt ha picit is bonyolitanának rajta már menne a parasztlázadás.
Savaran: javaslom a mixedet ott tudod mi jöhet szembe és jobban érvényesülhetsz némettel.Pénz hiányra repülés is jó, illetve crew pontokat hozni.
-
Szeret6996 #21539 Szerintem! A Tiger H és D Párducig, mivel a Panzer IV E-t már beteheti a játék IS-3-ak ellen, és be is fogja sajnos. Itt ha jól tudom +/- 1 BR lehetséges. Magam is WoT-ról jöttem át és német ágon szeretnék csakis haladni.. de ahogy olvasom megkímélem magamat és nem megyek 5.7-es BR felé, lásd Pz IV H1 - Pz V D. és a TD-k persze. Igazábó annyira nincs lebutítva itt pl a Tigris mint a WoT-ban..messziről még a 76-os Shermanoksem tudnak megsebezni.. -
gstup #21538 Teljesen jók tier 4-en. -
Sziasztok! 3 év world of tanks után áttértem a wt-re, valahogy jobban megfogott ez a játék, alapvetően német tankokban gondolkodom, csak tier egyeseim vannak azokkal kivagyok békülve, de olvasva itt a kommenteket 4-5 ös szinteken tényleg annyira rosszak?
És még egy kérdés itt prém account nélkül és prémtank nélkül melyik az a szint ami még magát eltartja? -
carp3tm0nster #21536 Az siralmas,hogy 1999-ig kell visszamenni:-)
-
davidbog #21535 Az a játék tényleg is istenkirály volt. Nagyon nagy lenne a mostani tank- és páncélmodellezéssel, meg átütési- rendszerrel/adatokkal. Volt benne gyalogság, teherautók, vontatott páncéltörők, volt értelme a géppuskának, HE lövedéknek. Lehetett parancsokkal utasítani kis csapatod többi tagját. De azt imádtam a legjobban, hogy a löveg süllyedését is be kellett állítani, nem olyan volt gagyi módon, hogy egérrel fölé kellett tartani.
Valamikor próbáltam egy 6 éves laptopon, elindulni elindult, de olyan gyorsan változott a távolság a löveg süllyesztásnél/emelésnél, hogy nem tudtam beállítani a távolságot. A mostani gépeken már talán nem is megy, segédprogrammal esetleg. -
Steel Fury, Iron Warriors: T-72 Tank Commander, Steel Beasts, Steel Armor, T34 vs Tiger
Személy szerint az elsőt próbáltam, és az egész jó csak kicsit monoton. De készülj fel! A hőn áhított gyalogságot itt utálni fogod. Nem azért mert nem valósághű, hanem mert kemények és kurva sokan vannak. Komoly sérülést természetesen nem lehet megjavítani, illetve tűz esetén is egyből vége a dalnak, mint a valóságban. Ja, és ne ijedj meg. Lehet hozzá járműveket és küldetéseket letölteni.
Most esett le, hogy 2. vh kell és német oldal. Akkor marad az első és utolsó. Illetve Arma 3 WWII mod se lehet rossz.
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.05.25. 17:02:41 -
Nos, ott a Panzer Elite 1999-ből! :)
Csak félig viccelek, én bepróbáltam anno a T34 vs Tigert, meg a Steel Fury-t aztán mindig visszamentem Panzer Elite-ezni. A WT az első, amivel sokat játszom az Elite után.
Most belegondolva abban a játékban volt vagy 50 féle dolog ami el tudott romlani a tankon, a ballisztika fasza volt (számolt szelet is pl), és a sebzés is meg volt csinálva. Volt belső nézet, akkori szinten jól lemodellezve. És apróságokban még fejleszthetted is a tankot, többféle lőszer, fejlődött a legénység, campaign mód...
Azt a játékot kiadnák a WT grafjával istenkirály lenne. -
kissssss #21532 nah végre már ki lett fejlesztve az utolsó modul is a stuh42-nél.... soha többet még egyszer. -
carp3tm0nster #21531 Kezdtem egy Jpanzer IV-el(nem az A verzió). Azt oneshotolta is3(ami nem meglepő persze), majd egy wirbelwind, azzal tudtam lőni egy sorozatot egy épp a spawn pontunkra érkező 2 is3 és egy is2'44 re. Majd megint oneshot valamelyiktől. Utána maradt a prém jpanzer IV.
Tulképpen az egész meccs alatt a csapatunk 1db kill-t tudott összeszedni.
