Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Aztán Sim-et is ki kellett venni, érdekes szerintem az volt a legjátszottabb játékmód ( nagyjából egyből betett bármivel) de most már várhatok akár 3 percet is egy tetves rank3 meccsre.
Meg a másik tökéletes ötletük amikor bevezették a mapokra a botokat. Még mindig ugyanúgy felmásznak bárhova mint a CBT-ben de akkor legalább ha kilőttük őket kaptunk RP-t. Most meg az van hogyha kilőjük őket nagyjából 10RP-t kapunk rá meccs végén. Most könyörgöm minek vannak bent ha semmit sem kapunk azért ha kilőjjük őket? Amikor ők persze ki tudnak lőni... Nem egyszer volt hogy megyek valami nagy újratöltésű tankkal, látok egy botot, gondolom nem tud kilőni ezért nem kockáztatom azzal az életem hogy ellövöm magam és utána épp felbukkan egy enemy, de nállam nem így működik: a BOT vígan egylövésez engem frontból a legerősebb pontomra célozva....