Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
carp3tm0nster #21531 Kezdtem egy Jpanzer IV-el(nem az A verzió). Azt oneshotolta is3(ami nem meglepő persze), majd egy wirbelwind, azzal tudtam lőni egy sorozatot egy épp a spawn pontunkra érkező 2 is3 és egy is2'44 re. Majd megint oneshot valamelyiktől. Utána maradt a prém jpanzer IV.
Tulképpen az egész meccs alatt a csapatunk 1db kill-t tudott összeszedni.
Ez volt az uccsó meccs a tegnap esti defeat rangadón. Nem vagyok ideges, kaptam 30 nap chat-bant, majd mikor szóvá tettem a hivatalos fórumon,hogy a kedves fejlesztők mást nem tudnak csak ban-olni, onnan is kiraktak 30 napra. Én meg nagy nyugodtan nyomtam egy uninstallt.
nem akarok sem az orosz oldallal, sem az amerikaival játszani(érdekes mindkét oldallal nagyon jól megy...) egyszerűen jó lett volna egy tank sim(a panzer commander 1998!!!!!) óta egy olyan játékkal játszani, amikor végre mehetsz német tankkal is...
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2015.05.25. 14:34:03