Ez volt az uccsó meccs a tegnap esti defeat rangadón. Nem vagyok ideges, kaptam 30 nap chat-bant, majd mikor szóvá tettem a hivatalos fórumon,hogy a kedves fejlesztők mást nem tudnak csak ban-olni, onnan is kiraktak 30 napra. Én meg nagy nyugodtan nyomtam egy uninstallt.
nem akarok sem az orosz oldallal, sem az amerikaival játszani(érdekes mindkét oldallal nagyon jól megy...) egyszerűen jó lett volna egy tank sim(a panzer commander 1998!!!!!) óta egy olyan játékkal játszani, amikor végre mehetsz német tankkal is...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.05.25. 14:34:03 -
carp3tm0nster #21530 Én már halott voltam, mikor a képet lőttem. A stug-ot valaki más hozta be én már csak spectatorkodtam.
A lényeg a képen látható IS tankok özöne... Hogy gyakorlatilag 5-6 IS3 elindul a spawn pontról és mint egy B-52-es raj, végigszőnyegbombáznak maguk elött mindent, nemhogy veszteség, tulképpen érdemi hit az ellenség részéről nélkül
-
Edited.
Mivel mentél?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.05.25. 14:10:25 -
Luciferkee #21528 2-3 hét kihagyás után az észrevételeim (hétvégén játszottam):
Az orosz ágat tolom, ott is az IS-3, IS-2-44, T-44, ZSU-37, Yer2 összeállítással realistic battleban. Amiket megfigyeltem:
- A lejátszott kb 20 meccs alatt egyszer sem(!) tett be 7.0-s BR-el 8.0 közé. Néha megesett, hogy 7.7 volt a legnagyobb, de mivel szerintem ez a tank úgyis oda való nem is törődtem vele.
- Nagyon ritkán haltam meg úgy, hogy hihetetlen lenne (1-2 volt, egyikről kép lentebb).
- Ezzel szemben nekem voltak olyan killjeim amit meg sem adtam volna magamnak (Tiger II frontját átütöm 122mm-rel 2000 km+ról (bounce?)).
Ezek után megörültem, hogy normális lett a játék, átváltottam német vonalra. Felállás: 10.5cm Tiger II, Panther II, Coelian, Ferdi, Arado (az első):
- Nem értem, hogy a 10,5-es tigris miért 7.7 BR-en van realistic módban. Semmi keresni valója ott, de beletörődöm.
- 10 ből 9 csata 8.0 BR-ek között. Onnan és úgy lőnek át ahogy akarnak. Gondoltam a probléma a Tigris 7.7 BRjével van, szóval lecseréltem H-sra.
- 10 ből 10 csata 8.0 között (panther II, coelian 7.0). Esélyem sem volt, hagytam az egész német oldalt a fenébe.
USA-val nem érdemes játszani, egyetlen 6.7-es tankjuk van (persil), vagy alá mész és szívsz, vagy beraksz egy 7.0-t és szívsz a 8.0-k között. Prémium tankom nincs náluk, így azok nem jöhetnek szóba.
Russian bias? Nemtudom, talán. Mindenesetre orosz oldalon egész játszható a dolog. Akármennyire is szeretném a németekkel játszani, sajnos ott 5.3-nál vége a balancenak, játszhatatlan. -
carp3tm0nster #21527 Nem játszok mással gépen. Ha nem gépezem, akkor makettet építek.
Azért nem hagytam a retekbe, mert naív gyermek lelkem előjött és mindíg adtam egy esélyt... -
Ki nem?:)) Nem véglegesen gondoltam, hanem ha van 4-5 vereség hagyni a retekbe:) -
kissssss #21525 hmm orosz ágról átváltottam a németekre és a játékmódot pedig át állítottam árkád repülőről tank realistic modra.... na mi történt? természetesen a to battle! gomb inaktívvá vált és akármit csináltam nem tudtam újra előhozni a játékmód lehetőségeket és játszani se tudtam.
