Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dewri #21515 Ja, én is így tolom, összeraktam egy 3 alatti szintet kis tankokból, azokkal megyek néha. Nincs semmi értelme bemenni nagyok ellen, mindenki mindenhonnan kilő mindennel... Wot ugyanez, bármivel mész be, pláne hétvégén, 15-4 bukták zsinórban, még tier5 KV-1-el is mínuszos kör!!!! Vicc az egész. Egyik szarabb már mint a másik.
Nem is értem ki élvezi még ezt a szenvedést, ami megy ezekben a játékokban. Ha 20 meccsre jut 2 olyan ami kicsit jó, életben maradsz, van pár kill is, akkor sokat mondok, ennek legnagyobb része a csapat alkalmatlansága miatt, a többi MM, vagy szemét módon összerakott csapatok (pl rengeteg brutál nehéztank szemben, nálunk meg a puhábbak...). Lényegében már csak a hajós wg cucc az amit még lehet élvezni valamilyen szinten, bár már most, a zárt bétában is megjelennek a tipikus wg szemétségek, de egyelőre még elviselhetők a körök, ott azért nincs instant halál, az 50-60ezres hp elég ahhoz, hogy szépeket lehessen sebezni még egy szar körben is... De a tankosok, az összes létező tankos? Lassan a jelenlegi hetente 3-4 körből uninstall lesz, mert semmi öröm nincs már egyikben sem... És az érkező Armored Warfare se jelent majd kiutat, a videók szerint az is csak egy fos wot klón lesz...:(