Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #21528 2-3 hét kihagyás után az észrevételeim (hétvégén játszottam):
Az orosz ágat tolom, ott is az IS-3, IS-2-44, T-44, ZSU-37, Yer2 összeállítással realistic battleban. Amiket megfigyeltem:
- A lejátszott kb 20 meccs alatt egyszer sem(!) tett be 7.0-s BR-el 8.0 közé. Néha megesett, hogy 7.7 volt a legnagyobb, de mivel szerintem ez a tank úgyis oda való nem is törődtem vele.
- Nagyon ritkán haltam meg úgy, hogy hihetetlen lenne (1-2 volt, egyikről kép lentebb).
- Ezzel szemben nekem voltak olyan killjeim amit meg sem adtam volna magamnak (Tiger II frontját átütöm 122mm-rel 2000 km+ról (bounce?)).
Ezek után megörültem, hogy normális lett a játék, átváltottam német vonalra. Felállás: 10.5cm Tiger II, Panther II, Coelian, Ferdi, Arado (az első):
- Nem értem, hogy a 10,5-es tigris miért 7.7 BR-en van realistic módban. Semmi keresni valója ott, de beletörődöm.
- 10 ből 9 csata 8.0 BR-ek között. Onnan és úgy lőnek át ahogy akarnak. Gondoltam a probléma a Tigris 7.7 BRjével van, szóval lecseréltem H-sra.
- 10 ből 10 csata 8.0 között (panther II, coelian 7.0). Esélyem sem volt, hagytam az egész német oldalt a fenébe.
USA-val nem érdemes játszani, egyetlen 6.7-es tankjuk van (persil), vagy alá mész és szívsz, vagy beraksz egy 7.0-t és szívsz a 8.0-k között. Prémium tankom nincs náluk, így azok nem jöhetnek szóba.
Russian bias? Nemtudom, talán. Mindenesetre orosz oldalon egész játszható a dolog. Akármennyire is szeretném a németekkel játszani, sajnos ott 5.3-nál vége a balancenak, játszhatatlan.