csak akkor volt újra hajlandó működni ha mentem egy custom battlet vagy újra indítottam a játékot, ez másnál is előfordult? nekem tegnap tűnt ez fel. -
carp3tm0nster #21524 a wot-ról váltottam a warthunderre:-)
-
Már bocs de ezt szopórollernak hívják, ennyire nem kell erőltetni váltani másra akár más játékra:) -
carp3tm0nster #21522 tegnap este és íme az eredmény. én elhiszem, hogy béna vagyok, vagy néha figyelmetlen és belemegyek olyan helyzetekbe amibe nem kellene, de mondjuk néha azért a csapat többi része lehozhatná a meccset. stock tiger E illetve stock Tiger II(P) gyakorlatilag a parts-ot sem tudom kifejleszteni...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
vajakos21 #21521 Én csak sim mixedet megyek (mondjuk event nincs is). Ott tudom mi jöhet szembe.És még reppenhetek is.Mondjuk a gép állomány választás érdekesen balanceolt -
Szeret6996 #21520 Mikor játszottál? Nem lehet hogy csak azért volt, mert kevesen voltak a szerveren? -
carp3tm0nster #21519 számold meg a képen látható is3 tankokat....
egy tökéletesen balanszolt, élvezetes meccs volt...
-
Ezzel a képpel most mit is akarsz mondani? -
carp3tm0nster #21517 én is eldöntöttem...uninstall. nincs értelme szenvedni.
főleg ha ilyen az MM:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Yag #21516 Szuper volt ez az új frissítés.
Az egész orosz tank álllományomat újra kellett pakolni a slotokra. Nem került többe mint 20K ezüst. Csak tudnám mitől vannak ilyen csontok benne. . . . -
Dewri #21515 Ja, én is így tolom, összeraktam egy 3 alatti szintet kis tankokból, azokkal megyek néha. Nincs semmi értelme bemenni nagyok ellen, mindenki mindenhonnan kilő mindennel... Wot ugyanez, bármivel mész be, pláne hétvégén, 15-4 bukták zsinórban, még tier5 KV-1-el is mínuszos kör!!!! Vicc az egész. Egyik szarabb már mint a másik.
Nem is értem ki élvezi még ezt a szenvedést, ami megy ezekben a játékokban. Ha 20 meccsre jut 2 olyan ami kicsit jó, életben maradsz, van pár kill is, akkor sokat mondok, ennek legnagyobb része a csapat alkalmatlansága miatt, a többi MM, vagy szemét módon összerakott csapatok (pl rengeteg brutál nehéztank szemben, nálunk meg a puhábbak...). Lényegében már csak a hajós wg cucc az amit még lehet élvezni valamilyen szinten, bár már most, a zárt bétában is megjelennek a tipikus wg szemétségek, de egyelőre még elviselhetők a körök, ott azért nincs instant halál, az 50-60ezres hp elég ahhoz, hogy szépeket lehessen sebezni még egy szar körben is... De a tankosok, az összes létező tankos? Lassan a jelenlegi hetente 3-4 körből uninstall lesz, mert semmi öröm nincs már egyikben sem... És az érkező Armored Warfare se jelent majd kiutat, a videók szerint az is csak egy fos wot klón lesz...:( -
Szeret6996 #21514 Én eldöntöttem maradok a H1-nél, SŐT 5.7 felé egyáltalán nem megyek..felette élvezhetetlen már a játék a németekkel. -
carp3tm0nster #21513 8 meccs stock tiger E-vel, mind bukó,mind is3 ellen
ilyenkor fognék egy "fejlesztőt" és minden egyes vesztett meccs után levágnám az egyik ujját miközben azt üvölteném a fülébe, hogy gyerünk, nyerjél b@zdmeg!!!!!
-
kissssss #21512 de azért törölni mert fel lett téve kérdésbe(normális hangnemben) hogy miért nem tudnak még mindig jó páran kommentelni az új drágalátos szabályrendszerük miatt?
ezzel csak saját magukról állítanak ki bizonyítványt.... de mindegy én már nem lepődök meg már ezen se.
(igen tudom, baszták még mindig frissíteni a játék és a fórum adatokat, pedig állítólag egyben van kezelve a kettő.) -
csináljon valaki egy google táblázatot, amit csak ő szerkeszthet, linkeljétek be ide fejlécbe, és ott lenne
nem mindig van már kedvem tankozni, főleg hogy AB-be tolom mert a többihez butább vagyok, de nem rossz ötlet -
twi452 #21510 ez a bevett szokás már a kezdetektől jól működik ott..:)
egyik sim-es srác minden nagyobb patch után leteszteli pár repülő fm-jét full real-ben és persze videókat is csinál róla, hogy megint nem jó sőt egyre rosszabb :D
kb 5 percig szokott fent lenni a megnyitott témája ahova berakja a videót aztán el is van intézve :D